Hjem /

Shorts

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Køn

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 633 varer 633 varer
I alt: 633 varer 633 varer
  • NEWLINE
Nedsat fra 279,95 DKK til 167,97 DKK
5 farver
  • NEWLINE
Nedsat fra 279,95 DKK til 167,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 399,95 DKK til 239,97 DKK
3 farver
  • NEWLINE
Nedsat fra 349,95 DKK til 209,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 229,95 DKK til 160,96 DKK
5 farver
  • NEWLINE
Nedsat fra 349,95 DKK til 209,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 299,95 DKK til 209,96 DKK
4 farver
Nedsat fra 299,95 DKK til 209,96 DKK
4 farver
Nedsat fra 279,95 DKK til 181,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 199,95 DKK til 129,97 DKK
3 farver
199,95 DKK
3 farver
  • NEWLINE
Nedsat fra 279,95 DKK til 167,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 279,95 DKK til 139,97 DKK
3 farver
  • NEWLINE
Nedsat fra 279,95 DKK til 167,97 DKK
5 farver

hummel shorts

Shorts er et perfekt alternativ til bukser på varme dage, men også et must-have for mange sportsudøvere. Der er ingen tvivl om, at shorts kan bruges til mange forskellige anledninger, og det er netop af den grund, at shorts fås i mange afskygninger.

Her på hummel.dk tilbyder vi et stort udvalg af hummel shorts. hummel shorts fås i mange forskellige designs og farver, men fælles for alle er, at de er designet med høj komfort. Leder du efter nye shorts, så kan du her på siden finde hele udvalget af hummel shorts - uanset om du er på udkig efter shorts til sport eller hverdag.
 

hummel shorts til sport

Leder du efter shorts til træning? Så klik dig rundt her på siden. Her finder du hele vores udvalg af hummel shorts, som er perfekte til fodbold, håndbold, fitness og andre sportsgrene. Med fokus på sport, udvikler og designer vi shorts ud fra den nyeste teknologi. Dertil lægger vores designere stor vægt på udvælgelsen af materialer, som sikrer åndbarhed, god bevægelsesfrihed og ikke mindst svedtransport.

Du finder derfor et stort udvalg af lette polyestershorts, som er udviklet til alle slags sportsgrene. Den lette polyesterkvalitet sikrer dig god bevægelsesfrihed under kamp og træning, så du kan yde dit bedste. Alle hummel shorts er designet med vores ikoniske vinkler og logo og har ofte elastiksnøre i linningen, så du nemt kan justere efter pasform. Vi udvikler hele tiden nye kollektioner, og derfor kan du ofte finde nye modeller og designs blandt vores udvalg. Mange af vores kollektioner løber dog også over flere år, og derfor kan du også finde velkendte modeller blandt vores sortiment. De mange kollektioner betyder, at vi har en bred vifte af fodboldshorts og håndboldshorts i mange forskellige designs og farver.

hummel shorts fås både i voksen- og børnestørrelser. Mange af vores modeller er unisex, men du kan også finde modeller, som er designet specielt til kvinder. Vores unisex modeller er ofte brugt af mænd, da de har mere længde samt en løsere pasform, hvorimod vores modeller til kvinder er kortere i længden, ligesom de har en tætsiddende pasform.

Dyrker du udendørs sport i de kolde vintermåneder, kan du med fordel bruge hummel baselayer shorts eller tights under dine almindelige shorts, da de hjælper med at regulere din kropstemperatur og holder dig varm under træning eller kamp.
 

Shorts til hverdag og fritid

Gør dig klar til sommer og varme himmelstrøg med et par hummel shorts. Shorts er uundværlige, når sommervarmen er over os, da de er et godt alternativ til lange bukser. Her på hummel.dk finder du et bredt udvalg af bløde bomuldsshorts, som er perfekte til brug i de varme sommermåneder eller hvis turen går mod varme himmelstrøg. Vores brede udvalg byder både på herreshorts, dameshorts og børneshorts – alle designet til brug i hverdagen eller fritiden.

Når vores designere udvikler og designer nye styles, er det altid med vores stolte sportsarve i tankerne. Dette resulterer i en lang række styles med et sporty look, og det samme gælder hummel shorts. hummel shorts fås nemlig i klassiske og tidløse designs og med et sporty udtryk. Mange af vores shorts til hverdag og fritid er fremstillet i blødt bomuldsstof og fås både med og uden lommer. Derudover er de fleste hummel shorts designet med elastik i taljen for bedre pasform, ligesom mange af vores shorts er designet med vores ikoniske vinkler eller logo. Ens for alle er dog, at de er designet med fokus på høj komfort og god bevægelighed. Så uanset hvilken model du vælger, så er du garanteret et par lækre shorts, som er yderst behagelige at have på.  

Vores klassiske og tidløse designs gør det nemt, at style hummel shorts med en smart T-shirt eller sneakers. Dermed kan du nemt skabe et afslappet og sporty sommerlook, så du kan nyde varmen.