Træning

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 485 varer 485 varer
I alt: 485 varer 485 varer
Nedsat fra 199,95 DKK til 149,96 DKK
4 farver

FIND DIT FIT

Besøg vores tightguide og find den rette style

Nedsat fra 229,95 DKK til 172,46 DKK
Nedsat fra 229,95 DKK til 149,47 DKK
  • NEWLINE
299,95 DKK
1 farve
hummel training


hummel training


Nedsat fra 229,95 DKK til 183,96 DKK
Nedsat fra 149,95 DKK til 119,96 DKK
3 farver
Nedsat fra 229,95 DKK til 149,47 DKK
hummel training seamless
hummel training seamless


  • NEWLINE
349,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 229,95 DKK til 160,96 DKK
Nedsat fra 249,95 DKK til 174,96 DKK
Nedsat fra 199,95 DKK til 149,96 DKK
4 farver
Nedsat fra 229,95 DKK til 172,46 DKK
Nedsat fra 229,95 DKK til 172,46 DKK
Nedsat fra 199,95 DKK til 149,96 DKK
4 farver
Nedsat fra 229,95 DKK til 160,96 DKK
449,95 DKK
3 farver
Nedsat fra 229,95 DKK til 183,96 DKK
349,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 179,95 DKK til 152,96 DKK
1 farve
hummel training
hummel training
Nedsat fra 149,95 DKK til 119,96 DKK
Nedsat fra 399,95 DKK til 359,95 DKK
4 farver

hummel træningstøj til Kvinder

Hos hummel har vi en dybfølt passion for al sport, træning og fitness. Ligesom du, elsker vi variationen og intensiteten i alt fra crossfit og bodybuilding til yoga og løb. Vores træningstøj til kvinder er designet til at møde disse forskellige behov nødvendige for forskellige træningsformer og samtidig de behov, kvinder har for god støtte og en behagelig pasform under træning – uanset kropstype eller træningstype. Med en kombination af høj kvalitet, uovertruffen komfort, og trendy sæsonaktuelle designs finder du her vores brede sortiment af træningstøj med alt fra T-shirts og toppe til sports-BH'er, langærmede trøjer og tights i en mangfoldighed af materialer, farver, og pasformer. For os, er det en kerneværdi at levere træningstøj, der ikke bare fungerer optimalt, men også får dig til at føle dig godt tilpas under din træning. Med vores unikke BeeCool-teknologi, der er integreret i en stor del af vores træningstøj til kvinder, bliver du tilmed holdt kølig og tør, uanset intensiteten af din træning.

I vores kollektioner af træningstøj fokuserer vi på minimalistisk æstetik og på at fremme mindfulness og kropsbevidsthed lige så meget som præstation. Med tværfunktionelle designs, bløde tekstiler og seamless konstruktioner uden generende sømme tilbyder vi subtil skulpturering og gode støtte. Vores træningstøj taler til yoga-entusiaster, dansere og sociale fitness-fans med deres simplificerede, lineære æstetik og tekniske designs, der fungerer ud over træningslokalet.

 

 

Træningstøj dame: Tights

Vores tights er skabt til at give dig ultimativ komfort og fleksibilitet under træning. Med avancerede materialer, der sikrer åndbarhed og optimal bevægelsesfrihed, er hummel tights ideelle til alt fra yoga til intensive løbeture. De kommer i et væld af designs, så du kan vælge mellem klassiske sorte eller vores sæsonbetonede farver og mønstre, der fremhæver din personlige stil.
Hvis du er vant til at træne og udvælge dit træningstøj med omhu, så ved du også, at tights ikke bare er tights. Træner du tungt, skal du bruge tights og træningstøj med høj støtte og support, der ikke glider ned i en squat. Er du derimod en erfaren yogi, så er det i højere grad fleksible og bløde tights med lav støtte og support, der er sagen. Uanset hvad du er på udkig efter, så har vi et par tights til dig. Se vores tightguide her og få et overblik over hvilke tights, der passer til hvilken træningsform.

 

Træningstøj dame: Toppe og T-shirts

En uundværlig del af dit træningstøj er også overdele med god åndbarhed. Hos hummel har vi ligeledes et godt udvalg af træningstoppe og T-shirts med integrerede, avancerede ventilationsfunktioner, der sikrer optimal åndbarhed uden overophedning. Dette betyder, at du kan fokusere på din præstation, mens vi sørger for din komfort. Vores træningstoppe til kvinder er designet til at matche din aktive livsstil. Fra stramtsiddende tanktoppe til løstsiddende t-shirts er hver overdel udformet for at maksimere din komfort og ydeevne. De er fremstillet af lette, åndbare materialer, der holder dig kølig og tør, uanset din træningsintensitet. Med hummels toppe kan du føle dig godt tilpas og se stilfuld ud, både i og uden for træningscentret.

 

 

Træningstøj kvinder: Sports-BH'er og Toppe

En god og støttende sports-BH eller top er en uundværlig del af en kvindes træningsgarderobe. God støtte, der ikke gnaver eller strammer, er alfaomega for en god og ubesværet træning som kvinde. Vores sports-bh’er og træningstoppe sikrer god pasform med øget støtte og hold, samtidig med at de giver maksimal åndbarhed og komfort. Dette betyder en træning uden generende sømme og med ekstra støtte, hvor du har brug for det.

 

Træningssko til dit træningstøj

Skal du være klædt godt på fra top til tå, skal du også have en god træningssko til dit træningstøj. God støtte, blød sål og fedt design på din træningssko er vigtigt for din performance, når du træner – og ikke mindst for at fuldende dit træningsoutfit. Vi er dedikerede til at tilbyde produkter, der forbedrer din præstation og komfort, uanset din foretrukne træningsform. Vælg hummel for en komplet, stilfuld og funktionel træningsgarderobe.