Håndbolde og tilbehør

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Køn

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 118 varer 118 varer
I alt: 118 varer 118 varer
Nedsat fra 599,95 DKK til 299,97 DKK
3 farver
249,95 DKK - 349,95 DKK
249,95 DKK
2 farver
649,95 DKK - 799,95 DKK
1 farve
Nedsat fra 89,95 DKK til 76,46 DKK
Nedsat fra 89,95 DKK til 76,46 DKK
Nedsat fra 89,95 DKK til 76,46 DKK
null

Catch it if you can

Nedsat fra 89,95 DKK til 71,96 DKK
249,95 DKK
2 farver
229,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 89,95 DKK til 71,96 DKK

hummel og håndbold

Er du på udkig efter håndbolde eller andet udstyr til håndbold? Så er du landet det helt rigtige sted. Har du sagt håndbold, må du nemlig også sige hummel. Eller omvendt. I mere end 100 år har vi hos hummel elsket alt, der har med sport og håndbold at gøre, og alt fra klistret harpiks til flyvende håndbolde er lige noget for os. Efter at have begået os i et helt århundrede på forskellige håndboldbaner verden over, er vi blevet ret så gode til at designe og producere alt udstyr til håndbold. På siden her har vi samlet alle vores håndbolde og tilbehør til håndbold, så du let og ligetil kan finde, hvad du står og mangler til din næste håndboldtræning eller håndboldkamp. En hummel håndbold er af højeste kvalitet med gode syninger og en form, der holder. Samtidig fås vores håndbolde i flere forskellige størrelser, farver og designs, så der er noget for ethvert niveau, enhver alder og enhver smag.

 

Håndbolde i alle størrelser

Hos hummel har vi håndbolde i flere størrelser. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvilken størrelse håndbold, du får fingrene i, når du skal på banen. Som håndboldspiller er det vigtigt, at du har den rette bold med den rette størrelse, så dit greb er stærkt og solidt, og du har god kontrol over bolden. Er bolden for stor kan det være svært at gribe rigtigt om håndbolden og mestre sin kaste- og skudteknik. Desuden er der forskellige regler for, hvilke håndbolde der skal anvendes på forskellige niveauer og til forskellige aldersgrupper. For eksempel er der håndbolde specifikt til børn, mens voksne kvinder bruger en lidt større bold (håndbolde str. 2). Typisk er mænds hænder større og længere end kvinders, hvorfor såkaldte ”herrebolde” er påkrævet til voksne herrespillere (håndbolde str. 3).

Størrelserne på vores hummel håndbolde inddeles efter nedenstående størrelsesorden:

  • Håndbold str. 0.0
  • Håndbold str. 0
  • Håndbold str. 1
  • Håndbold str. 2
  • Håndbold str. 3

De forskellige størrelser adskiller sig både i omkreds, vægt og anbefalet lufttryk. Samtidig er vores håndbolde lavet af forskelligt materiale og har forskellige overflader afhængigt af om de skal bruges til håndboldkampe for voksne, træning for børn eller måske en omgang strandhåndbold. Det er vigtigt at pumpe og behandle sin håndbold korrekt ud fra dens materiale og vægt. En håndbold skal f.eks. ikke pumpes for hårdt, så bolden bliver for udspilet og det bliver svært at gribe om den og holde på den. Yderligere er det heller ikke alle håndbolde, der er lavet til at håndtere harpiks.

Læs mere om de forskellige størrelser håndbolde lige her:

 

Håndbolde størrelse 0.0

hummel håndbolde i størrelse 0.0 er vores allermindste bolde – perfekte til små krudtugler, der er nybegyndere på banen. En håndbold i størrelse 0.0 er en blød ”streetbold” med en omkreds på 44-46 cm og en vægt på kun 180-200 gram. Denne håndbold er en god begynderbold af et blødt materiale, der ikke kan tåle harpiks.

 

Håndbolde størrelse 0

hummel håndbolde i størrelse 0 er også en børnehåndbold. Den har en omkreds på 46-49 cm og en vægt mellem 225 og 235 gram. En håndbold i str. 0 findes ofte i både gummi og (kunst)læder, og er en super god bold til de små, når de skal øve sig i at drible og få et bedre flow i spillet. En håndbold str. 0 bruges af begge køn. Den er ikke beregnet til harpiks.

