Hjem /

hummel Stadil

Filtre

Kategori

Køn

Størrelse

Farve

Pris

Funktionalitet

I alt: 34 varer 34 varer
I alt: 34 varer 34 varer
499,95 DKK
3 farver
499,95 DKK
3 farver
Nedsat fra 649,95 DKK til 324,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 699,95 DKK til 349,97 DKK
2 farver
499,95 DKK
2 farver
599,95 DKK
2 farver
599,95 DKK
2 farver

hummel Stadil

hummel Stadil er en af de mest populære sko fra hummel, som hver sæson kommer i nye farver og designs. Den retro hummel Stadil silhuet kan dateres helt tilbage til 70’erne og 80’erne, og blev i midten af 00’erne genskabt med et moderne twist. Siden da er den blevet en af vores mest ikoniske sko, som med sine ikoniske vinkler og vintage-look, er blevet en designklassiker over hele verden.
 

hummel Stadil high

Stadil kommer i mange modeller og designs i forskellige materialer. hummel stadil high er en af vores mest populære modeller, som med sit høje skaft og retro look, tilfører masser af vintage look til dit outfit. Modellen kommer også i en olieret version med for til vinter og i en version i kanvas, som passer perfekt til forår og sommer. Farverne følger altid sæsonen og tidens trends, så selvom hummel stadil high er en vintage sneaker, er du sikker på altid at være up to date, når du har sådan et par i garderoben. 
 

hummel Stadil sko – til herre og dame

Skoene findes både til mænd og kvinder og giver et hav af styling-muligheder. Til kvinder ser skoen eksempelvis super godt ud med en sporty kjole og til mænd er sneakeren super fed sammen med et par slidte jeans. Uanset hvordan du vælger at style skoene, kan du være helt sikker på at de vil tilføje et retro twist til dit outfit. Prøv også at style en af de mere farverige versioner med et mere klassisk og afdæmpet sæt for at skabe et super cool look.