Share The Game

RELEASE POWER

Igen og igen – ligesom naturen gentager en endeløs cyklus – falder vi. Og rejser os op igen. Vi ofrer de ekstra timer, som i sidste ende adskiller os fra det ordinære. Og gør os ekstraordinære. 

Som i naturen ligger det i vores DNA at gentage os selv. I de afgørende øjeblikke er gentagelse dét, der giver os den ekstra styrke til at få succes. Som et individ. Som et hold. Og præcis som naturen frigiver sin styrke i tordenvejr – kan du frigive din styrke på banen.

GG12 SILHOUETTES

ALGIZ

ALGIZ GG12 tager din performance til et helt nyt niveau. Sammen med 100 % genanvendt PET mesh, 100 % genanvendt PET ruskind og 100 % genanvendte PET snørebånd har denne tekniske indendørssko biobaseret Pebax® Rnew® stødabsorbering for energiboost i særklasse og ekstra høje siddevægge for at sikre god støtte under både træning og kamp. Den unikke støvletkonstruktion øger din fleksibilitet og støtten omkring foden. Og du får et suverænt fodfæste til alle sider på banen med en semi-transparent skridfast ydersål.


TEIWAZ

TEIWAZ GG12 er en teknisk håndboldsko med et design, der giver dig konstant støtte under træning og kamp. Skoene er udstyret med indvendig hælforstærkning, multi-direktionel ydersål med et avanceret fodfæste og en 100% genanvendt overdel i PET mesh, der sikrer øget luftcirkulation.

TEIWAZ er i topklasse, når det kommer til både funktionalitet og ydeevne med en ydersål skabt af Pebax Rnew® skum, som flekser under spillerens vægt og giver ekstrem energiafkast og enestående fleksibilitet.


URUZ

URUZ holder dig på toppen af dit spil. Med 100% genanvendt mesh og en genanvendt Ortholite® indersål tilgodeser denne tekniske håndboldsko alle dine behov til træning og kamp. Ydersålen med et multi-direktionelt skridmønster limer dig til underlaget, mens mellemsålens stødabsorberende konstruktion og hælforstærkning sikrer dig den nødvendige støtte, når du yder dit maksimale.

null
null