Presse

 

FRA AABYBRO IF TIL FAXE BK: SÅDAN INDGÅR 1535 DANSKE FODBOLDKLUBBER I LANDSHOLDETS NYE EM-TRØJE

Herrelandsholdets nye spillertrøje til sommerens EM-slutrunde i Tyskland er designet som en hyldest til det danske foreningsliv, hvor navnene på samtlige 1535 fodboldklubber under Dansk Boldspil-Union står skrevet indvendigt i trøjen. Læs mere her.

 

HUMMEL LANCERER SPECIALDESIGNET EQUALITY-TRØJE I SAMARBEJDE MED SYV INTERNATIONALE FODBOLDKLUBBER

Det danske sportsbrand hummel har netop lanceret en unik og farvestrålende Equality-trøje, der er skabt i samarbejde med syv af deres største internationale fodboldklubber. Trøjen markerer fejringen af ​​hummels 100-årige historie med at fremme diversitet og inklusion i sportens verden. Læs mere.

 

HUMMEL OG WARNER BROS. DISCOVERY FEJRER 100-ÅRS JUBILÆUM MED LANCERING AF UNIK BØRNETØJSKOLLEKTION

Fejringen af hummels 100-års fødselsdag fortsætter med et unikt samarbejde med gigantiske Warner Bros. Discovery, der også fylder 100 år i år. I en ekstraordinær børnetøjskollektion bringes de populære Looney Tunes-karakterer til live i et fortryllende mashup, der hylder begge brands' jubilæum. Læs mere.

 

HER ER FORTÆLLINGEN BAG 86-TRØJEN: DESIGNERE REJSTE 120 DAGE OM ÅRET OG SKABTE EN AF HISTORIENS MEST IKONISKE FODBOLDTRØJER

For 37 år siden designede Birgit Leitner og Anne-Mette Ernst Danmarks ikoniske landsholdstrøje fra VM i 1986, der af mange anses for at være en af de flotteste fodboldtrøjer nogensinde. Nu fortæller de to designere for første gang om historien bag trøjen. Læs mere.

 

GIV DIT GAMLE SPORTSTØJ NYT LIV: HUMMEL VIL GØRE OP MED BRUG-OG-SMID-VÆK-KULTUREN I NYT GENBRUGSUNIVERS

Som et af de første sportsbrands i verden lancerer danske hummel et nyt genbrugsunivers, hvor forbrugerne har mulighed for at give deres brugte hummel-tøj nyt liv og derved holde gang i cirkulær shopping. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR NYT SAMARBEJDE MED WERDER BREMEN

Det danske sportsbrand hummel har netop indgået et nyt partnerskab med Bundesliga-klubben SV Werder Bremen, der skal bære de karakteriske hummel-vinkler i de kommende seks år. Aftalen træder i kraft fra sommeren 2023. Læs mere.

 

100-ÅRS JUBILÆUM: HUMMEL BRINGER DEN IKONISKE 86-TRØJE TILBAGE SAMMEN MED DANSKE OG INTERNATIONALE STORKLUBBER

Det danske sportsbrand hummel fylder 100 år og fejrer det sammen med ni velkendte fodboldklubber i både ind- og udland ved at bringe en af de mest ikoniske fodboldtrøjedesigns nogensinde tilbage på banen. Her har den danske storklub Brøndby IF i dag offentliggjort, at de er blandt de klubber, der skal bære designet fra den legendariske landsholdstrøje i 1986. Læs mere.

 

DET ER GENIALT, DET DÉR: LANDSHOLDET SPILLER EM-KVALKAMP I HISTORISK 86-TRØJE SOM FEJRING AF HUMMELS 100-ÅRS JUBILÆUM

Det danske sportsbrand hummel fylder 100 år og markerer det sammen med DBU ved at relancere den ikoniske udebanetrøje fra VM i 1986. Det er første gang, at udebanetrøjen bliver genoptrykt, og som en fejring af hummel vil landsholdet bære trøjen til EM-kvalkampen mod Nordirland den 16. juni i Parken. Læs mere.

