LET’S PLAY FOR CHANGE

Vores purpose-projekter hænger uløseligt sammen med vores vision om at forandre verden gennem sport. Siden vores nuværende ejer Christian Stadil trådte ind i virksomheden tilbage i 1999, har COMPANY KARMA udgjort en solid hjørnesten i hummels forretningsstrategi. 

Vi har en ambition om at ændre verden gennem sport, og jo bedre vi er til at drive forretning, desto flere ressourcer og midler har vi til at skabe positive forandringer i verden gennem sponsorater og partnerskaber. Det er grunden til, at vi står op om morgenen. Det er sproget, vi taler. Luften, vi indånder. Og det er det, der driver os til at gøre vores allerbedste hver eneste dag. Sådan har det været for evigt, og sådan vil det forblive for altid. 

Igennem årene har vi samarbejdet med mange betydningsfulde projekter, der deler vores virksomhedsmission. Dét, der forener disse mennesker og projekter, er en dybtliggende og ægte passion for sport. 


PURPOSE PROJEKTER

Frem for alt så elsker vi sport, og vi holder ikke tilbage for at bringe KARMA på banen, når muligheden byder sig. Fordi vi mener, der er vigtige kampe, der skal kæmpes – også uden for banen.

Vi tror på, at sport er et universelt sprog, der knytter mennesker sammen på tværs af nationalitet, religion, kultur, køn og politik. Sporten kan noget helt særligt, og vi har en lang tradition for at støtte organisationer, projekter, klubber og personer, der med afsæt i sport kæmper for at gøre en forskel i verden. Mangfoldighed og ligestilling er en stor del af hummels DNA, og det er vores ambition at støtte projekter og initiativer, der på forskellige måder bruger sporten til at gøre verden til et bedre sted for alle.  

Som et af verdens ældste sportsbrand ved vi, at det kræver en solid indsats at skabe positiv forandring. Derfor er det også vigtigt for os at spille på hold med passionerede mennesker, der giver os mulighed for at dykke ned i purpose-projekter både på vores egen hjemmebane i Danmark, men også internationalt. Det er projekter, der hylder vores unikke virksomhedsfilosofi, og som kan hjælpe os med at skubbe grænser, sikre inklusion eller på anden meningsfuld måde fremme vores vision. 

Det er sådan, at vi ÆNDRER VERDEN GENNEM SPORT. En kamp ad gangen. 


PURPOSE PROJEKTER