Børn / Sko /

Sandaler og klipklapper

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Pris

Farve

Køn

I alt: 52 varer 52 varer
I alt: 55 varer 55 varer
Vælg de rigtige sandaler

Vælg de rigtige sandaler

Nedsat fra 399,95 DKK til 319,96 DKK
4 farver
hummel sandals for kids

COLOUR UP THE SUMMER

hummel summer must haves

DISCOVER SUMMER MUSTHAVES

179,95 DKK
1 farve
299,95 DKK
4 farver
399,95 DKK
4 farver
Summer shine

Summer shine

299,95 DKK
3 farver
Nedsat fra 119,95 DKK til 83,96 DKK
299,95 DKK
3 farver
299,95 DKK
4 farver
Nedsat fra 429,95 DKK til 300,96 DKK
2 farver
Nedsat fra 249,95 DKK til 174,96 DKK
2 farver
Nedsat fra 429,95 DKK til 279,47 DKK
5 farver
Nedsat fra 329,95 DKK til 214,47 DKK
1 farve

hummel sandaler til børn

Er du på udkig efter sommerfodtøj til dit barn? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du alle hummel sandaler til børn, samt vores kollektion af hummel slip-ons til børn. Når foråret og sommeren står for døren, og dagene bliver lunere og lunere, er det på tide at få børnene i sandaler. Her på siden finder du alle hummel sandaler, slip-ons og badesandaler til børn.
 

Børnesandaler fra hummel

Hver sæson tilbyder vi et bredt udvalg af sandaler til børn, som elsker at lege ude i det gode vejr. Vores fokus er derfor at designe komfortable, lette og åndbare børnesandaler i sporty og smarte designs til aktive børn. Vores kollektion af børnesandaler er derfor fremstillet af letvægtsmaterialer på en sporty ydersål for at give optimal funktionalitet og komfort. Vores kollektion af børnesandaler byder både på glitter, sport og trekking, og derfor findes der noget for hver en smag. Alle børnesandaler fra hummel er yderst holdbare og designet med velcrolukning, så dit barn nemt kan få sandalerne af og på uden hjælp. Dermed er et par børnesandaler fra hummel et must-have til de lune sommerdage.
 

Sandaler til børn

Vores sortiment af hummel sandaler til børn byder på en lang række styles til drenge og piger og fås fra størrelse 26 til størrelse 38. Til drenge tilbyder vi smarte og sporty designs. Vores sandaler til drenge fås både i ensfarvede og klassiske designs, men har du en eventyrlysten dreng, som elsker action, kan du også finde sandaler med et smart camouflagelook. Til piger har vi ligeledes klassiske og ensfarvede sandaler. Er din pige til glimmer, glitter og glamour kan du også finde fine glitter sandaler med et feminint look, som uden tvivl vil få din pige til at føle sig som en prinsesse. Uanset hvilket par sandaler du vælger, er du dog garanteret en sandal med høj komfort, så dit barn uden problemer kan rende rundt og lege ude en del dag.
 

hummel slip-ons

Er du på udkig efter en god basis sko til sommeren, så tjek vores udvalg af hummel slip-ons til børn. Vores kollektion af slip-ons til børn er fyldt med klassiske slip-ons i lyse sommerfarver og smarte prints. Til de lidt køligere sommerdage er slip-ons et perfekt valg til dit barn. hummel slip-ons er fremstillet i åndbare materialer og en holdbar ydersål, som giver god komfort og stabilitet, og dermed er dit barn sikret den bedste komfort igennem sommerperioden. hummel slip-ons til børn er nemme at hoppe i, da de er lavet uden snørebånd, velcro og andre former for lukning. Vælg mellem klassiske ensfarvede designs, smarte prints eller feminine prints til pigerne. Vores udvalg af hummel slip-ons til børn byder på klassiske ensfarvede designs med en overdel af lærred, som er perfekt til både piger og drenge. Til piger har vi slip-ons i feminine designs og smarte sommerprints. Blandt andet finder du glitter slip-ons til de eventyrlystne piger, som elsker lidt glamour i hverdagen. En ting er dog sikkert. Lige meget hvilket par du vælger, får dit barn en god basis sommersko, som giver den bedst mulige komfort.
 

Badesandaler til børn

Står sommerferien på en tur til sydens sol, så er et par badesandaler til børn til must-have til kufferten. Badesandaler til børn er et godt valg til sommerens badeferie, hvor en stor del af tiden skal bruges på stranden og ved poolen. Når turen går til stranden eller dagen blot skal bruges ved poolen, er der stor risiko for at få forbrændte fødder, når børnene render rundt i det varme sand eller rundt om poolen. Med et par badesandaler til børn i kufferten sikrer du dig, at dit barn undgår forbrændinger under fødderne. Vores badesandaler til børn er nemme at hoppe i og er yderst behagelige at have på. Vores model til børn har en EVA-sål med blød polstring, som giver en god pasform og støtte. Modellen har et klassisk sporty design og er meget alsidig. Derfor kan badesandalerne både bruges på stranden, ved poolen, derhjemme eller til og fra sport.