Håndboldshorts

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Køn

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 234 varer 234 varer
I alt: 234 varer 234 varer
HÅNDBOLDTRØJER

HÅNDBOLDTRØJER

Nedsat fra 299,95 DKK til 149,97 DKK
3 farver
HÅNDBOLDE OG TILBEHØR

HÅNDBOLDE OG TILBEHØR

Nedsat fra 299,95 DKK til 149,97 DKK
3 farver
Nedsat fra 249,95 DKK til 174,96 DKK
3 farver
Nedsat fra 299,95 DKK til 194,97 DKK
5 farver

Håndboldshorts

Vores brede udvalg af håndboldshorts er et resultat af års samarbejde med verdens førende håndboldspillere. Optimal bevægelighed, cool design og åndbare materiale er blandt kendetegnende for hummel håndboldshorts, der også kan bruges til al slags holdsport.
 

Indershorts til håndboldtræning

Langt de fleste af vores håndboldshort kommer med træksnore i taljen, så du selv kan tilpasse dem. Ønsker du alligevel ekstra støtte og sikkerhed i form af et par indershorts, kan du sætte dine yndlings håndboldshorts sammen med vores baselayer shorts.

Gå efter vores 2IN1 shorts til kvinder og mænd, hvis du leder efter indbyggede indershorts til håndbold. Her får du klassiske lette håndboldshorts, men inderst er de forsynet med tætsiddende indershorts, der giver dig ekstra støtte under håndboldkampen.

Brug baselayer under dine hummel håndboldshorts

Du får masser af fordele ved at bruge baselayer under dine håndboldshorts. hummel First Performance Hipsters er designet til kvinder, der ønsker at præstere på håndboldbanen. Shortsene har en tæt pasform, så de kan bruges under dine håndboldshorts, og giver dig maksimal åndbarhed selv under intensiv træning.

Til mænd kan vi anbefale at sætte vores First Performance Short Tights under dine hummel håndboldshorts. De nedkølende ventilationszoner holder dig kølig, selv når din temperatur stiger under en hård håndboldkamp.
 

BEECOOL® teknologi

hummel BEECOOL® teknologien er udviklet til den seriøse håndboldspiller og holder dig nedkølet og tør, så du kan yde dit bedste på banen.

De fleste hummel håndboldshorts er behandlet med moisture management teknologien, BECOOL®. Teknologien kan anvendes både i varmt og koldt vejr, og selvfølgelig indenfor i en håndboldhal. Når du vælger håndboldshorts med BECOOL® behandling, får du et par shorts med optimale ventilationszoner, der effektivt leder sved og varme væk fra kroppen.