Hjem /

Joggingbukser

I alt: 89 varer 89 varer
Filtre

Kategori

Joggingbukser

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

Funktionalitet

I alt: 90 varer 90 varer
I alt: 89 varer 89 varer
Nedsat fra 249,95 DKK til 124,97 DKK
4 farver
Nedsat fra 249,95 DKK til 124,97 DKK
4 farver
249,95 DKK
1 farve
249,95 DKK
1 farve
499,95 DKK
1 farve
399,95 DKK
2 farver
399,95 DKK
2 farver
299,95 DKK
2 farver
299,95 DKK
2 farver
349,95 DKK
2 farver
399,95 DKK
1 farve
249,95 DKK
3 farver
249,95 DKK
3 farver
249,95 DKK
3 farver

Joggingbukser – fra banen til gaden

Skab et casual og trendy hverdagslook med et par hummel joggingbukser. Her på siden har vi samlet alle vores joggingbukser til både børn og voksne.

Joggingbukser, som også er kendt som sweatpants, har i tidens løb bevæget sig fra banen til gaden og er med sin indtræden på modescenen dermed ikke længere kun beregnet til sport, men også perfekte til hverdag. Joggingbukserne blev for første gang introduceret i 1920’erne og blev oftest brugt af atleter til langsomt løb, da bukserne havde høj komfort og god bevægelsesfrihed. Deraf navnet joggingbukser. Senere fandt man dog ud af, at stramme og tætsiddende bukser var bedre egnet til løb, hvorfor tights i dag er foretrukne til løb og fitness. Joggingbukser har i stedet indtaget modescener verden over og er blevet et populært valg som hverdagstøj hos mange på grund af bevægelsesfriheden og komforten.

Dermed er et par hummel joggingbukser det perfekte valg, hvis du vil skabe et afslappet og moderne look uden at gå på kompromis med komfort. Vælger du et par joggingbukser kan du nemt pifte dit outfit op med en smart T-shirt og et par fede sneakers for et sporty look. Eller du kan finde en matchende trøje for at fuldende det perfekte træningssæt. 
 

hummel joggingbukser - komfort i høj klasse

Vores sortiment byder hver sæson på flere forskellige modeller og designs. Fælles for alle er, at de er designet ud fra vores tre kerneværdier; funktionalitet, komfort og bevægelighed. Vores designere har stor fokus på disse tre værdier, når de designer og udvikler nye styles, og derfor har værdierne også været i højsædet i valget af materialer og konstruktion. hummel joggingbukser er oftest fremstillet i lækre, bløde bomulds- og polyesterkvaliteter for at skabe den bedste komfort. Alle modeller er designet med en elastik kant i taljen, og flere modeller fås derudover med snører, så du nemt kan justere pasformen efter behov. Hver sæson finder du nye modeller i sæsonens farver og trendy designs, men du kan dog altid være sikker på at finde basismodeller fra vores NOOS kollektioner.
 

Bukser til træning

Er du på udkig efter et par bukser til træning, vil vi anbefale dig et par hummel træningsbukser. Da joggingbukser oftest er af bomuldskvaliteter er disse bedst egnet til brug i hverdagen og fritiden samt til og fra træning. Vælger du et par hummel træningsbukser frem for et par joggingbukser, er du sikret et par bukser med god bevægelsesfrihed og ventilation, da disse er fremstillet i lette polyestermaterialer og bedst egnet til træning.