Hjem /

hummel HIVE

Filtre

Kategori

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

Funktionalitet

I alt: 4 varer 4 varer
I alt: 4 varer 4 varer
999,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 209,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 209,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 399,95 DKK til 239,97 DKK
1 farve

Skandinavisk retro design

Med hummel HIVE tilbyder vi et væld af unikt og anderledes modetøj - modetøj som den internationale modescene har taget til sig. En kombination af vores ældgamle traditioner og de nyeste trends på markedet, hvor skandinavisk minimalisme går hånd i hånd med vores klassiske sports-DNA. Kollektionerne skriger af rendyrket nostalgi, men er samtidig designet til det moderne bybillede.  

Vaskeægte skandinaviske retro designs med et nutidigt twist. Vores styles er inspireret af vores grundlæggende kerneværdier, hvor sport, ærlighed og gennemsigtighed er fundamentet. Vi hylder kærligheden til sporten, og ønsker at samle mennesker uanset forskelligheder, nationaliteter og værdier. Hummel® HIVE er modetøj for alle! 
 

Modetøj til mænd og kvinder 

Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas i tøjet du bærer, og har mulighed for at udtrykke din personlige stil. Modetøj produceres med stor diversitet, hvor både udseendet og komforten er i højsædet. Vores hummel HIVE kollektioner er både målrettet modetøj til mænd og kvinder, og du kan hurtigt finde dine nye favoritter ved at bruge filtreringsmulighederne til venstre.

Modetøj kan være et uhåndgribeligt begreb, da vi alle definerer det på hver vores måde. Hos hummel er modetøj en blanding nutidige designs, klassiske traditioner og praktiske nødvendigheder. Designs som stammer fra vores nordiske rødder, hvor minimalistiske silhuetter og sporty snit er gennemgående elementer. Vi fornyer vores DNA med respekt for vores rødder.
 

Make a statement

Vi ønsker at ændre verden gennem sport, og har derfor udstyret flere styles med vores nostalgiske hummel® logo. Et symbol på hvad vi brænder for, som vi håber du kan identificere dig med. hummel HIVE emmer af kærlighed og personlighed med et sporty look som både passer til privaten eller festlige lejligheder. 

Modetøj er individuelt fra person til person, og det kan være svært at finde den perfekte sammensætning. Hvis du har spørgsmål til vores hummel HIVE kollektioner, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Nederst på denne side finder du en “kontakt-os” side, hvor du har mulighed for at udfylde en kontaktformular.