Filtre

Kategori

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

I alt: 15 varer 15 varer
I alt: 15 varer 15 varer
249,95 DKK
1 farve
149,95 DKK
1 farve
349,95 DKK
1 farve
399,95 DKK
1 farve
549,95 DKK
1 farve
499,95 DKK
1 farve
499,95 DKK
1 farve

Ny landsholdstrøje

hummel® er igen tilbage som sponsor af det danske fodboldlandshold og vi kan slet ikke få armene ned! For hummel® er ikke kun sponsor – hummel® er fan, fuldstændig ligesom dig. Vi ser frem til de kommende måneder, hvor landsholdsspillerne igen vil kæmpe om sejren iført vores ikoniske vinkler på ærmer og shorts i et helt nyt landsholdstrøje-design. Er du også nysgerrig og kan du heller ikke vente på den nye landsholdstrøje? Til maj lancerer vi den nye landsholdstrøje.
 

Danmarks landsholdstrøje

Er du på udkig efter Danmarks fodboldlandsholdstrøje 2019 - 2020? Så er du havnet det helt rette sted. Du kan købe Danmarks landsholdstrøje online lige her på siden – både Danmarks udebanetrøje, hjemmebanetrøje, og når du har begge, er du mere end klar til hjemmebanekampe i parken og til udebanekampe rundt om i verden! Du finder også målmandstrøjen i tre forskellige farvekombinationer, så hvis du har en Schmeichel gemt i maven, finder du hans trøje lige her.

hummel ønsker med de nye trøjer at hylde danskheden, og har i designet af de nye hjemme- og udebanetrøjer stærke historiske referencer til vikingetiden og danske ikoner. Hjemmebanetrøjen er naturligvis rød med tilhørende hvide shorts.
 

Kvindelandsholdet

hummel er trøjeleverandør til DBU´s i alt 15 landshold. hummel har sammen med DBU valgt også at lægge et stort fokus på kvinderne med denne lancering, og derfor får det kvindelige fodboldlandshold for første gang deres egen specialdesignet landsholdtrøje. hummel ønsker med de nye trøjer at hylde danskheden, og har i designet af de nye hjemme- og udebanetrøjer stærke historiske referencer til vikingetiden og danske ikoner.

Hjemmebanetrøjen er naturligvis rød med tilhørende hvide shorts. Den har et feminint brynjemønster på skulder samt brystparti, som er inspireret af vikingetidens dekorative smykker og brynjer. Brynjemønsteret hylder vikingetidens kvinder, og det samme gør SIGNE - den der sejrer skrevet indvendigt på ryggen.

Du kan købe Danmarks landsholdstrøje til kvinder og piger her på siden.