Badetøj

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 6 varer 6 varer
I alt: 6 varer 6 varer
Nedsat fra 199,95 DKK til 109,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 199,95 DKK til 119,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 149,95 DKK til 89,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 299,95 DKK til 194,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 129,95 DKK til 77,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 149,95 DKK til 89,97 DKK
1 farve

hummel badetøj til damer

Leder du efter hummel® dame badetøj? Så er du landet det rette sted. Her finder du det fulde sortiment af dette års badetøjskollektion til damer, og som altid har vores dygtige designere haft alle situationer og kropstyper i tankerne, da de designede badetøjet. Badetøjet er blevet designet med et minimalistisk udgangspunkt, så du let og elegant kan kombinere det med resten af dit outfit.

I sortimentet finder du altid et stort udvalg af klassisk, sort badetøj, som kan bruges år efter år og passer til alle situationer, men hvis du foretrækker farverigt badetøj og prints i sæsonens trends, så er dette naturligvis også at finde i vores fine udvalg. Vores badetøj til damer er desuden både perfekte til svømmehallen, stranden, poolen og haven derhjemme.
 

Bikinier til den varme sommer

En varm og solrig sommerdag er kærkommen for mange danskere, og vi elsker at nyde den i forskellige sammenhænge. Udover at sommerens varme inviterer til udendørs aktivitet, benyttes disse dage også til at få noget farve på kroppen. Det kan være en tur til stranden for at hoppe i vandet, men også med en god bog i baghaven. 

Hvis du ønsker en god ledsager til stranden eller haven, vil vi anbefale at du kigger nærmere på vores bikinier. Disse er en af de mest populære former for badetøj til damer, da de anses for at være moderne og stilrene. Den klassiske bikini sikrer at du får mest muligt ud af solens stråler, så du kan få en flot kulør under sommermånederne. 
 

Badeshorts og badedragter

Ofte forbinder vi badetøj med lækre strande og høj sol, men badetøj kan også bruges i andre sammenhænge. Udover bikinier indeholder badetøjskategorien på hummel.dk også badebukser og badedragter, som kan bruges til sport såvel som i svømmehallen. Så uanset om dagen står på afslapning, solbadning eller sport, kan du finde badetøj til kvinder her. 

Disse modeller er designet til at give dig fri bevægelse i vandet, uden du skal bekymre dig om hvorvidt badetøjet bliver siddende. Vores badeshorts og badedragter er lavet af lækre materialer, så du let og elegant glider gennem vandets overflade. Modellerne er meget tætsiddende, hvilket mindsker modstanden når du svømmer.