Share The Game

10.000 steps to GREATNESS

Det tager 10.000 træningstimer for at opnå verdensklasse indenfor enhver sportsgren.

Det ved Niklas Landin bedre end nogen anden. Fra de første skridt på håndboldbanen til at føre sit hold til succes efter succes. Han er et levende bevis på, at 10.000 timers træning skaber et håndboldhold i verdensklasse.

XK-kollektionen er skabt til sportshold der stræber efter verdensklassen.

Nogle siger, at en kamp afgøres på et splitsekund. De taler om det afgørende øjeblik. Men de kunne ikke tage mere fejl. For der findes ikke noget ”quick fix” i sport. Det tager mange timer at gøre en forskel. Tusinde timer – og atter tusinde timer. 10.000 timer – for at være helt nøjagtig.

10.000 timers dedikeret og intens træning for dig og dine holdkammerater. 10.000 timer, hvor I fejler og rejser jer igen. 10.000 timer, hvor I falder og trækker hinanden op igen. 10.000 timer, hvor I forpligter jer og deler den samme drøm. Drømmen om, hvad I kan opnå som hold, når I sammen når jeres fulde potentiale.

Der er kun 10.000 timer på vejen til succes. Hvad venter du på?

THE ALGIZ

En funktionel sportssko i topklasse, som løfter barren indenfor håndbold – både på og udenfor banen. Denne professionelle håndboldsko er designet med unik biobaseret stødabsorbering og udviklet til den kreative spiller, som kræver noget ekstraordinært.

Den yderst stabile ydersål med udvidede sidevægge sikrer maksimal støtte samt et bedre fodfæste end nogensinde før. 100 % genanvendt mesh giver forbedret pasform og beskyttelse – så spilleren føler sig som et med skoen.

null