Fodboldbukser

I alt: 0 varer 0 varer

Fodboldbukser

Enhver seriøs fodboldspiller ved, hvor vigtige et par gode fodboldbukser er. Derfor sørger vi for at tilbyde et stort udvalg af fodboldbukser, der kan bruges til opvarmning, træning eller til at holde dig varm på bænken.

Selvom vores fodboldbukser er designet til dig der spiller fodbold, vælger mange at gå i dem i fritiden grundet buksernes retro-design med ikoniske vinkelstriber langs siden. Du kan også anvende bukserne til andre typer holdsport som fx håndbold og volleyball.
 

Fodboldbukser med lommer

De fleste hummel fodboldbukser kommer med sidelommer med lynlås, så du sikkert kan opbevare det mest nødvendige, mens du opvarmer eller bevæger dig til og fra træning.

hummel fodboldbukser kan også sagtens bruges under træning. Flere af vores modeller har mesh paneler, der giver dig ventilation under træningen. Vælg et par fodboldbukser i svedtransporterende polyesterkvalitet, og giv dig selv de bedste forudsætninger for at yde på banen.

Det kan også være en fordel at vælge fodboldbukser uden lommer til brug under træning, som fx Reflector Tech Football Pant. Her er bevægelsesfrihed og komfort i fokus, så du nemt kan bevæge dig rundt på banen.
 

hummel fodbold knickers

Ønsker du mere bevægelsesfrihed end et par fodboldbukser kan give dig, kan det være en god ide at investere i et par fodbold knickers. Vores knickers er fås med ¾ benlængde og har rib buksekant, så bukserne kan sidde fast over læggen. Desuden har vores knickers snører i livet, så du kan holde bukserne på plads selv i yderpositioner.

Du kan også finde hummel fodboldbukser til kvinder, selvom de fleste herre fodbold knickers og bukser kan anvendes af begge køn. Her anbefaler vi dog, at du som kvinde vælger en størrelse mindre end du plejer, da de vil være angivet i herrestørrelser.