BLIV MEDLEM AF CLUBHUMMEL

Bliv medlem af hummels kundeklub clubhummel og få adgang til alle fordelene med det samme. Du får bl.a. fri fragt på alle standardleveringer, altid 100 dages gratis retur, optjener point på hvert eneste køb og får pre access til udsalg og kampagner. Skal du ikke være med?

Image without a name


FEDE FORDELE

 • Altid gratis fragt på standardleveringer
 • Altid 100 dages gratis returret
 • Optjen point hver gang du shopper
 • Eksklusiv adgang til produkter, kampagner og rabatter 


Som clubhummel-medlem får du massevis af skønne fordele. Du vil fx være blandt de allerførste til at høre om tidsbegrænsede tilbud, få adgang til særlige produkter og blive belønnet med point, når du shopper. Få overblik over alle medlemsfordele i clubhummels vilkår og betingelser.

Image without a nameOPTJEN POINT

 • Når du melder dig ind i clubhummel
 • Når du gennemfører et køb på vores webshop
 • Når du sender dit gamle hummel-tøj retur til genanvendelseSom clubhummel-medlem optjener du point på flere forskellige måder. Dine point kan senere bruges til at købe nye hummel-varer for. Få et overblik over kundeklubbens pointsystem i clubhummels vilkår og betingelser.

Velkommen til clubhummel

Som medlem af clubhummel får du massevis af skønne fordele - produkter kun til medlemmer, særlige medlemsrabatter, pre access til udsalg og meget meget mere. Men du får også alt det bedste af hummel. Hos hummel elsker vi sport, leg, bevægelse, sjov og fællesskab - og vi elsker at dele det med andre.

Bliv medlem i dag, få adgang til alle fordelene og kom ud og hav det sjovt med hummel.

Let's play

SIGN UP OG FÅ POINT

Bliv medlem af clubhummel helt gratis og få 150 startpoint med det samme. Dine startpoint kan bruges som (med)betaling på nye køb, så snart det passer dig. Det eneste du skal gøre, er at registrere dig digitalt og dine startpoint indsættes på din kundekonto med det samme.

Image without a name


MEDLEMSRABATTER

 • 150 point i velkomstgave
 • Rabatter på udvalgte varer
 • Brug optjente point som medbetaling


Som clubhummel-medlem får du rabatter på udvalgte varer, ved særlige anledninger eller når du opfylder særlige betingelser.

Image without a name


MEMBERS ONLY

 • Eksklusiv adgang til produkter kun for medlemmer
 • Medlemsrabat på specifikke produkter og kategorier
 • Adgang til kampagner og udsalg før alle andre

 

Som clubhummel-medlem får du bl.a. eksklusiv adgang til produkter kun for medlemmer, særlige medlemskampagner og pre access til store udsalg.

SÅDAN OPTJENER DU POINT

Image without a name


Når du melder dig ind

Så snart du har tilmeldt dig clubhummel, får du sat 150 startpoint direkte ind på din clubhummel-konto. Dine startpoint omregnes til DKK og kan bruges, så snart det passer dig.

Image without a name

Når du shopper

Du optjener point for hvert produkt, du køber i hummels webshop. Pointene omdannes til DKK og kan bruges til at shoppe nye varer for.

Image without a name

Når du recycler

Du optjener point hver gang, du sender dit brugte hummel-tøj retur til os via vores re.hummel genbrugsunivers. På denne måde kan vi genanvende materialerne fra dit gamle tøj til at skabe nyt. Læs mere om hvordan du genanvender hos hummel her.

re.hummel

re.hummel er hummels genbrugsunivers, hvor vi sammen med dig giver nyt liv til gammelt tøj. Send dine brugte hummel-varer retur til os, og vi sørger for, at tøjet gensælges eller dets materialer genanvendes. Det er, hvad vi kalder cirkulær shopping. Optjen point hver gang du indleverer dine hummel-produkter til re.hummel, og kom i gang med at genanvende dit hummel-tøj med det samme.

Læs mere om re.hummel her.