Hættetrøjer og sweatshirts

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 317 varer 317 varer
I alt: 317 varer 317 varer
KLUB VIDUNDERLIGSHOP NY GRØN KONCERT T-SHIRT

KLUB VIDUNDERLIG

SHOP NY GRØN KONCERT T-SHIRT

449,95 DKK
3 farver
299,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 399,95 DKK til 259,97 DKK
Nedsat fra 299,95 DKK til 239,96 DKK
4 farver
Nedsat fra 399,95 DKK til 239,97 DKK
Nedsat fra 429,95 DKK til 365,46 DKK
2 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 297,46 DKK
1 farve
Nedsat fra 279,95 DKK til 195,96 DKK
1 farve
Nedsat fra 449,95 DKK til 292,47 DKK
1 farve
449,95 DKK
3 farver

Et univers af sporty og moderne trøjer og hoodies til kvinder

Hos hummel har vi et stort udvalg af moderne trøjer, hvor størstedelen tager udgangspunkt i sportens DNA. Disse modeller er udviklet med stor funktionalitet og ventilation, så de både er optimale for inden- og udendørs brug. De giver kroppen mulighed for at ånde frit gennem trøjen, så du slipper for at vælge mellem at svede eller fryse. Det kan være svært at finde den helt rigtige størrelse, når der shoppes efter dametøj såsom hoodies, hættetrøjer og sweatshirts online. Vi har derfor udarbejdet en grundig og omfattende størrelsesguide, der gør det nemmere at finde den helt rigtige størrelse. 

hummel er primært kendt som et sportsbrand, men vi tilbyder naturligvis også mere moderigtige fortolkninger af den klassiske trøje til damer. Det kan være en hoodie, en hættetrøje eller en sweatshirt. Hoodies og sweatshirts er modeller, der sagtens kan bruges til hverdag og specielle anledninger. Vores hummel kollektioner er f.eks. designet til den stilbevidste kvinde, der er på udkig efter det sidste nye inden for trøjer, sweatshirts, hoodies og hættetrøjer og ikke nødvendigvis ønsker at bruge sin trøje til sport eller træning.
Du behøver derfor hverken at gå på kompromis med design eller kvalitet, når du leder efter en ny trøje hos hummel. 
 

Hoodies, hættetrøjer, zips, sweatshirts og bluser

Trøjer til kvinder kan beskrives på mange måder, men fælles er at det ofte indebærer en beklædningsdel til overkroppen med lange ærmer. Disse kan både komme med rund eller V-formet halsudskæring og ligeledes enten være med eller uden lynet front. Hos hummel er størstedelen af vores varme trøjer udstyret med rund halsudskæring.
 

Vi tilbyder både hoodies, hættetrøjer, sweatshirts og bluser, som kommer i mange forskellige farver og størrelser. De kan betegnes som klassiske basisvarer med udgangspunkt i det minimalistiske og skandinaviske look. Du har derfor rig mulighed for at kombinere disse trøjer med andre trendy beklædningsdele, som sikrer, at du altid har en lækker trøje til dit outfit. En hoodie, en hættetrøje, en sweatshirt - alle sammen giver mulighed for en nem og ukompliceret måde at tilpasse din personlige stil. 
 

hummel trøjer til kvinder

I årets koldere perioder er trøjer som hoodies og sweatshirts en absolut nødvendighed. En varm hættetrøje, en blød hootie eller en lun seweatshirt er mildest talt uundværlige, når vinteren rigtig bider, og du stadig ønsker at holde varmen på stilfuld vis – eller når du jagter et alternativ til den vamsede sweater.

I det store udvalg af trøjer på hummel.dk finder du både de 90’er-inspirede trøjer, der er fremstillet i lette materialer og sporty teamfarve. De er normalvis udstyret med en gennemgående lynlås, klassiske hummel vinkler og logoer samt en højere krave, der på bedste vis holder kold vind ude. Du finder ligeledes de evigt populære hættetrøjer, der i sit snit minder om sweatshirten, men som samtidig er udstyret med en praktisk hætte, der kan skærme for vind og vejr. Uanset hvilken type trøje til kvinder, der vinder indspark hos dig, så finder du altid de allerbedste trøjer, hoodies, hættetrøjer og sweatshirts til kvinder her på hummel.dk.