 

INSPIRERET AF POPULÆR KUNSTART: HER ER KVINDE-LANDSHOLDETS NYE VM-TRØJE

Kvindelandsholdets nye spillertrøje til sommerens VM-slutrunde i Australien og New Zealand er designet med inspiration fra pop art og har til formål at hylde kvinderne som superhelte. Trøjen kommer i aktion for første gang ved fredagens venskabskamp mod Sverige i Malmø.Læs mere.

 

HUMMEL LEVERER NY OMSÆTNINGSREKORD: VÆKSTINVESTERING OG STORE ENGANGSOMKOSTNINGER GIVER RØDE TAL PÅ BUNDLINJEN

hummel kommer ud af 2022 med en rekordomsætning på 2.218 mia. kr., mens en investering i et nyt distributionscenter og store engangsomkostninger resulterer i et underskud på 89,5 mio. kr. Sportsbrandet sigter nu efter en omsætning på 4 mia. kr. og en driftsindtjening på 300 mio. kr. i 2028. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR SAMARBEJDE MED DAVID BECKHAMS ESPORTSHOLD

Det danske sportsbrand hummel har netop annonceret et treårigt partnerskab med esports-organisationen Guild Esports, der har verdensberømte David Beckham som medejer. Aftalen træder i kraft med øjeblikkelig virkning og er indgået i samarbejde med hummels britiske licenspartner SportsPro. Læs mere.

 

NY LANDSHOLDSTRØJE FEJRER DET STØRSTE SPORTSØJEBLIK I DBUS OG HUMMELS FÆLLES HISTORIE

hummel fylder 100 år og fejrer det sammen med DBU ved at lancere en ny landsholdstrøje til herrelandsholdet. Trøjen er inspireret af den sensationelle sejr ved EM i 1992, der markerer det største sportsresultat i både hummels og DBUs historie. Læs mere.

 

HUMMEL TILSLUTTER SIG NY AFTALE FOR ARBEJDSSIKKERHED I PAKISTAN

Det danske sportsbrand hummel går sammen med førende modebrands for at sikre arbejdernes sikkerhed i Pakistan ved at tilslutte sig den nye, udvidede ’International Accord for Health and Safety in the Textile Industry’. Læs mere.

 

HUMMEL FYLDER 100 ÅR: "NU SKAL VI I TOP-10 I VERDEN"

hummel fylder 100 år og markerer det med en række begivenheder og kollektioner fordelt over hele 2023. Siden grundlæggelsen i 1923 har hummel udviklet sig til et globalt sportsbrand med en omsætning på 2 mia. kr. og tager hul på de næste 100 år med målet om at nå verdenstoppen. Læs mere.

 

SCIENCE BASED TARGETS-INITIATIVE GODKENDER HUMMELS KLIMAMÅL

Det danske sportstøjsbrand hummel har netop fået godkendt sine klimamål af Science Based Targets initiative (SBTi) – en bekræftelse af virksomhedens forpligtigelse til at reducere sit miljømæssige fodaftryk. Læs mere.

 

NY LANDSHOLDSTRØJE MARKERER 30-ÅRET FOR EM-TRIUMFEN OG HYLDER NUTIDENS LANDSHOLDSSTJERNER

Herrelandsholdets nye spillertrøje til vinterens VM-slutrunde er designet med inspiration fra den ikoniske trøje fra ’92 og markerer dermed 30-året for den danske EM-triumf. Samtidig er trøjen en hyldest til nutidens stjerner på det danske landshold. Læs mere.

 

TIL KAMP FOR MENNESKERETTIGHEDER: HUMMEL INDGÅR NYT SAMARBEJDE MED AMNESTY INTERNATIONAL DANMARK

Det danske sportsbrand hummel har indgået et toårigt samarbejde med Amnesty International Danmark, der har til formål at skal skabe opmærksomhed på menneskerettigheder. Aftalen træder i kraft med øjeblikkelig virkning og vil se de to brands stå sammen i forskellige projekter om at indsamle penge til den velkendte NGOs arbejde mod en bedre verden. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR FEMÅRIG AFTALE MED REAL BETIS

Efter mere end 30 år vender det danske sportsbrand hummel tilbage som tøjsponsor for den spanske fodboldklub Real Betis. Aftalen træder i kraft den 1. juli 2022 og vil se hummel beklæde det grøn- og hvidblusede storhold i de kommende fem sæsoner. Læs mere.

