Astralis Group og hummel i historisk aftale

hummel og Astralis Group, som står bag holdene Origen i League of Legends, Future FC i FIFA og Counter-Strike holdet Astralis kan i dag offentliggøre en ny, omfattende sponsoraftale, der ultimativt vil inkludere sponsorater af alle gruppens tre hold.

Det er første gang hummel indgår en sponsoraftale i esport på dette niveau, og for Astralis Group er aftalen den første af sin størrelse og omfang, der indgås for alle gruppens hold.

Jakob Lund Kristensen, CCO og medstifter af Astralis Group:

"Det samarbejde vi i dag præsenterer, og som i løbet af efteråret for alvor vil blive lanceret, gør hummel til den første kommercielle partner på gruppeniveau hos Astralis Group. Det betyder, at hummel ultimativt vil beklæde alle vores tre hold med designs, som vi er i fuld gang med at udvikle sammen på tværs af organisationerne.

Vi har i noget tid arbejdet på at finde den ideelle partner på tværs af hold, og hummel var faktisk det første brand, vi talte om, da muligheden for at indgå et gruppesponsorat opstod. Vi ser på mange måder verden gennem samme linser og kan godt lide at udfordre det bestående. Samtidig har hummel en historie og et legacy indenfor sportsbeklædning, som passer ideelt til vores ambitioner om at professionalisere esporten endnu mere.

Alle vores team brands har udviklet sig markant over de seneste år, og de er vokset som forretning og i popularitet i Danmark, men også internationalt, siden vi første gang indgik et tøjsponsorat. Når vi nu laver en ny aftale, der endda for første gang indbefatter alle vores hold, overrasker det nok ikke nogen, at vi siger, at den både af omfang og størrelse er på et noget andet niveau end set tidligere," fortæller Jakob Lund Kristensen.

"Indtil da fortsætter vi det samarbejde med Jack & Jones, som har været en helt essentiel samarbejdspartner for os, og som har været instrumental i forhold til udviklingen af performancetanken i esport. Vi er stolte af, hvad vi har opnået sammen og ser frem til at bygge videre på den udvikling med hummel, runder Jakob Lund Kristensen af."

Allan Vad Nielsen, CEO hos hummel:

Vi er stolte af at kunne annoncere partnerskabet i dag. Esporten og det tilhørende merchandisemarked er i rivende udvikling på verdensplan, og Astralis Group står om nogen for den udvikling, professionalisering og innovation, der kendetegner branchen. Vi kommer til at arbejde sammen med tre absolutte top brands, som på hver deres måde matcher vores DNA. Uden at undervurdere de andre brands, er Astralis jo den danske kronjuvel og noget af det ypperste, man kan finde i esport. I Danmark har de en status, som kun er få af de største traditionelle sportsbrands forundt, og i vores system vil dette samarbejde og dermed Astralis rangere på øverste hylde.

Astralis Groups hold agerer blandt de bedste på en global scene med en enorm fanskare og antal seere af esport. Vi ser derfor dette partnerskab ud fra et internationalt perspektiv med et stort potentiale for at videreudvikle markedet og den direkte dialog med de mange fans. Vi glæder os til at præsentere fans i Danmark og internationalt for en række nye designs med fokus på både stil og performance. Fuldstændigt i vores og i Astralis Groups ånd."

Aftalen træder i kraft omgående og nye designs for Origen og Future FC vil blive lanceret over de kommende måneder, kulminerende med offentliggørelsen af den nye Astralis-trøje, som vil blive præsenteret i efteråret 2020.

Aftalen inkluderer alt officielt spille- og træningstøj for Astralis, Origen og Future FC. Det er aftalt mellem parterne, der ikke kommenteres yderligere på økonomien i sponsoratet.

Om Astralis Group:

Astralis Group er verdens første børsnoterede eportsmedieselskab med fokus på holdbrands. Astralis Group ejer og driver holdene Astralis (CS:GO), Origen (League of Legends) og Future FC, samt de tilhørende mediekanaler. Astralis Group er førende inden for performance- udvikling, brand-building og kommercielt set-up i international esport.

Om hummel:

hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, som rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de 4 produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends. hummel A/S er en del af Thornico koncernen.