Hjem /

Træningssæt

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Køn

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 62 varer 62 varer
I alt: 62 varer 62 varer
399,95 DKK
2 farver
399,95 DKK
2 farver
399,95 DKK
4 farver
399,95 DKK
4 farver
399,95 DKK
4 farver
399,95 DKK
4 farver
Nedsat fra 499,95 DKK til 449,95 DKK
1 farve
Nedsat fra 349,95 DKK til 209,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 209,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 399,95 DKK til 299,96 DKK
5 farver
Nedsat fra 399,95 DKK til 299,96 DKK
5 farver
Nedsat fra 399,95 DKK til 299,96 DKK
Nedsat fra 449,95 DKK til 247,47 DKK
1 farve

Træningssæt fra hummel til herrer og damer

Er du på udkig efter tøj til hverdag og fritid med et sporty look? Så hop i et matchende træningssæt fra hummel. Her på hummel.dk finder du vores sortiment af træningssæt til både herre og dame. Vores udvalg består af trøjer og bukser, og derfor kan du med garanti finde en trøje med matchende bukser og omvendt.  

Matchende træningssæt har længe været ude af mode, men er i de seneste år blevet et populært valg hos mange og dominerer derfor igen modescenerne og bybilledet. Hvis du vil være med på moden er et hummel træningssæt et oplagt valg, hvis du går efter et sporty og moderne look.

I denne kategori finder du overdele og underdele som kan bruges sammen eller hver for sig, og dermed giver det dig utallige muligheder, så du kan mixe og matche, som du ønsker.
 

hummel træningsdragt med maksimal komfort

hummel træningsdragter til mænd og kvinder er designet til at give maksimal komfort uanset formål. Derfor er en træningsdragt fra hummel optimal til turen til og fra træning, men er ligeså perfekt til en afslappende dag på sofaen eller en slentretur gennem byen.

Blandt vores udvalg finder du klassiske hummel silhuetter med inspiration fra vores gamle arkiver, men du kan også finde styles med et moderne og minimalistisk design. Alle designs er pyntet med enten vores ikoniske vinkelbånd eller velkendte humlebi-logo.

I kategorien kan du finde lige det outfit som passer dig bedst. Vores bukser fås både med løs-pasform og slim-fit, så uanset hvad du foretrækker, kan du finde det, du ønsker. Vores joggingbukser fås med elastik i taljen for perfekt pasform samt snøre for individuel tilpasning. Derudover finder du modeller med lynlås lommer til sikker opbevaring af værdigenstande.

I vores træningssæt kategori finder du også lynlås og hætte trøjer, som hurtigt kan tages udenpå træningstøjet efter træning, så du kan holde dig varm både før og efter træning. Alle styles er fremstillet af polyester og bomuldskvalitet, som sikrer dig en god komfort og bevægelighed.

hummel træningssæt fås flere forskellige farver. Både det helt klassiske og evigt populære udgaver i sort, mørkeblå og grå såvelsom de aktuelle sæsonfarver, der afspejler modens sidste nye trends og tendenser. Fælles for alle vores mange tracksuits er dog den cool colour blocking og det retro udtryk.

Vil du gå all-in på dit outfit, kan du tilføje et par af vores sneakers for et moderne street-look.