 

Håndbolde størrelse 1

En håndbold i str. 1 har en omkreds på 50-52 cm og en vægt på 290-330 gram. En str. 1 håndbold kan kategoriseres som en ungdomsbold og bruges til U13-spillere af begge køn.

 

Håndbolde størrelse 2

En håndbold i str. 2 har en omkreds på 54-56 cm og vejer 325-375 gram. Denne boldstørrelse bruges af U15 begge køn, men opefter bruges den kun af kvinder. Mange vil derfor kategorisere denne bold som en ”damebold”.

 

Håndbolde størrelse 3

Den sidste boldstørrelse i rækken er en håndbold str. 3. Denne håndbold har en omkreds på mellem 58 og 60 cm samt en vægt på 425-435 gram. Denne håndbold betegnes for mange som en ”herrebold”, da den kun anvendes af U17 drenge, U19 drenge og herresenior.

Se vores komplette størrelsesguide til håndbolde her.

 

Håndbolde til børn

Skal dit barn i gang med at spille håndbold? Så læs endelig videre. Hos hummel har vi et bredt udvalg af håndbolde til børn, så dit barn får så god en start på håndboldbanen som muligt. De mindste bolde er lavet i bløde materialer, så dit barn i roligt tempo kan lære at håndtere bolden uden at blive bange for at slå sig.
Børnebolde findes i størrelserne 0.0, 0 og 1, der alle sammen bruges for begge køn. Børnebolde er lette og mindre i omkreds og er desuden ikke egnet til harpiks. Når børnene er nye på banen og skal i gang med at træne boldfærdigheder og mestre både kaste-, gribe- og skudteknik, er det særligt vigtigt med den rigtige bold. Håndbolde i størrelse 0.0 er de mindste og blødeste ”streetbolde”, der er den perfekte begynderbold. Senere overgår børnene til en størrelse 0 bold, der findes i både gummi og læder. Her begynder der at komme mere flow i spillet, og børnene kan bedre øve teknikker som dribling og finter med bolden. Efter noget tid overgår børnene til en størrelse 1 bold, der bruges til ungdomsspillere. Fra 15-års alderen overgår begge køn til decideret voksenbold.

Børns fysik udvikler sig i forskelligt tempo, hvorfor det i starten kan derfor være en god ide med forskellige boldstørrelser til træningen. På denne måde kan børnene hver især benytte sig af den bold, der passer bedst til dem og deres udvikling. Til kamp der dog i kamp kun med én bestemt boldstørrelse pr. årgang – i modsætning til træning. U6 og U7 spiller med den bløde streetbold, der er nem for børnene at håndtere (størrelse 0.0). Som U8 begynder børnene at spille med den bløde gummibold af størrelsen 0. Denne er samtidig en god overgangsbold til læder- eller kunstlæderbolde, der introduceres til U9. U13 bruger størrelse 1, mens størrelse 2 og 3 er forbeholdt voksne kvinder og mænd.

 

Håndboldtøj og håndboldsko

En håndbold er selvfølgelig det mest essentielle element for at kunne begå sig i netop denne sportsgren. Men for at kunne blive helt klar til at komme på banen, er det også vigtigt med det helt rigtige sports- og fodtøj. Hos hummel har vi et stort udvalg af både håndboldsko, håndboldtrøjer, håndboldshorts og meget mere. Det er vigtigt at føle sig tilpas i sit udstyr for at kunne præstere sit optimale på banen. Håndbold er en kontaktsport med fart over feltet, så det er helt afgørende at have tøj på, der sikrer god bevægelighed og ventilation, mens også en håndboldsko med god støtte og affjedring er super vigtigt. Se alt vi har til håndbold lige her.

 

Alt i håndboldtilbehør

Udover en god håndbold i den rigtige størrelse, håndboldtøj der føles godt og håndboldsko, der støtter og stabiliserer, er der massevis af andet tilbehør, der kan gøre din håndboldtræning nemmere. Som dedikerede håndboldnørder ved vi, at man aldrig må gå ned på udstyr – og slet ikke kvaliteten af det. Derfor finder du på siden her også massevis af ekstra håndboldgear som f.eks. fede sportstasker, støttende performance-strømper, sportstape, håndboldnet og meget mere. Gør håndboldgarderoben komplet, pak håndboldtasken og kom på banen med hummel.