Hjem /

Sportsundertøj

Filtre

Kategori

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

Funktionalitet

I alt: 110 varer 110 varer
I alt: 110 varer 110 varer

Funktionelt sportsundertøj fra hummel

Sportsundertøj er en vigtig beklædningsgenstand for mange sportsudøvere. Især for mange fodboldspillere som benytter sportsundertøj under deres fodboldtøj i de kolde vintermåneder, men ligeledes for andre sportsudøvere, som ønsker nedkøling af kropstemperaturen, kompression og hurtig restituering.

Sportsundertøj er ofte anvendt i løbet af årets kølige måneder, hvor det især er vigtigt at holde kroppen tør og varm under udendørs træning og kampe. Ønsker du at yde dit bedste og undgå sygdom og skader, så er det vigtigt at iklæde dig et ekstra lag i form af sportsundertøj. Sportsundertøjs' primære funktion er nemlig at holde kroppen varm og tør. Dette sker gennem materialet, som transporterer sveden væk fra huden, og på den måde holder dig tør. Baselayer kan derfor bruges til alle slags udendørs sportsaktiviteter.

Sportsundertøj fremstilles også i kompressionsmaterialer, som kan fremme din præsentation under træning og kampe. Ved intens træning presser du dine muskler til det yderste, og derfor er musklerne under stor belastning. Med kompressions sportsundertøj sikrer du støtte til dine muskler, ligesom det også øger blodets cirkulationer. Dermed kan du både forebygge skader, men også opnå hurtigere restitution, så du hurtigere kan blive klar til næste træning eller kamp.
 

hummel baselayer – perfekt til alle sportsgrene

Hos hummel ved vi, hvor vigtigt det er med et ekstra lag, som enten støtter musklerne eller holder dig nedkølet og tilpas under intens træning eller kampe. Derfor kan du her på siden finde alle produkter fra vores baselayer kollektion.  

Hummel baselayer kollektionen, kaldet hummel First, byder på sub-kollektionerne hummel First Compression, hummel First Seamless og hummel First Performance. Alle tre typer baselayer fås i voksenstørrelser, imens to af kollektionerne også fås i børnestørrelser. Fælles for alle kollektionerne er, at de er designet i et minimalistisk og neutralt design, ligesom alle tre kollektioner byder på kort- og langærmede T-shirts, samt korte og lange tights. Til kvinder finder du også bh’er samt ærmeløse toppe.

Hver kollektion er designet med forskellige funktionaliteter, så der er noget for enhver sportsudøver. Herunder kan du læse mere om de tre sub-kollektioner og blive klogere på, hvilken hummel baselayer kollektion, der matcher dine behov.

Hummel First Compression er perfekt til sportsudøveren, som ønsker hurtig restitution og fuld muskelstøtte. Hummel First Compression er fremstillet i strækbare kompressions materialer, som giver god bevægelsesfrihed. Dertil har hummel First Compression et ergonomisk fit, som støtter musklernes bevægelse og øger performance, samt giver hurtig restitution. hummel First Compression er derfor et perfekt valg til sportsudøveren, som dyrker sport på et højt plan, da denne kollektion er med til at forebygge skader og holde din krop klar til kamp.

Hummel First Seamless kollektionen er derimod et perfekt valg for sportsudøvere, som ønsker baselayer med ekstra isolering og ventilation. hummel First Seamless kollektionen har en tætsiddende pasform og er fremstillet i strækbare materialer og uden generende sømme. Dermed sikrer hummel First Seamless kollektionen maksimal komfort. Dertil har denne kollektionen isoleringspaneler, som vil holde dig varm, samt ventilationszoner, som nedkøler og regulerer kropstemperaturen.

Hummel First Performance kollektionen er udviklet til sportsudøvere, som ønsker ekstra nedkøling og regulering af kropstemperaturen. Med ventilationszoner i form af mesh-detaljer i armhulen, er du sikker på, at denne type baselayer vil holde din krop nedkølet under træning og kampe. hummel First Performance kollektionen er fremstillet i letvægtsmaterialer og har en tætsiddende pasform, som giver fuld kontrol og komfort.