Børn /

Sportstøj

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

Køn

I alt: 686 varer 686 varer
I alt: 686 varer 686 varer
Nedsat fra 259,95 DKK til 155,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 279,96 DKK
3 farver
Nedsat fra 149,95 DKK til 112,46 DKK
5 farver
Nedsat fra 299,95 DKK til 239,96 DKK
1 farve
Nedsat fra 149,95 DKK til 112,46 DKK
5 farver
Nedsat fra 299,95 DKK til 209,96 DKK
2 farver
Nedsat fra 179,95 DKK til 134,96 DKK
5 farver
249,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 179,95 DKK til 134,96 DKK
5 farver
199,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 399,95 DKK til 199,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 279,95 DKK til 167,97 DKK
5 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 279,96 DKK
3 farver
249,95 DKK
2 farver
499,95 DKK
2 farver

hummel sportstøj til børn

Er du på udkig efter sportstøj til børn, er du kommet til det rette sted. hummel børnesportstøj er designet til små sportsudøvere, der er klar på at have det sjovt. Alle styles er designet til at give dine børn komfort og god bevægelighed  uanset om der er tale om træning, konkurrencer eller bare leg. Hos hummel har vi et bredt udvalg af sportstøj, der kombinerer funktionalitet med stil. Vores sportstøj til børn er fremstillet af enten polyester eller bomuld, så der er lidt til enhver præference. Fælles for alle styles er, at de sikrer komfort, åndbarhed og holdbarhed, så dit barn kan bevæge sig frit til sin sport. Uanset om I er på udkig efter fodboldtrøjer, håndboldshorts eller gymnastiksko kan I finde det her, og med hummel sportstøj er de unge atleter klar til at yde deres bedste, samtidig med at de ser godt ud. hummel sportstøj til børn er ikke kun tøj; det er en måde for de unge at udtrykke deres passion for sport, samtidig med at de får støtte og komfort, de behøver for at præstere. Med hummel er børnene altid et skridt foran i deres sportslige rejse.

 

 

 

Børnesportstøj til fodbold

Er dit barn vild med fodbold, kræves der sportstøj, der kan holde til intensiv brug og masser af bevægelighed. hummels fodboldtøj til børn er designet med dette for øje. Fodbold byder på løb, spark og tacklinger – uanset om det foregår indenfor eller ude, og det kræver løstsiddende, blødt tøj med masser af ventilation. Fra fodboldtrøjer og -shorts til strømper og træningssæt, hver del er skabt til at optimere ydeevnen på banen. Materialerne er lette og åndbare, hvilket sikrer, at børnene kan bevæge sig frit og komfortabelt, uanset om de spiller en venskabskamp eller deltager i en turnering. Derudover er det vigtigt at vælge en fodboldstøvle, der passer til underlaget. For at vælge den rigtige støvle, kan du se nærmere på vores fodboldstøvleguide her. Se også alt vores sportstøj til børn til fodbold lige her.

 

 

Børnesportstøj til håndbold

Er det håndboldhallen, der trækker? Hos hummel har vi også alt, hvad dit barn skal bruge for at give den gas på banen. Håndbold er en kontaktsport, der byder på hurtige temposkift, høje spring og masser af power. Derfor er det vigtigt at købe håndboldtøj til dit barn, der er designet for at give maksimal bevægelsesfrihed og komfort under spil. Vores håndboldtøj til børn er fremstillet med slidstærke materialer, der tåler det hurtige og fysiske spil, som håndbold ofte indebærer. Det være sig både håndboldshorts, håndboldtrøjer og ikke mindst de rigtige håndboldsko, der giver god støtte og stødabsorbering for at beskytte dit barns fødder så godt som muligt mod vrid og skader. Med hummels håndboldtøj til børn, er de unge spillere udstyret til at præstere på deres bedste, både til træning og kampe. Se alt vores sportstøj til børn til håndbold lige her.

 

 

Børnesportstøj til gymnastik

Er det kolbøtter og krumspring, som ungerne ikke kan få nok af? Så finder du alt du skal bruge til små gymnaster lige her. Gymnastik er en sport, der kræver god kropskontrol og masser af bevægelsesfrihed, hvilket stiller særlige krav til sportstøjet til gymnastik. Godt gymnastiktøj skal kræver sportstøj, der tillader fuld kropsbevægelse uden begrænsninger. hummels gymnastiktøj til børn er designet til netop dette. Vores kollektion inkluderer alt fra søde gymnastikdragter til træningsbukser og -toppe, alle fremstillet med fokus på fleksibilitet og komfort. Dette sikrer, at de unge gymnaster kan udføre deres øvelser med både stil og selvtillid. Se alt vores sportstøj til børn til gymnastik lige her.

 

 

Klubtrøjer til Børn

hummel tilbyder også et bredt udvalg af klubtrøjer til børn. Disse trøjer er perfekte for unge sportsfans, der ønsker at vise deres støtte til deres favoritklub. De er ikke kun ideelle til sportsbegivenheder eller træning i sportsklubber, men også som en del af hverdagstøjet for den sportsbegejstrede ungdom. Er det AGF der hitter? Eller måske Brøndby? Det kan også være store udenlandske klubber? Eller måske CS-holdet Astralis? Se alle vores klubtrøjer til børn lige her.