Kjoler og nederdele

Filtre

Kategori

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

Funktionalitet

I alt: 10 varer 10 varer
I alt: 10 varer 10 varer
  • BÆREDYGTIG
349,95 DKK
1 farve
229,95 DKK
1 farve
199,95 DKK
1 farve
  • BÆREDYGTIG
299,95 DKK
1 farve
  • BÆREDYGTIG
199,95 DKK
1 farve
  • BÆREDYGTIG
Nedsat fra 279,95 DKK til 209,96 DKK
1 farve
  • BÆREDYGTIG
Nedsat fra 379,95 DKK til 284,96 DKK
1 farve
Nedsat fra 199,95 DKK til 99,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 349,95 DKK til 174,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 449,95 DKK til 224,97 DKK
1 farve

hummel® kjoler til børn

Her på siden ser du hele udvalget af hummel® kjoler og nederdele til børn fra 2 år og op. Kjoler er en essentiel del af mange pigers garderobe. Vi designer kjoler til børn i mange forskellige snit og designs, så uanset om hun mangler sporty hverdagskjoler, en sommerkjole, nederdele eller lidt finere jersey kjoler, finder du det i vores mange årlige kollektioner.
 

Kjoler til piger – vores designfilosofi

En hummel® kjole til børn er altid designet, så den både kan bruges til hverdag og til lidt finere brug. Vigtigst af alt er, at den er designet med fokus på, at dit barn skal have fuld bevægelighed, selvom hun har kjole på.

Du vil derfor aldrig finde en kjole fra hummel® i et stift og tætsiddende design. Vores kjoler bliver altid fremstillet i blødt og lækkert materiale og er designet med en pasform, der giver plads til aktiv leg og bevægelse - uanset om dit barn skal i skole eller klatre i træer dagen lang.
 

Nederdel til børn

Mange piger elsker at gå i nederdel til hverdag. Hos hummel designer vi nederdele, der sidder, hvor de skal, selvom din lille pige leger vilde lege udenfor. Nederdelen kan med fordel kombineres med et par bløde leggings, der sikrer fuld bevægelighed mens de samtidig varmer godt om benene på de koldere dage.
 

Sommerkjoler og vinterkjoler til børn

Uanset om du søger en sommerkjole til din pige eller en varmere kjole til vinter, finder du den her.

Vores sommerkjoler er designet med korte ærmer og fine sommerprints, som man kommer helt i feriehumør af at kigge på. De er fremstillet i lette, luftige materialer og udstyret med en løssiddende pasform, der giver huden lov til at ånde.

Kjolerne til vinter er designet i varmt og lækkert stof, der varmer godt omkring kroppen. Ofte er vinterkjolerne udstyret med ekstra længde og lange ærmer, så din datter på intet tidspunkt kommer til at fryse. Hver eneste oktober finder du desuden de flotteste julekjoler, der kan bruges til årets julefrokoster, juleaften og alle sæsonens andre skønne begivenheder.