Regntøj

Filtre

Produkttype

Størrelse

Pris

Farve

Pasform

Category

Køn

I alt: 12 varer 12 varer
I alt: 12 varer 12 varer
399,95 DKK
2 farver
399,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 299,95 DKK til 194,97 DKK
3 farver
Nedsat fra 299,95 DKK til 194,97 DKK
3 farver
399,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 299,95 DKK til 194,97 DKK
3 farver

hummel regntøj og regnsæt til børn

Her på siden ser du vores udvalg af funktionelt hummel regntøj til børn. Elsker din dreng eller pige også at lege udenfor imens regnen siler ned? Vi designer regntøj til aktive børn som elsker at hoppe i vandpytter og lege udenfor i alt slags vejr, og derfor konstruerer vores design-team hummel regntøj med udgangspunkt i, at regntøjet skal være rart at bevæge sig i, kan tåle noget slid og vigtigst af alt at det er regntæt. Vi designer tøj til aktive børn, og hummel regntøj skal derfor kunne holde til at blive brugt – også til skønne hop i vandpytter, mudderkagebagning og et ordentligt regnskyl.
 

Regnsæt, regnjakke og regnbukser

Det lunefulde danske vejr kan være noget af en udfordring, og når dit barn går i vuggestue, børnehave eller fritidsordning, hører et regnsæt altid hjemme i garderoben. Vores regnsæt består af regnjakke og regnbukser, som er konstrueret til aktive børn, der sjældent sidder stille. En hummel regnjakke har altid et højt vandsøjletryk og tapede sømme, så dit barn kan løbe rundt i silende regn, uden at blive det mindste våd. Desuden er hætten på vores regnjakker af sikkerhedsmæssige årsager altid aftagelig, så den automatisk klikker af, hvis din dreng eller pige ved et uheld kommer til at sidde fast i træer eller buske. Mange af vores regnbukser til børn har desuden seler og fodstropper i størrelse 80 – 104, så de sidder ekstra godt på den lille krop.
 

Fluorfri hummel regntøj

Hos hummel går vi op i, at vores produkter ikke indeholder giftige stoffer eller kemikalier. Netop derfor er alt hummel regntøj til børn 100% fri for fluor og således aldrig behandlet med stoffer, der indeholder fluor. Fluor bruges ofte til at gøre et produkt vand- og smudsafvisende, men hummel regntøj til børn er i stedet behandlet med BIONIC FINISH ECO®, som er en af markedets bedste og 100% fluorfri overfladebehandling, der gør regntøjet vand- og smudsafvisende.