Badetøj

I alt: 0 varer 0 varer
MEN'S CATEGORY

MÆND

WOMENS CATEGORY

KVINDER

KIDS CATEGORY

BØRN

SPORT CATEGORY

SPORT

hummel solbeskyttelsesdragt til baby

En hummel® solbeskyttelsesdragt til baby er det perfekte valg til de helt små, som har ekstra sart hud, og som endnu ikke tåler solen så godt.

Solbeskyttelsesdragten til baby dækker arme og ben delvist, så de mest udsatte steder på din babys krop som skuldre, bryst og lår er godt beskyttet fra solen. 
En solbeskyttelsesdragt til baby er et godt valg til de varme sommermåneder, hvor UV-indekset er på sit højeste eller hvis hele familien skal sydpå både i sommer- og vintermånederne.
 

Badebukser og badeshorts til baby

Her på siden finder du også badebukser og badeshorts i størrelse 62 – 98. Badebukser eller badeshorts fra hummel® kommer med tætsiddende pasform, så de sidder godt til og bliver hvor de skal, selvom din lille vandhund plasker rundt i vandet i timevis. Som med alt andet badetøj fra hummel® til baby piger og baby drenge kommer vores badebukser også med god beskyttelse, så dit barn er godt beskyttet mod solens stærke stråler på de varme og solrige dage.
 

hummel® badedragt til baby

Til baby piger har vi desuden et fint udvalg af flotte og farverige badedragter. Til de helt små piger dækker vores badedragter lidt ekstra, og de kommer oftest med brede stropper og i en pasform, der har fokus på bevægelssfrihed. 

Nogle badedragter til baby pige kommer med fine, feminine detaljer som flæser, asymmetriske stropper eller flotte print. En badedragt er rigtig god til svømmehallen, haven eller stranden, hvis der ikke er behov for en solbeskyttelsesdragt den dag.
En hummel® badedragt til baby kommer naturligvis også med god beskyttelse, så din baby er godt beskyttet mod solens stærke stråler på de steder, hvor den dækker.
 

Badetøj til baby

Uanset om du er på jagt efter en badedragt, badebukser eller en solbeskyttelsesdragt til din baby finder du det som sagt her på siden.

hummel badetøj til baby er altid udstyret med god beskyttelse, så du kan være sikker på at din baby er godt beskyttet mod solens stærke stråler. Snup noget hummel® badetøj og husk at supplere med solcreme; så er din baby klar til at boltre sig i bølgen blå!