HUMMEL OG BLS HAFNIA HYLDER DEN NYE GENERATION

Det danske modebrand BLS Hafnia har i samarbejde med hummel designet en ny landsholdstrøje, som skal bæres af herrelandsholdet til venskabskampen mod Serbien den 29. marts i Parken. Trøjen er en hyldest til den nye generation og bliver en del af en større tøjkollektion fra hummel, BLS Hafnia og DBU. 

Når Thomas Delaney, Joakim Mæhle, Jonas Wind og resten af det danske herrelandshold løber på banen til venskabskampen mod Serbien den 29. marts i Parken, bliver det iført en ny og unik landsholdstrøje.

Som en del af et større samarbejde mellem hummel, DBU og det danske modebrand BLS Hafnia skal spillerne nemlig bære en specialdesignet landsholdtrøje, der hylder den nye generation og fokuserer på unge danskere med forskellige baggrunde, som forsøger at skabe en karriere i livet og inden for fodbold.

”Fodbold er et inkluderende fællesskab, og lige meget hvor du kommer fra i landet, din baggrund og din økonomi, så har landsholdet altid været muligt, så længe man har arbejdet hårdt for det. Og netop troen på, at hårdt arbejde betaler sig, selvom man er underdog, er et budskab, som vi gerne vil formidle med den nye landsholdstrøje,” udtaler Besnik Miftari, stifter og kreativ direktør i BLS Hafnia, og fortsætter:

”Vi ønsker at vise, at den nye generation ikke er bange for at drømme stort. Diversitet og inklusion er i vores optik en styrke, og det er med til at udvikle os, når forskelligheder mødes. Samtidig vil vi gerne fremhæve ideen om at stå sammen som et hold og et land. Det gælder både ude i verden og på fodboldbanen,” slutter han.

Den nye landsholdstrøje, som er hvid og består af et monogram, hvor de tre logoer fra hummel, DBU og BLS Hafnia mødes i en fælles rød tråd, er inspireret af de ikoniske danske designs fra 1986 og 1992. 

”Samarbejdet mellem hummel og BLS bringer det bedste fra to verdener sammen: hummel som den etablerede stemme i dansk fodbold og BLS som vigtig repræsentant for vækstlag og minoriteter. Det handler om repræsentation, diversitet og ikke mindst følelsen af fællesskab. Og vi er stolte af, at vi sammen med BLS og DBU kan være med til at hylde den nye generation med en specialdesignet landsholdstrøje,” udtaler Allan Vad Nielsen, CEO i hummel. 

De danske match worn landsholdstrøjer fra kampen mod Serbien vil efterfølgende gå på auktion, hvor pengene doneres til DBU Get2 Fodboldskoler med det formål at støtte de lokale fodboldklubber i udsatte boligområder og derved give flere børn muligheden for at blive en del af fodboldens fællesskab.

Livstilskollektion omfavner fællesskabet 

Foruden den nye landsholdstrøje har hummel, DBU og BLS Hafnia også designet en større livsstilskollektion, der har til formål at række udover de 90 minutter på banen og tribunen. Kollektionen appellerer ligeledes til den nye generation og indeholder alt fra hættetrøjer og tracksuits til kasketter og klipklappere.

”Hos hummel tror vi på, at holdet er stærkere end individet, og det samme er gældende for BLS. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi gerne ville starte et samarbejde med BLS, som med deres urbane rødder er med til at forene både inklusion, fashion og kærligheden til fodbold,” udtaler Morten Lund, marketingchef hos hummel, og uddyber:

”BLS har en utrolig stor troværdighed, og samtidig repræsenterer de en uhøjtidelighed, hvor de ikke bange for at gøre tingene på deres egen måde. Det skaber en stærk identitet og autenticitet, som på mange måde spejler sig i hummels værdisæt. For os er sammenholdet og fællesskabet essensen, og i fodboldens verden findes der ikke noget os og dem. Her kæmper vi alle for det samme mål, og det er det, som vi ønsker at udtrykke med dette samarbejde,” slutter Morten Lund.

Landsholdstrøjen og den nye livstilskollektion vil være tilgængelig fra den 24. marts på landsholdsshoppen.dk, blshafnia.com samt hos en række udvalgte danske forhandlere.  


OM BLS HAFNIA

BLS (der står for Bedøvende Lifestyle) Hafnia er et dansk brand baseret i København. Det blev startet af brødrene Besnik og Burim Miftari i 2011 med én T-shirt, der i dag har udviklet sig til fulde tøjkollektioner, som forhandles i over 40 i hele landet. Blev kendt i det globale modebillede, da kendte sportsfolk som Lewis Hamilton og Neymar begyndte at bære brandets huer og kasketter på gaden.

OM HUMMEL

hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, som rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de fire produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends. hummel A/S er en del af Thornico koncernen.