Tights og shorts

Filtre

Kategori

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

Funktionalitet

I alt: 224 varer 224 varer
I alt: 224 varer 224 varer
  • PLUS-SIZE
399,95 DKK
1 farve
Nedsat fra 229,95 DKK til 137,97 DKK
Nedsat fra 299,95 DKK til 194,97 DKK
Nedsat fra 399,95 DKK til 239,97 DKK

hummel træningstights

Giv den gas i træningscentret uden at gå på kompromis med din stil. Få sæsonens must-have træningstights fra hummel.

Uanset om du er til hård styrketræning, crosstræning, løb eller mindfull sportsudøvelse som yoga, så har vi de rette træningstights til dig.
 

Seamless træningstights uden generende sømme

Er squat-øvelser og kettle bell træning en del af din hverdagsrutine? Så er hummel seamless træningstights det rigtige valg. Disse træningstights fra vores seamless kollektion kommer i det blødeste materiale, samtidig med at materialet er super strækbart. Samtidig fremhæves dine fantastiske former, når du laver dybe squatts i et par hummel seamless træningstights.

Udover at give dig den nødvendige bevægelsesfrihed, så kommer vores seamless leggings også med hurtigtørrende behandling og antibakteriel behandling, så du er sikret at huden kan ånde. Det gør også de skønne tights til det oplagte valg som yogatøj, hvor komfort skal være i top.
 

Løbetights i polyester

Hvor vores seamless træningstights giver bevægelsesfrihed og fleksibilitet, kan du have helt andre behov i et par løbetights. Derfor laver vi også en række tights i polyesterkvalitet, der giver dine muskler støtte under løbeturen. Mikset af polyester og elastan gør vores løbetights strækbare, og giver dig mulighed for at løbe lange ture uden gener.

De fleste polyester træningstights er forsynet med en bred elastikkant rundt om livet, så de bliver på plads under hele løbeturen. Gå efter løbetights med reflekser i, så du bliver set på den tidlige morgenløbetur eller aftentræning.
 

Træningstights til kvinder

Vores stærke design-DNA ses i flere hummel træningstights, hvor vi kombinerer smarte farve i ægte colour blocking stil, og du finder også vores ikoniske vinkelprint langs siden af benene på flere af de populære træningstights. Vinklerne er selvfølgelig strategisk placeret, så de slanker dine ben.

Hop i et par hummel leggings for et frisk og sporty look, som er perfekt til både fitness og hverdag. Lad dig inspirere af vores ’Urban Athletes’ og brug dine yndlings hummel træningstights med en oversize sweatshirt.

Har du brug for hjælp til at finde de helt perfekte træningstight, så læs vores tight guide og få gode råd og inspiration til hvilke hummel træningstights, du bør vælge.