HUMMEL TIGHT GUIDE

hummel tightguideFind dit perfekte match
hummel tightguideFind dit perfekte match

hummel tightguide

Find dit perfekte match

Selvom de ved første øjekast kan se ens ud, er tights bestemt ikke bare tights. Der findes tights designet til specifikke træningsformer samt tights udstyret med praktiske detaljer og tekniske funktioner designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine træninger. Vi vil guide dig i at finde det perfekte par hummel-tights, der passer til dine behov. Nedenfor finder du et udvalg af vores bedstsælgende tights og kan læse mere om deres features, feel og facts. Du kan også blive klogere på hvilke tights, vi anbefaler til hvilke sportsgrene og træningsformer.

TIF


THE FEATURES: Høj talje og medium/høj støtte. Sømløst design, genanvendt materiale og højt indhold af elastan.

 

THE FEEL: Fast pasform, der løfter og former. Holder bagdelen godt på plads!

 

THE (FUN) FACT: TIF er vores bedst sælgende style til dato.

CLEA


THE FEATURES: Mellemtalje, medium støtte, sømløst design og BEECOOL®-teknologi. Et mat og glansfuldt garn fuldender det luksuriøse look.


THE FEEL: Den faste pasform og det silhuetforbedrende design gør, at disse tights føles formgivende og stabile under enhver træning.


THE (FUN) FACT: CLEA er en af vores absolutte bestsellere med mere end 35 farveopdateringer gennem årene.

CI

THE FEATURES: Mellemtalje, lav støtte, sømløst design og super fleksibelt materiale.


THE FEEL: Det ultrabløde stof giver denne style en følelse af at være et 2nd-layer skin.


THE (FUN) FACT: De små bier i designet fungerer som integrerede ventilationsmoduler.

SHAPING

THE FEATURES: Mellemtalje og medium støtte sammen med super strækbart stof og en høj mængde elastan. Polyamidblanding gør stoffet super stærkt og holdbart.


THE FEEL: Bløde og tynde, men stadig super faste, hvilket giver en ægte baselayer-fornemmelse.


THE (FUN) FACT: Giver kroppen et stærkt silhuetfremmende look.

VÆLG DIN SPORT

Hvad den bedste tight er for dig, afhænger i høj grad af, hvilken type sport du skal bruge dem til. Den fornuftige løber bør vælge polyestertights med kompression og en stabil, struktureret pasform. Dette sikrer, at tightsene altid forbliver på plads (selv under høje bevægelsesniveauer), alt imens de kontinuerligt understøtter musklerne. Hvis du er en dedikeret yogi, bør du gå efter et par højtaljede, seamless tights med et fleksibelt design, såsom vores populære CLEA eller CI. Er squat, håndvægte og dødløft en fast del af din træningsrutine? Så skal du vælge tights med høj talje i et fleksibelt, funktionelt materiale med meget stræk. Dette vil forhindre dine tights i at rive eller glide ned under HIIT-træning, eller mens du løfter tunge vægte.

Low intensity training

LAV INTENSITET

Medium intensity training

MELLEM INTENSITET


High intensity training

HØJ INTENSITET

CHRISTEL

THE FEATURES: Mellemtalje og medium/høj støtte. Lavet i super strækbart, sømløst og robust stof, samtidig med at Beecool-teknologien holder dig kølig og tør.


THE FEEL: Rib-effekt, der tilføjer ekstra fasthed og støtte under din træning.

ACTIVE

THE FEATURES: Mellemtalje og medium/høj støtte med power mesh i taljebåndet for SUPER hold og kontrol.


THE FEEL: Føles super blød og glat mod huden. Den faste pasform skaber desuden en formende effekt på kroppen.


THE (FUN) FACT: En lommedetalje gemmer sig indeni taljebåndet til opbevaring af mindre genstande som telefon eller nøgler.

PAS PÅ DINE NYE TIGHTS

Når du endelig har fundet dine perfekte tights, siger det sig selv, at du skal passe godt på dem. Det er særligt vigtigt, hvordan du vasker dine tights.

Uanset hvilken type tights du vælger at træne i, bør du undgå at smide dem i en svedig bunke på gulvet, når du er færdig med din træning. I stedet anbefaler vi at hænge dem op lige efter du er færdig med at træne, så de kan tørre hurtigt. Om du vasker dine tights efter hver træning eller ej, er virkelig et spørgsmål om personlig smag. Men når du beslutter dig for at vaske dine tights, så sørg for at holde temperaturen under 40 grader og undgå helt at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel tilstopper materialets syning og den naturlige ventilation af dine tights. Endelig bør du undgå at lægge dine tights i tørretumbleren og i stedet lade dem lufttørre for at sikre, at de ikke mister deres kølende egenskaber.