Fodboldshorts

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Køn

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 257 varer 257 varer
I alt: 257 varer 257 varer
SHOP KLUBTRØJER

STØT DIT HOLD

AGF | BRØNDBY | CSC | OB | OG MANGE FLERE

Nedsat fra 279,95 DKK til 181,97 DKK
2 farver
349,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 174,97 DKK
3 farver
349,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 399,95 DKK til 299,96 DKK
3 farver
Nedsat fra 179,95 DKK til 134,96 DKK
Nedsat fra 399,95 DKK til 239,97 DKK
3 farver

Fodboldshorts

Fra vores ikoniske fodboldshorts med vinkelbånd i siden til de helt minimalistiske Reflector Tech shorts, her finder du det største udvalg af hummel fodboldshorts.

Vores shorts kan også bruges til alle andre typer holdsport, og mange vælger også at bruge dem i træningscentret grundet deres gode komfort og flotte design.
 

Design giver optimal komfort

hummel fodboldshorts har indsat en snøre i linningen, så du nemt kan justere pasformen. Gå efter vores 2-in-1 model, hvis du ønsker ekstra sikkerhed i form af indbyggede indershorts.

Vi anbefaler, at du vælger fodboldshorts uden lommer, da det giver den bedste komfort og da dine modspillere har let ved at rive i de flagrende lommer. Leder du efter et par fodboldshorts med lommer, anbefaler vi dig i stedet at se under vores træningstøj, hvor vi har et lækkert udvalg af træningsshorts med skjulte lommer ved lænden.
 

Polyester fodboldshorts

Bliv klar til kamp i et par hummel polyester fodboldshorts. Når du vælger shorts i den lette polyesterkvaliteten, får du et par fodboldshorts, der både er svedtransporterende og yderst ventilerende.

Træner du fodbold hele året rundt? Så anbefaler vi, at du supplerer dine hummel fodboldshorts med et par lange baselayer tights til de kolde vintermåneder. Så kan du stadig repræsentere dit holds farver, samtidig med at du holder dine muskler varme, når temperaturen falder. Det er vigtigt, hvis du vil undgå skader i løbet af den lange fodboldsæson.
 

Fodboldshorts til kvinder

Her på siden finder du fodboldshorts til både mænd og kvinder. Vores herreudgaver har mere længde og går til over knæene, mens fodboldshortsene til kvinder er skåret midt på låret.

Fælles for dem er den suveræne kvalitet og høje bevægelsesfrihed, der giver dig de bedste vilkår for at give den gas på banen.

hummel er også stolt sponsor af det danske fodboldlandshold. Ønsker du at repræsentere det danske landshold til træningen, kan du også vælge vores DBU match shorts, der både sælges til mænd og kvinder.