Presse

 

HUMMEL TILSLUTTER SIG NY AFTALE FOR ARBEJDSSIKKERHED I PAKISTAN

Det danske sportsbrand hummel går sammen med førende modebrands for at sikre arbejdernes sikkerhed i Pakistan ved at tilslutte sig den nye, udvidede ’International Accord for Health and Safety in the Textile Industry’.Læs mere.

 

NY LANDSHOLDSTRØJE MARKERER 30-ÅRET FOR EM-TRIUMFEN OG HYLDER NUTIDENS LANDSHOLDSSTJERNER

errelandsholdets nye spillertrøje til vinterens VM-slutrunde er designet med inspiration fra den ikoniske trøje fra ’92 og markerer dermed 30-året for den danske EM-triumf. Samtidig er trøjen en hyldest til nutidens stjerner på det danske landshold.Læs mere.

 

TIL KAMP FOR MENNESKERETTIGHEDER: HUMMEL INDGÅR NYT SAMARBEJDE MED AMNESTY INTERNATIONAL DANMARK

Det danske sportsbrand hummel har indgået et toårigt samarbejde med Amnesty International Danmark, der har til formål at skal skabe opmærksomhed på menneskerettigheder. Aftalen træder i kraft med øjeblikkelig virkning og vil se de to brands stå sammen i forskellige projekter om at indsamle penge til den velkendte NGOs arbejde mod en bedre verden.Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR FEMÅRIG AFTALE MED REAL BETIS

Efter mere end 30 år vender det danske sportsbrand hummel tilbage som tøjsponsor for den spanske fodboldklub Real Betis. Aftalen træder i kraft den 1. juli 2022 og vil se hummel beklæde det grøn- og hvidblusede storhold i de kommende fem sæsoner. Læs mere.

 

HUMMEL SIGNS FIVE-YEAR AGREEMENT WITH AS SAINT-ETIENNE

The Danish sportswear brand hummel has signed a new multi-season partnership with AS Saint-Étienne and its sports marketing agency SPORTFIVE with hummel becoming the official kit supplier of ASSE.Read more.

 

HERRELANDSHOLDET MED SPECIEL EM-LYKØNSKNING: SPILLER I KVINDERNES TRØJE MOD ØSTRIG

Det danske sportsbrand hummel lancerer for første gang nogensinde en unisex model af den danske kvindelandsholdstrøje, og for at hylde og lykønske kvinderne frem mod sommerens EM-slutrunde spiller Kasper Hjulmands tropper mandag aften i kvindetrøjen til Nations League-opgøret mod Østrig.Læs mere.

 

HUMMEL LEVERER REKORDREGNSKAB MED TRECIFRET MILLIONOVERSKUD

Efter et år med røde tal på bundlinjen realiserer hummel et overskud på 115 mio. DKK og leverer dermed det bedste resultat i brandets snart 100-årige historie. Samtidig stiger omsætningen med 38%, og det danske sportsbrand nærmer sig nu en omsætningsmilepæl på 2 mia. DKK. Læs mere.

 

NY EM-TRØJE HYLDER REJSEN FRA LILLEPUT TIL LANDSHOLDET

Kvindelandsholdets nye spillertrøje til sommerens EM-slutrunde i England er designet som en hyldest til rejsen fra lilleputspiller til at opnå drømmen om at repræsentere sit land. Trøjen kommer i aktion for første gang den 8. april, når de danske kvinder tørner sammen med Malta i VM-kvalifikationen. Læs mere.

 

HUMMEL OG ASTRALIS FORLÆNGER OG UDVIDER STRATEGISK SAMARBEJDE

Med 18 måneder tilbage har den nuværende samarbejdsaftale har de to danske brands hummel og Astralis forlænget med to år samtidig med, at det strategiske samarbejde udvides markant. Læs mere.

 

HUMMEL OG BLS HAFNIA HYLDER DEN NYE GENERATION

Det danske modebrand BLS Hafnia har i samarbejde med hummel designet en ny landsholdstrøje. Trøjen er en hyldest til den nye generation og bliver en del af en større tøjkollektion fra hummel, BLS Hafnia og DBU. Læs mere.

 

CHRISTOPHER BLIVER NY HUMMEL AMBASSADØR

hummel har indgået et samarbejde med den danske musiker Christopher, der har til formål at styrke kendskabet til brandets lifestyle sortiment. Samarbejdet er gældende for hele 2022 og vil gøre Christopher til hummels nye ansigt på en række danske marketingkampagner. Læs mere.

