hmlALONZO TIGHTS

Tights

Nedsat fra 399,95 DKK til 199,97 DKK
Emneno. 208246-7556
3,1 ud af 5 kundebedømmelser

Fri fragt ved køb over 400 DKK og gratis retur

hmlALONZO TIGHTS er syet af elastisk jerseystof bestående af genanvendt polyester - godt for miljøet og for din træning. Disse hummel® tights har en tætsiddende pasform, der er ideel til løb og fitness, og de har BEECOOL® teknologi, som leder fugten væk fra huden under træning. Den indvendige lommen med mesh har plads til dine nøgle eller telefon.

Produktoplysninger

  • Fleksibelt jerseystof syet af genanvendte fibre
  • BEECOOL® teknologi giver åndbarhed, hurtig tørring og komfort
  • Indvendig lomme med mesh
  • Halvhøj talje
Kvalitet: 88% recycle polyester, 12% elastane

Stylenummer 208246-7556

Maskinvask ved 40 grader Må ikke bleges Må ikke tørretumbles Må ikke stryges Må ikke renses

Størrelse og pasform

  • Pasform: Tætsiddende

Levering og returnering

  • Fri fragt ved køb over 400 DKK.
  • Gratis retur med vedlagt returlabel.
  • Forlænget returret frem til 25.01.22.

hummel Tight Guide

Selvom de ved første øjekast ofte kan ligne hinanden, er tights ikke bare tights. Der findes nemlig tights målrettet specifikke træningsformer og tights med praktiske detaljer og tekniske egenskaber, der hjælper dig med at få det bedste ud af din træning.

Vi guider dig til de perfekte hummel tights, der matcher netop dit behov og træningsform.

HVILKE TIGHTS ER BEDST TIL DIN TRÆNING?

TIL LØB OG GÅTURE

Løbetræning stiller ofte nogle helt særlige krav til dit valg af tights. Den fornuftige løber bør nemlig gå efter tights i polyesterkvalitet med kompression og en stabil, fast pasform, som sikrer, at dine tights sidder præcis, som de skal (selv under høj bevægelighed) og samtidig støtter musklerne under løbeturen.

Hertil er de fleste polyester tights desuden udstyret med en bred elastikkant om livet, som sørger for, at de bliver på plads under hele løbeturen. Gå efter klassiske tights med høj talje som eksempelvis hmlALTHEA eller hmlLOTUS, og styr udenom sømløse tights med højt indhold af elastan, der risikerer at glide ned under længere ture.

TIL YOGA, PILATES OG UDSTRÆKNING

Er du en trofast yogi, bør du vælge et par tights i et blødt, sømløst design med en høj talje som eksempelvis vores populære CLEA eller CI. Udover en fantastisk og komfortabel pasform og god bevægelsesfrihed byder disse modeller nemlig også på BEECOOL®-teknologi og antibakterielle egenskaber, der holder dig tør, frisk og fuldstændig lugtfri, selv når du dyrker intensiv Bikram yoga.

En god huskeregel er desuden for så vidt muligt at undgå tights med lynlåsdetaljer og lav talje, som hurtigt kan gå hen og blive til større gene end gavn.

TIL FITNESS OG CROSSFIT

Er squat-øvelser, håndvægte og kettle bells en fast del af din træning? Så skal du gå efter tights med høj talje i fleksible funktionsmaterialer med masser af stræk, der hverken risikerer at revne eller glide af, når du løfter tungt eller dyrker højintensitetstræning.

Styr helt udenom klassiske bomuldstights og vælg i stedet hmlSKY eller hmlLILLY, der bliver, hvor de skal under hop, squats og burpees.

HMLLOTUS

Æstetik og bæredygtighed kan sagtens gå hånd i hånd. hmlLOTUS er et par bæredygtige funktionstights med ekstra høj talje og fleksibel pasform skabt til løbetræning, CrossFit og fitness. Modellen er fremstillet af genanvendt polyester og har en opstrammende, formende effekt og en endnu højere pasform bagtil, så du kan føle dig helt sikker selv i de dybeste squats.

Et par lækre, funktionelle tights til en god pris med kølende BEECOOL®-teknologi og antibakterielle egenskaber samt et strategisk placeret print, der skjuler sved.

HMLCLEA

En sand favorit. Og det er langt fra uden grund. hmlCLEA har en tætsiddende pasform, høj talje og et behageligt, seamless design, der sikrer høj fleksibilitet og stor bevægelsesfrihed.

