Find nye fodbold-støvler til dine børn

Er ungerne klar til en ny fodboldsæson? Vi guider dig til at vælge de bedste fodboldstøvler til dine børn.

Alle vores fodboldstøvler er inspireret af vores stærke sports-DNA, og mange af støvlerne er derfor med referencer fra ældre modeller. De forskellige designs er tilpasset til alle banetyper, og du finder dem i et stort udvalg af farver – så hvilken model skal du vælge til dit barn?

Du skal vælge støvle ud fra det underlag, som den skal bruges på.


Fast underlag på græs

Hvis dit barn skal spille på græs, er der brug for et par FG-støvler. FG står for firm ground, der betyder fast underlag. En FG-støvle er vigtig, når man spiller på græs, fordi den er med til at sikre et godt fodfæste med et sikkert greb i underlaget.

 

TOP STAR

Vores fodboldstøvle TOP STAR er en rigtig god FG-støvle. Med elastiksnørebånd og velcro sikrer støvlen en pasform, der passer alle. Den polstrede kant er med til at give en øget komfort, så man altid er klar på banen.

VI har TOP STAR i fire forskellige farver.

Forskelligt underlag

Hos hummel har vi også MG-støvler. MG står for multi ground, der betyder forskelligt underlag. En MG-fodboldstøvle fungerer bedst på kunstgræs eller meget kort græs. Ydersålens design er unik, fordi det er med til at sikre et godt greb i underlaget på de forskellige banetyper.

 

HATTRICK

Er du på udkig efter en fodboldstøvle, der fungerer på flere forskellige underlag, vil vi anbefale dig vores HATTRICK-støvle. Specielt for HATTRICK er, at den har et bredt velcrobånd, der hjælper til at tilpasse støvlen til foden. Denne tilpasning giver en øget komfort, så man kan yde sit bedste og få en god kamp på banen.

Vi har HATTRICK i fire forskellige farver.

Indendørs

TOP STAR IN.JR

Vores TOP STAR indendørs fodboldsko kan bruges til al indendørssport. Med en blød kunstlæderoverdel, elastiksnørebånd, velcrolukning og blødt for i mesh er der virkelig gjort alt for, at komforten spiller.

TOP STAR er designet med udstansede detaljer og print på overdelen, mens TPR-ydersålen, som har iøjnefaldende hummel-print, gør skoen ekstra robust og holdbar.

Vi har TOP STAR IN.JR i fire forskellige farver.

Fitzone

På alle modeller er indlægssålen nem at tage ud, og en såkaldt "FitZone" kan bruges som en guide til at finde den perfekte pasform til dit barns fod.

  

Make it last longer

Børn bruger deres fodboldstøvler meget i løbet af en sæson, og derfor er det vigtigt, at man passer godt på dem. Her har du vores tips til, hvordan du nemt vedligeholder dine børns fodboldstøvler:

-             Skyl fodboldstøvlerne efter hver brug

-             Fjern snavs ved hjælp af en blød børste

-             Tag indlægssålen ud, og lad støvlerne tørre helt, før du stiller dem væk

-             Sørg for at velcrodelene er rene for at sikre fuld funktionalitet på banen.