Kvinder / Sko /

Sneakers

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 391 varer 391 varer
I alt: 390 varer 390 varer
hummel campaign

SHOP & SPAR

SPAR 20% PÅ ORDRER OVER 499 DKK

399,95 DKK
2 farver
399,95 DKK
2 farver
749,95 DKK
2 farver
549,95 DKK
2 farver
549,95 DKK
2 farver
hummel campaign

SHOP & SPAR

SPAR 20% PÅ ORDRER OVER 499 DKK

749,95 DKK
2 farver
599,95 DKK
2 farver
599,95 DKK
1 farve
699,95 DKK
5 farver
899,95 DKK
2 farver
699,95 DKK
5 farver
899,95 DKK
2 farver
649,95 DKK
2 farver

Sneakers til damer

Elsker du sko, og har du en stor kærlighed til sneakers? Så kan du her finde endnu et par til din samling. Uanset sæson finder du her på hummel.dk et mix af klassiske silhuetter og arkiv-styles med et moderne twist. Så dyk ned i denne kategori af sneakers til damer og find din favorit. Alle hummel sneakers er designet til moderne kvinder, som sætter pris på et mix af komfort og fashion. 

For mange er sneakers blevet et must-have og uundværlig i en kvindes garderobe, da de kan bruges til enhver lejlighed. Brug dem i hverdagen og skab et sporty look, eller tag dem på til dit festtøj for at skabe et afdæmpet look. Med farverige og sporty styles tilbyder vi et stort udvalg af hummel sneakers, som kan bruges i mange forskellige situationer. 
 

hummel dame sneakers

Når vores designere skal lave nye sneakers til kvinder, går de tilbage i arkiverne for at få inspiration. Det ender ofte ud i at gamle retro hummel modeller får et nyere og moderne udtryk. Derfor kan du blandt vores udvalg af sneakers til kvinder finde klassiske hummel silhuetter, som år efter år, får et nyt og opdateret look, så de passer til tidens tendenser. Du finder for eksempel både lærreds sneakers i sæsonens forskellige farver og modeller med vores ikoniske vinkler på siden. 

Derudover kan du også finde mere feminine silhuetter i ruskind og pastelfarver, som er specielt designet til damer, som ønsker sneakers i et sporty look og feminine farver. Uanset sæson kan du dog være sikker på at finde en lang række af vores ikoniske unisex modeller i neutrale og nedtonet farver, som kan bruges til ethvert outfit. Ønsker du et par populære sneakers 2019 til damer, kan du uden tvivl finde et par her på siden.  
 

De behagelige dame sneakers

Der findes utallige typer af damesko, og det er nemt at finde et par til hver lejlighed. Dog skal man i mange tilfælde gå på kompromis med komfort, da stiletter og højhælede kan være hårde for fødderne. Heldigvis findes der en gylden middelvej, som stadigvæk passer til et moderne og stilrent look. Vi kalder dem for de behagelige dame sneakers.

Hos hummel har vi et bredt udvalg af sneakers til kvinder, så du hurtigt og nemt kan finde et par der passer til dine præferencer. Sneakers er ikke bare sneakers, og valget afhænger ofte af hvilke formål de skal bruges til. Skal de udsættes for meget slid eller blot være et alternativ til stiletterne? Der kan være stor forskel på hvad skoene er designet til, og hos hummel har vi fokus på komfort, pasform og funktion. 
 

Hvide dame sneakers

De klassiske hvide sneakers er en del af mange kvinders garderobe, da de stort set passer i alle sammenhænge. De går især godt til et par lækre cowboybukser, men hjælper også med at fremhæve et par pæne brune sommerben. Derudover er det også de perfekte sko til almindelig hverdagsbrug, uanset om de bruges på arbejdet eller til og fra sport. Hos hummel ser vi de hvide dame sneakers som en sikker vinder, og har derfor også flere modeller at vælge imellem. 

Vi har både dame sneakers som er fuldstændig hvide, hvor det er vigtigt at bemærke sårbarheden overfor snavs. Der kan være en smule vedligeholdelse ved disse modeller, da de ofte er pænest uden for meget mudder, græs eller lign.. Men selvom hvide sneakers kan kræve mere arbejde, så fortjener enhver kvinde et par til samlingen. Hos hummel har vi også flere modeller, hvor vi har kombineret den klassiske hvide farve med et moderne tvist af sæsonens trends. Du finder naturligvis også modsætningen her på siden, hvor flere af vores populære hummels sneakers til damer også fås i sort.
 

Sport Style sneakers til kvinder

Sport Style dame sneakers er designet til en aktiv hverdag. Perfekt til let træning og en gåtur på gaden. Vi har gået et ekstra skridt, og udviklet unikke teknologier til at optimere vores fodtøj. Alle Sport Style sneakers er designet med vores AreoTech-teknologi. Denne teknologi sikrer en høj komfort og funktionalitet.

Det er vigtigt at du aktivt kan bruge dine sneakers, da man aldrig ved hvad dagen byder på. Måske skal du pludselig løbe efter en bus, danse fjollet rundt eller blot på en uventet lang gåtur. Du kan derfor slippe for unødvendigt ømme fødder, hvis du vælger de rigtige hummel sneakers til damer. Det kræver naturligvis også at formen er i orden, hvilket du desværre ikke får med ved købet af et par sneakers.