Hertil er hummel CLEA tights udstyret med funktionelle mesh detaljer på teknisk udvalgte områder og vores unikke BEECOOL-teknologi, som holder dig tør og frisk, selv hvis din yogatime foregår i 37 graders varme – og her holder modellens antibakterielle behandling dig naturligvis også fuldstændig lugtfri.

Perfekt til yoga, men også ideel til både fitness og holdtræning.

CLASSIC BEE CI

CI er vores helt klassiske, seamless tights, der især har vundet stort indspark hos danske modebloggere. Disse skønne tights er strækbare og enormt bløde, så du får god bevægelsesfrihed samt en fleksibel, velsiddende pasform i et sømløst design - perfekte til både yoga, fitness og afslapning. 

Modellen er desuden udstyret med de klassiske hummel vinkler og bier i mesh, der øger ventilationen på de områder, hvor man normalt sveder lidt ekstra. Sammen med vores BEECOOL®-teknologi og den antibakterielle behandling holder hummel CI tights dig frisk, kølig og tør gennem alle dine workouts.

HMLSKY

Et par af sæsonens mest populære sømløse tights. hmlSKY har høj talje og en ekstra tætsiddende, fleksibel pasform, der både løfter og holder på formerne på yderst flatterende vis.

Som det også gør sig gældende med CI, har SKY tights luftige mesh-detaljer de steder, hvor der oftest fremkommer sved. Hertil er modellen naturligvis udstyret med både BEECOOL® teknologi og antibakterielle egenskaber, der holder dig tør og frisk, uanset hvor hård din træning end måtte blive.

Det er den perfekte, opstrammende model til dig, der stiller ekstra høje krav til dine tights – og hyppigt styrketræner, løber eller holder af klassisk holdtræning.

Det er den perfekte model til dig, der stiller ekstra høje krav til dine tights – og hyppigt styrketræner, løber eller holder af klassisk holdtræning.

HMlDAWN

hmLDAWN er udstyret med en højere talje og ekstra tætsiddende, behagelig pasform, der naturligvis både holder på formerne og virker opstrammende omkring mave og hofter. Designet er sømløst og sikrer dig således en høj bevægelsesfrihed fuldstændig fri for generende sømme.

Hertil har disse flotte dope-dye tights desuden luftige mesh-detaljer på strategisk udvalgte områder samt funktionel BEECOOL®-teknologi og en antibakteriel-behandling, der tilsammen sørger for en tør, behagelig og lugtfri træning.

HMLLILLY

hmlLILLY er vores helt traditionelle træningstights. Modellen har en bred, elastisk talje og en fleksibel, tætsiddende pasform, der både holder på formerne og samtidig altid sidder, som den skal - uanset om dagens træning består af dybe squats, klassisk gymnastik eller en frisk løbetur udenfor.

Et oplagt valg, hvis du er på udkig efter et par komfortable basis tights, som både fungerer til såvel løb som klassisk styrketræning.

HMLALTHEA

Sætter du udtryk og æstetik i højsædet? Og er du nærmest afhængig af de(n) ugentlige løbetur(e)?

Så kommer du ikke udenom hmlALTHEA. hummel ALTHEA tights er fremstillet af genanvendt polyester og udstyret med en praktisk inderlomme samt en kølende BEECOOL®-teknologi, der holder dig frisk og tør på selv de længere løbeture.

Modellen har desuden en ekstra høj talje for øget komfort og tætsiddende pasform, der støtter og løfter præcis der, hvor der er brug for det og får både lår og lægge til at se ekstra tonede ud.

PAS GODT PÅ DINE NYE TIGHTS

Når du endelig har fundet det perfekte par tights, er det naturligvis altafgørende, at du passer godt på dem, så deres levetid forlænges længst muligt. Dette indebærer især, hvordan du vasker dine tights.

Uanset hvilken type tights du vælger at træne i, skal du undgå at smide dem i en svedig vasketøjsbunke, når du er færdig med din træning. I stedet anbefaler vi dig at hænge dem op direkte efter træningen, så de hurtigere kan tørre. Om du vasker dine tights efter hver eneste træning eller ej er egentlig mest en smagssag.

 

SÅDAN SKAL DU VASKE DINE TIGHTS

Trænger de til en tur i vaskemaskinen, bør du dog holde temperaturen under 40 grader og undgå skyllemiddel. Skyllemidler tilstopper nemlig materialets strikning og den naturlige ventilation i dine tights.

Sidst, men absolut ikke mindst, bør du altid undgå at ty til tørretumbleren og i stedet lade dine tights lufttørre, så de ikke mister deres kølende og anti-bakterielle egenskaber.