 

HUMMEL ÅBNER NY FLAGSHIP STORE I BRUUNS GALLERI

Det danske sportsbrand hummel har fart på åbningen af fysiske butikker i Danmark, og i starten af maj 2022 slår de dørene op til en spritny flagship store i Bruuns Galleri på 456 m2. Det bringer hummel op på 15 nye butiksåbninger på halvandet år. Læs mere.

 

hummel indgår samarbejde med Lukas Podolski

Det danske sportsbrand hummel har indgået et samarbejde med den tyske fodboldlegende Lukas Podolski, der fra den 1. januar 2022 bliver global fodbold- og brandambassadør. Den 36-årige VM-guldvinder har skrevet under på en femårig aftale. Læs mere.

 

HUMMEL KØBER DANSK BØRNETØJSMÆRKE

Fra 1. januar 2022 vil det danske sportstøjsbrand hummel overtage børnetøjsmærket Sometime Soon, der indenfor blot et par år har slået sit navn fast på den internationale modescene for børnetøj. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR FEMÅRIG AFTALE MED FC KÖLN

Det danske sportsbrand hummel har indgået en aftale med Bundesliga-klubben FC Köln, som skal bære de karakteristiske hummel vinkler i fem år. Aftalen er gældende fra sommeren 2022. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR FEMÅRIG AFTALE MED PREMIER LEAGUE-KLUBBEN SOUTHAMPTON

Det danske sportsbrand hummel har indgået en aftale med Premier League-klubben Southampton, som skal spille i hummel-tøj de næste fem år. Aftalen gælder fra 1. juli 2021 og betyder, at hummel nu leverer tøj til to klubber i verdens stærkeste fodboldliga. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR SAMARBEJDE MED NHF

Det danske sportsbrand hummel har underskrevet en samarbejdsaftale med det norske håndboldforbund, der gælder frem til udgangen af 2026. Læs mere.

 

HUMMEL VENDER TILBAGE TIL PREMIER LEAGUE

Det danske sportsbrand hummel har indgået en sponsoraftale med traditionsklubben Everton. Aftalen træder i kraft fra næste sæson og betyder, at hummel vender tilbage til Premier League efter flere års fravær. Læs mere.

 

 

ASTRALIS GROUP OG HUMMEL I HISTORISK AFTALE

hummel og Astralis Group, som står bag holdene Origen i League of Legends, Future FC i FIFA og Counter-Strike holdet Astralis kan i dag offentliggøre en ny, omfattende sponsoraftale, der ultimativt vil inkludere sponsorater af alle gruppens tre hold. Læs mere.

 

HUMMEL OPKØBER NEWLINE OG HALO

hummel A/S har fra januar 2020 opkøbt aktiviteterne i Performance Group Scandinavia A/S og herunder de to etablerede varemærker Newline og HALO. Læs mere.

 

HUMMEL KÅRET SOM MEST BÆREDYGTIGE TØJBRAND I DANMARK

Midt i en svær tid er vi hos hummel glade og stolte over, at vi netop er blevet kåret som dansk kategorivinder i det årlige SUSTAINABLE BRAND INDEX 2020, der afvikles i Skandinavien og Baltikum. Læs mere.

 

HUMMEL GENTÆNKER ‘PLAYER OF THE MATCH’ AWARD VED IHF WORLD MEN’S HANDBALL CHAMPIONSHIPS

hummel og IHF gentænker nu den traditionelle 'Kampens Spiller'-award ved VM i herrehåndbold. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR SAMARBEJDE MED NIKLAS LANDIN

Når en af verdens bedste håndboldmålmænd, Niklas Landin Jacobsen, i den kommende sæson stiller op til kamp, bliver han klædt i hummel fra top til tå. Læs mere.

 

FIGHTS THAT MATTER

hummel skærper indsatsen for at ændre verden gennem sport - og donerer nu også 1% af online-omsætning til FIGHTS THAT MATTER. Læs mere.

 

HUMMEL ANNULLERER AFF-SPONSORART

hummel annullerer sponsoraftale og kræver øjeblik fratrædelse af præsidenten for det afghanske fodboldforbund. Læs mere.

 

NY KAMPTRØJE TIL KVINDELANDSHOLDET PÅ KVINDERNES KAMPDAG

Det danske kvindelandshold i fodbold kæmper 365 dage om året for at blive anerkendt i en sportsgren, som stadig er anført af mænd. Holdets tøjsponsor hummel støtter kampen og lancerer derfor kvindernes nye spilledragt netop på Kvindernes Kampdag. Læs mere.