Regntøj

Filtre

Kategori

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

Funktionalitet

I alt: 7 varer 7 varer
I alt: 7 varer 7 varer
399,95 DKK
2 farver
499,95 DKK
2 farver
499,95 DKK
2 farver
399,95 DKK
2 farver

hummel regntøj og regnsæt til børn

Her på siden ser du vores udvalg af funktionelt hummel regntøj til børn. Elsker din dreng eller pige også at lege udenfor imens regnen siler ned? Vi designer regntøj til aktive børn som elsker at hoppe i vandpytter og lege udenfor i alt slags vejr, og derfor konstruerer vores design-team hummel regntøj med udgangspunkt i, at regntøjet skal være rart at bevæge sig i, kan tåle noget slid og vigtigst af alt at det er regntæt. Vi designer tøj til aktive børn, og hummel regntøj skal derfor kunne holde til at blive brugt – også til vandpyttehopning, mudderkagebagning og et ordentligt regnskyl.
 

Regnsæt, regnjakke og regnbukser

Det lunefulde danske vejr kan være noget af en udfordring, og når dit barn går i vuggestue, børnehave eller fritidsordning, hører et regnsæt altid hjemme i garderoben. Vores regnsæt består af regnjakke og regnbukser, som er konstrueret til aktive børn, der sjældent sidder stille. En hummel regnjakke har altid et højt vandsøjletryk og tapede sømme, så dit barn kan løbe rundt i silende regn, uden at blive det mindste våd. Desuden er hætten på regnjakken aftagelig, af sikkerhedsmæssige årsager, så den automatisk klikker af, hvis din dreng eller pige ved et uheld kommer til at sidde fast i træer eller buske. Mange af vores regnbukser til børn har desuden seler og fodstropper i størrelse 80 – 104, så de sidder ekstra godt på den lille krop.
 

Fluorfri hummel regntøj

Hos hummel går vi meget op i, at vores produkter ikke indeholder giftige stoffer og kemikalier. Derfor kan du blandt vores udvalg af regntøj til børn også finde fluorfri regntøj. Det betyder at regntøjet ikke er blevet behandlet med stoffer som indeholder fluor. Regntøj indeholder ofte flourstoffer for at gøre produktet vand- eller smudsafvisende, men hummel regntøj til børn er i stedet behandlet med Bionic Finish, som er en af de bedste imprægneringer på markedet og som ligeledes sikre at regntøjet er 100% vandafvisende og smudsafvisende. Alt vores regntøj som ikke indeholder fluor er mærket, så du nemt kan spotte om det er fri for fluor. Læs mere om vores fluorfri produkter her.