Fodbolde og tilbehør

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Køn

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 73 varer 73 varer
I alt: 73 varer 73 varer
249,95 DKK - 349,95 DKK
SHOP KLUBTRØJER

STØT DIT HOLD

AGF | BRØNDBY | CSC | OB | OG MANGE FLERE

Nedsat fra 299,95 DKK til 194,97 DKK
1 farve
249,95 DKK - 349,95 DKK
429,95 DKK - 449,95 DKK
3 farver
349,95 DKK - 399,95 DKK
1 farve
429,95 DKK - 449,95 DKK
3 farver
249,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 399,95 DKK til 259,97 DKK
1 farve
299,95 DKK - 399,95 DKK
1 farve
279,95 DKK - 349,95 DKK
229,95 DKK
1 farve

hummel fodbolde

 Man kan ikke spille fodbold, uden en fodbold…der er vidst ingen diskussion der. Derfor tilbyder hummel et bredt udvalg af fodbolde egnet til ethvert forhold. Om så der er tale om en fodboldtræning eller fodboldkamp på græs, i skolegården eller på kunstgræs - så har vi det hele. hummel fodbolde findes i mange forskellige farver, størrelser og vægtkategorier, så der er noget til alle fodboldspillere i familien. Vi har både premium bolde, men du kan også købe en billig fodbold til leg på legepladsen eller i skolegården.
 

Street fodbolde

Det bliver ikke mere street end en hummel bold, med vores oldschool forhold til dansk fodbold og samarbejde med hold som Christiania CSC. Vores fodbolde, som 1,0 STREET er velegnet til alle forhold og kan holde til nogle ordentlige spark fra selv jeres mest aggressive angriber eller forsvarspiller. hummel street bolde er bløde, men holder samtidig godt på luften – præcis som en street fodbold skal! Perfekt til fodboldkampe i skolegården eller der hvor I nu har kreeret en bane.
 

Professionelle fodbolde

Er man en lidt mere erfaren fodboldspiller, ved man godt hvor stor en forskel det gør hvis man har en god bold at drible med. Det nytter ikke noget at den er flad, for tung eller for hård. hummel fodbolde som BLADE FOTBALL 2015 er specialdesignet med Air-Touch, hvilket betyder den er blød og nem at håndtere. Derudover er mange hummel fodbolde udstyret med PU og 30/32-panel konstruktioner, hvilket giver dig optimal kontrol og får ethvert målmandsskud til at flyve godt. Fik vi også nævnt at en del af vores fodbolde er FIFA-godkendte? Så hvis du er ude på at imponere dine venner på banen, eller bare vil prøve en rigtig FIFA fodbold, er der en masse at finde hos hummel.
 

Bolde til terræn

Det er ikke altid man har adgang til en stor flot græsbane. Som ægte fodbolspiller skal man være klar til at spille på alt slags terræn, om så det er på kunstgræs, grus, indendørs eller i skolegården. hummel tilbyder et bredt udvalg af fodbolde egnet til enhver forhold. Som fodboldspiller lægger man vægt på forskellige kvaliteter, baseret på hvilket underlag man spiller på. For eksempel har vi modellen 1,0 FUTSAL, der har en Futsal Air-Trap blære som holder bedre på luften, og giver det moderate, pålidelige bounce man har brug for når man spiller indendørs fodbold på et mindre areal. Kig vores mange fodbolde igennem, og find en der egner sig til dine behov.
 

hummel fodbolde til unge

De fleste af os starter med at spille fodbold i en ung alder, om så det er fordi FIFA fodbold fanger vores interesse på tv, fordi vores venner dyrker det, eller fordi man har en far der absolut mener han skal udvikle den nye Messi. hummel