Shorts og nederdele

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 167 varer 167 varer
I alt: 166 varer 166 varer
199,95 DKK
1 farve
349,95 DKK
2 farver
349,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 179,95 DKK til 71,98 DKK
3 farver
Nedsat fra 229,95 DKK til 137,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 179,95 DKK til 152,96 DKK
1 farve

Træningsshorts til kvinder

Skal du dyrke sport i en varm sportshal? Så er shorts næsten en uundværlig beklædningsdel. Vores sports shorts til damer er lette og komfortable at have på og hjælper samtidig med at regulere kropstemperaturen.

Med hummel sports shorts til damer kan du både opnå høj komfort og funktionalitet, mens du samtidig er rigtig godt og moderigtigt klædt på. Vi ønsker at kombinere det bedste fra begge verdener, så du både ser godt ud samt har mulighed for at præstere dit ypperste. 

Vi har modeller i bomuld og polyester, afhængigt af hvilket formål du skal bruge dine nyindkøbte shorts til. Vores udvalg kommer i mange forskellige farver og størrelser, hvor du kan bruge filtreringsmulighederne i venstre side til din søgning. Her kan du sortere vores sports shorts til damer efter pasform og funktionalitet, og på den måde finde den helt rigtige model, der matcher alle dine ønsker og behov.
 

Tætsiddende indershorts til sport

Indershorts til damer har flere funktioner, men er især kendte for at tvinge sveden væk fra kroppen. De funktionelle indershorts styrker desuden muskulaturen omkring lårene, og hjælper dig på denne måde med at undgå skader. Det gælder uanset om du skal bruge dem til håndbold, fodbold, fitness eller en tur i den lokale sportshal. De giver dig mere bevægelsesfrihed, og du vil derfor undgå unødvendige begrænsninger under træning eller kamp. 

Som navnet antyder vil de fleste benytte dem under et andet par shorts, da de ofte er meget små og tætsiddende. Det gør dem dog ikke mindre betydningsfulde, hvis du ønsker at opnå dit fulde potentiale. Hos hummel har vi flere modeller, som kommer i forskellige farver og designs. Størstedelen kommer i det slidstærke jerseystof, og giver dig muligheden for at præstere eminent både til træning og kamp.
 

Komfortable løbeshorts til damer 

Størstedelen af vores sortiment af sports shorts til damer kan benyttes til løb, men vi har også enkelte par designet mere målrettet formålet.

Når det er tid til en frisk løbetur er det dog ikke kun shortsne, der er vigtige. Tværtimod skal hele outfittet være på sin plads for at du kan opnå optimal komfort og høj ydeevne. Hos hummel finder du derfor også både tights, strømper og funktionelle træningsjakker, der tilsammen bidrager til den perfekte løbetur.