Termotøj

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

Køn

I alt: 16 varer 16 varer
I alt: 16 varer 16 varer
Nedsat fra 249,95 DKK til 224,95 DKK
1 farve
HOLD SMÅ TÆER TØRRE

HOLD SMÅ TÆER TØRRE

Nedsat fra 499,95 DKK til 324,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 314,95 DKK
1 farve
Nedsat fra 349,95 DKK til 314,95 DKK
1 farve
Nedsat fra 499,95 DKK til 324,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 499,95 DKK til 324,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 499,95 DKK til 324,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 499,95 DKK til 324,97 DKK
2 farver
ALT DU SKAL VIDE OM OVERTØJ TIL BØRN

ALT DU SKAL VIDE OM OVERTØJ TIL BØRN

399,95 DKK
3 farver
399,95 DKK
3 farver
399,95 DKK
3 farver
Nedsat fra 449,95 DKK til 292,47 DKK
2 farver
Nedsat fra 449,95 DKK til 292,47 DKK
2 farver

hummel termotøj til børn og baby

Hold dine børn varme og tørre hele året rundt med termotøj fra hummel. Er du på udkig efter det bedste overtøj til dine børn? Så er du kommet til det rette sted. På denne side har vi samlet alt vores termotøj til både børn og babyer. Med mange forskellige farver og pasformer er vi sikre på, at du vil finde noget, der falder i både din og børnenes smag.

 

Tid til termo - hold vind og vejr ude

Vi ved det alle sammen – det danske vejr kan være en drilsk fætter. Det er derfor med at være forberedt på lidt af hvert, når ungernes sendes ud på legepladsen eller i skolegården, og her er termotøj fra hummel det oplagte valg. hummel termotøj er designet til at holde dine børn varme og tørre næsten året rundt, og er derfor det perfekte overtrækstøj til særligt overgangsperioderne som efterår og forår. Det er lavet af højkvalitetsmaterialer, der er både åndbare og vandafvisende. På dage hvor det blæser lidt og temperaturen er kølig, kan termotøjet holde dit barm varmt. Bliver temperaturen så kold, at det ikke længere er nok kun at have hummel termotøjet på, kan termotøjet sagtens bruges som det midterste lag tøj. Det er også muligt at bruge termotøjet under børnenes regntøj for at opnå komplet vandtæthed. Bliv klar til efterås- og forårsvejret med hummel termotøj til børn og baby lige her.

 

Termo, termo, termo

Man kan næsten ikke få for meget, kan man? Det mener vi ikke. I hvert fald kommer vores termotøj i massevis af farver, former og fits, så der er noget for enhver smag. Vi tilbyder et stort udvalg af hummel termotøj til børn og babyer, og vi har alt fra veste og jakker til dragter og sæt. Uanset hvad du leder efter, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte termotøj til dine børn. Så find dine og børnenes favoritter blandt termojakker, termobukser, termoveste og komplette termosæt.
hummels termotøj til børn er skabt til at blive brugt. Fælles for alle vores termostyles er derfor deres slidstærke materiale og design, der kan holde til at ungerne har det sjovt – med ekstra fokus på udsatte områder omkring knæ og numse. Alt fra at hoppe i mudderpøle og klatre i træer til at grave i sand og lege tagfat er mere end velkomment. hummel termotøj er lavet af materialer, der er åndbare og vandafvisende. Det er også lavet med en fluorfri vandafvisende finish, så fine dine børn ikke udsættes for unødige kemikalier. Vores vandafvisende BIONIC FINISH® ECO imprægnering er fri for forskellig kemi som fluorcarboner, formaldehyd, paraffin og PFC'er, og det er derfor en naturlig finish til vores funktionelle termoprodukter. Produkterne afviser vand og snavs og lader samtidig kroppen ånde, så børnene kan løbe omkring og lege, mens de har det lunt og tørt – og ikke mindst sjovt.
Vævet stof og refleksdetaljer er også en del af de fleste designs. Det er perfekt til at holde dine børn varme og tørre, uanset hvor de er, og uanset hvad de laver. Slidstærkt hummel termotøj er lavet til at holde – måske det endda kan genbruges af lillebror eller lillesøster næsten sæson?

 

Termotøj i størrelser 80 - 140

Vi tilbyder hummel termotøj i forskellige størrelser til både babyer og børn. Til babyer finder du størrelserne 80 til 104, der passer børn fra 0 til 4 år. Til de mindste børn kan det måske være at foretrække at købe en termodragt i ét, frem for at købe enkelte dele bestående af termovest, termojakke og termobukser. På denne måde holdes børnene varme hele tiden uden risiko for at tøjet ”skiller” på midten under leg og de bliver kolde på kroppen. Til større børn tilbyder vi størrelser fra 104 til 140, der passer de ca. 4 til 10-årige. Her er sæt af termobukser og termojakke super godt, så ungerne selv kan åbne op hvis de får det varmt eller selv tage ekstra lag på. Uanset hvilken størrelse dine børn bruger, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte termotøj til dem.

 

Gør sættet komplet

Vores hummel termotøj kan bruges for sig selv, men kan med fordel også kombineres med andre styles såsom regntøj, overtræksbukser eller måske en flyverdragt. På denne måde er du forberedt på skiftende vejrforhold, hvor det pludselig kan begynde at regne eller blive ekstra koldt eller vamt. Skal I helgardere jer, er det også en god idé at kigge på vores mange accessories, hvor fx huer og vanter er essentielt tilbehør til leg og sjov udenfor. Så er det bare med at sende ungerne ud og lege – i al slags vejr.