HUMMEL OG ASTRALIS FORLÆNGER OG UDVIDER STRATEGISK SAMARBEJDE

I 2020 indgik Astralis og hummel det, der dengang blev betegnet som et ”historisk samarbejde”. I dag kan de to danske brands offentliggøre, at de med halvandet år tilbage af den oprindelige aftale forlænger med yderligere to år, og samtidig bliver det strategiske samarbejde udvidet markant. 

Kasper Sindt, kommerciel direktør i Astralis:

"Vi har selvsagt været rigtig glade for den oprindelige aftale med hummel, som var af stor betydning for os som selskab og som brand. Indtil nu har aftalen været centreret omkring vores officielle spillertrøjer og træningstøj. Den del fortsætter nu frem til og med 2025, mens vi samtidig udvider vores strategiske samarbejde til også at inkludere vores generelle merchandisekollektioner, inklusive drift af webshop samt salg mod B2B- og B2C-markedet."

"Aftalen er markant, og udover den forøgede kommercielle værdi betyder det også, at vi kan fokusere på det vi i Astralis er bedst til, samtidig med at vi drager fordel af hummels store erfaring og ekspertise indenfor udvikling og salg af en bred vifte af produkter. Vores del handler om at hjælpe hummel til at blive en mere markant spiller i den voksende gaming- og esportsscene via udvikling og drift af aktiviteter med fans og gamere i centrum."

Allan Vad Nielsen, CEO i hummel:

"I løbet af det sidste halvandet år har vi på tætteste hold fulgt de voksende ambitioner og øgede interesse, der har været i og omkring Astralis. Derfor er vi også utrolig stolte over, at det nu er lykkedes os at forlænge samarbejdet med yderligere to år. Selvom vi egentlig havde halvandet år tilbage af den nuværende aftale, ønskede vi allerede nu at styrke vores samarbejde og stå endnu stærkere rustet til den spændende rejse, som vi er på sammen." 

"Der er ingen tvivl om, at esport er et strategisk fokuspunkt for hummel i de kommende år, og her er Astralis en nøglepartner i forhold til at skabe succes. Vi ser derfor dette partnerskab ud fra et internationalt perspektiv med et stort potentiale for at videreudvikle markedet og den direkte dialog med de mange fans. Med den nye aftale kommer vi samtidig til at drifte Astralis’ webshop, hvor vi ser frem til at løfte salget yderligere og blive en endnu større del af den voksende gamingindustri."

Ud over det kommercielle og aktivering af de to brands betyder aftalen, at hummel frem til og med 2025 vil beklæde alle Astralis’ nuværende og eventuelle fremtidige esportshold.

I dag har organisationen aktive hold i Counter-Strike, League of Legends, Rainbow Six, FIFA og Fortnite. Derudover vil hummel udvikle, markedsføre og sælge både det officielle spillertøj samt nye merchandise-linjer.