Hættetrøjer og sweatshirts

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Pris

Farve

Pasform

I alt: 440 varer 440 varer
I alt: 440 varer 440 varer
clubhummel campaign

Tilmeld dig clubhummel og få pre access til vores store SUMMER SALE

Nedsat fra 429,95 DKK til 322,46 DKK
  • PLUS-SIZE
349,95 DKK
2 farver
  • PLUS-SIZE
349,95 DKK
2 farver
449,95 DKK
2 farver
449,95 DKK
2 farver
449,95 DKK
1 farve
  • NEWLINE
399,95 DKK
2 farver
  • NEWLINE
299,95 DKK
2 farver
  • NEWLINE
299,95 DKK
2 farver

Et univers af sporty og moderne trøjer til kvinder

Hos hummel har vi et stort udvalg af moderne trøjer, hvor størstedelen tager udgangspunkt i sportens DNA. Disse modeller er udviklet med stor funktionalitet og ventilation, så de både er optimale for inden- og udendørs brug. De giver kroppen mulighed for at ånde frit gennem trøjen, så du slipper for at vælge mellem at svede eller fryse. Det kan være svært at finde den helt rigtige størrelse, når der shoppes efter dametøj online. Vi har derfor udarbejdet en grundig og omfattende størrelsesguide, der gør det nemmere at finde den helt rigtige størrelse. 

hummel er primært kendt som et sportsbrand, men vi tilbyder naturligvis også mere moderigtige fortolkninger af den klassiske trøje til damer. Det er modeller, der sagtens kan bruges til hverdag og specielle anledninger. Vores hummel HIVE kollektion er f.eks. designet til den stilbevidste kvinde, der er på udkig efter det sidste nye inden for trøjer og sweatshirts og ikke nødvendigvis ønsker at bruge sin trøje til sport eller træning.
Du behøver derfor hverken at gå på kompromis med design eller kvalitet, når du leder efter en ny trøje hos hummel. 
 

Hoodies, hættetrøjer, zips, sweatshirts og bluser

Trøjer til kvinder kan beskrives på mange måder, men fælles er at det ofte indebærer en beklædningsdel til overkroppen med lange ærmer. Disse kan både komme med rund eller V-formet halsudskæring og ligeledes enten være med eller uden lynet front. Hos hummel er størstedelen af vores varme trøjer udstyret med rund halsudskæring.
 

Vi tilbyder både hoodies, hættetrøjer, sweatshirts og bluser, som kommer i mange forskellige farver og størrelser. De kan betegnes som klassiske basisvarer med udgangspunkt i det minimalistiske og skandinaviske look. Du har derfor rig mulighed for at kombinere disse trøjer med andre trendy beklædningsdele, som sikrer, at du altid har en lækker trøje til dit outfit. En nem og ukompliceret måde at tilpasse din personlige stil. 
 

hummel trøjer til kvinder

I årets koldere perioder er trøjer en absolut nødvendighed. De er mildest talt uundværlige, når vinteren rigtig bider, og du stadig ønsker at holde varmen på stilfuld vis – eller når du jagter et alternativ til den vamsede sweater.

I det store udvalg af trøjer på hummel.dk finder du både de 90’er-inspirede trøjer, der er fremstillet i lette materialer og sporty teamfarve. De er normalvis udstyret med en gennemgående lynlås, klassiske hummel® vinkler og logoer samt en højere krave, der på bedste vis holder kold vind ude. Du finder ligeledes de evigt populære hættetrøjer, der i sit snit minder om sweatshirten, men som samtidig er udstyret med en praktisk hætte, der kan skærme for vind og vejr. Uanset hvilken type trøje til kvinder, der vinder indspark hos dig, så finder du altid de allerbedste trøjer til kvinder her på hummel.dk.