Tights

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 193 varer 193 varer
I alt: 194 varer 194 varer

FIND DIT FIT

Besøg vores tightguide og find den rette style

Nedsat fra 329,95 DKK til 197,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 299,95 DKK til 134,98 DKK
1 farve
Nedsat fra 349,95 DKK til 209,97 DKK
4 farver
Nedsat fra 299,95 DKK til 209,96 DKK
2 farver
Nedsat fra 249,95 DKK til 174,96 DKK
Nedsat fra 299,95 DKK til 134,98 DKK
2 farver
  • NEWLINE
349,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 199,95 DKK til 99,97 DKK
Nedsat fra 249,95 DKK til 149,97 DKK
  • NEWLINE
Nedsat fra 349,95 DKK til 209,97 DKK
2 farver
299,95 DKK
1 farve
Nedsat fra 229,95 DKK til 137,97 DKK
  • NEWLINE
549,95 DKK
1 farve
Nedsat fra 229,95 DKK til 137,97 DKK

hummel tights til kvinder

Hvis du er kvinde og på udkig efter et par træningstights til damer, der sikrer både komfort og stil under din træning, så er du kommet til det helt rigtige sted. På siden her finder du alle vores hummel tights til damer, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Som et sportsbrand med over 100 år på bagen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og vores tights til kvinder er bestemt ikke en undtagelse. Funktionalitet, komfort og solidt design er gennemgående for alle vores kvindetights trods deres ellers store forskelligheder. Vi har tights i forskelligt materiale, med forskellige fits, forskellig support og med forskellig talje-højde, så der er noget til alle træningsglade kvinder uanset sports- og træningspræference. Find de hummel tights til damer, der passer dig.

 

Det bedste fit

Når du træner, er det vigtigt, at dine tights sidder godt på kroppen, så du føler dig godt tilpas og har masser af bevægelsesfrihed. Afhængigt af træningsform kan det være forskellige ting, der er vigtige for at få det bedste fit. Skal dine tights måske være stramme og give god support til tung styrketræning og løb? Eller har du brug for et par bløde tights med lav support, der føles som et 2nd layer skin under yogatræning?

Vores hummel tights til kvinder har en fantastisk pasform, som giver en selvsikker og behagelig følelse under din træning. Designet med masser af stretch og i et fleksibelt materiale, har du de bedste rammer for fri bevægelse. Samtidig er de også figursyede, hvilket gør, at de følger dine kurver og fremhæver din krop på en flot måde. Vores tights er fremstillet af eksempelvis polyester, polyamid, elastan og bomuld.

 

Tights til træning

Uanset hvilken type træning du foretrækker, så har vi et har hummel tights til kvinder, der passer til dig. Du kan vælge mellem tights med høj eller lav talje alt efter dine præferencer og din sport. Er du en dedikeret yogi eller vild med pilates er et par højtaljede seamless tights i blødt materiale at foretrække. Hvis tunge vægte, squats og benpres er det fedeste, skal du hellere kigge efter tights i strækbart jersey med en god, høj talje, der bliver på sin plads under bevægelse. Alle vores tights til damer findes naturligvis også i en række forskellige farver og mønstre alt efter sæson, så du kan finde lige præcis det, der passer til din personlige stil.

 

Tights til løb

Hvis du elsker at løbe, så vil du også elske hummels tights til kvinder. Tights gode til løb er lavet af letvægtsmateriale, som giver en følelse af frihed, når du bevæger dig. Samtidig er de designet af åndbart materiale og naturlige fugttransporterende egenskaber, så du kan komme af med varmen under bevægelse og holde dig tør og ventileret. Tights til kvinder til løb er for mange også at foretrække med en normal taljehøjde og tætsiddende pasform, som løfter og former. Flere af vores løbetights har også en praktisk lomme, hvor du kan opbevare dine nøgler eller telefon, mens du træner. Er du en rigtig løbeentusiast kan du også se nærmere på newline og deres store udvalg af tights og masser af andet udstyr til løb.

 

Seamless Styles

Hos hummel er vi stolte af vores unikke design af forskellige seamless sihuetter. Vores seamless tights til kvinder lavet helt uden generende sømme og de udeladte uden syninger giver en ekstra behagelig følelse på kroppen. Vores seamless tights er også perfekte til yoga og pilates, hvor du har brug for ekstra fleksibilitet og bevægelsesfrihed. Vores seamless tights fås også i forskellige farver og mønstre, så du kan finde din personlige favorit. Se alle vores seamless styles lige her.

 

Vælg de rigtige tights

hummel tights til kvinder er det perfekte valg til enhver, der ønsker at træne med stil og komfort, men det kan være svært at finde de perfekte match. Uanset om du er på udkig efter tights til løb, yoga eller styrketræning, vild med farver, mønstre eller klassiske nuancer, så har vi et par til dig. Læs mere på vores tightguide og blive klogere på vores store udvalg.