 

HERRELANDSHOLDET MED SPECIEL EM-LYKØNSKNING: SPILLER I KVINDERNES TRØJE MOD ØSTRIG

Det danske sportsbrand hummel lancerer for første gang nogensinde en unisex model af den danske kvindelandsholdstrøje, og for at hylde og lykønske kvinderne frem mod sommerens EM-slutrunde spiller Kasper Hjulmands tropper mandag aften i kvindetrøjen til Nations League-opgøret mod Østrig. Læs mere.

 

HUMMEL LEVERER REKORDREGNSKAB MED TRECIFRET MILLIONOVERSKUD

Efter et år med røde tal på bundlinjen realiserer hummel et overskud på 115 mio. DKK og leverer dermed det bedste resultat i brandets snart 100-årige historie. Samtidig stiger omsætningen med 38%, og det danske sportsbrand nærmer sig nu en omsætningsmilepæl på 2 mia. DKK. Læs mere.

 

NY EM-TRØJE HYLDER REJSEN FRA LILLEPUT TIL LANDSHOLDET

Kvindelandsholdets nye spillertrøje til sommerens EM-slutrunde i England er designet som en hyldest til rejsen fra lilleputspiller til at opnå drømmen om at repræsentere sit land. Trøjen kommer i aktion for første gang den 8. april, når de danske kvinder tørner sammen med Malta i VM-kvalifikationen. Læs mere.

 

HUMMEL OG ASTRALIS FORLÆNGER OG UDVIDER STRATEGISK SAMARBEJDE

Med 18 måneder tilbage har den nuværende samarbejdsaftale har de to danske brands hummel og Astralis forlænget med to år samtidig med, at det strategiske samarbejde udvides markant. Læs mere.

 

HUMMEL OG BLS HAFNIA HYLDER DEN NYE GENERATION

Det danske modebrand BLS Hafnia har i samarbejde med hummel designet en ny landsholdstrøje. Trøjen er en hyldest til den nye generation og bliver en del af en større tøjkollektion fra hummel, BLS Hafnia og DBU. Læs mere.

 

CHRISTOPHER BLIVER NY HUMMEL AMBASSADØR

hummel har indgået et samarbejde med den danske musiker Christopher, der har til formål at styrke kendskabet til brandets lifestyle sortiment. Samarbejdet er gældende for hele 2022 og vil gøre Christopher til hummels nye ansigt på en række danske marketingkampagner. Læs mere.

 

HUMMEL ÅBNER NY FLAGSHIP STORE I BRUUNS GALLERI

Det danske sportsbrand hummel har fart på åbningen af fysiske butikker i Danmark, og i starten af maj 2022 slår de dørene op til en spritny flagship store i Bruuns Galleri på 456 m2. Det bringer hummel op på 15 nye butiksåbninger på halvandet år. Læs mere.

 

hummel indgår samarbejde med Lukas Podolski

Det danske sportsbrand hummel har indgået et samarbejde med den tyske fodboldlegende Lukas Podolski, der fra den 1. januar 2022 bliver global fodbold- og brandambassadør. Den 36-årige VM-guldvinder har skrevet under på en femårig aftale. Læs mere.

 

HUMMEL KØBER DANSK BØRNETØJSMÆRKE

Fra 1. januar 2022 vil det danske sportstøjsbrand hummel overtage børnetøjsmærket Sometime Soon, der indenfor blot et par år har slået sit navn fast på den internationale modescene for børnetøj. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR FEMÅRIG AFTALE MED FC KÖLN

Det danske sportsbrand hummel har indgået en aftale med Bundesliga-klubben FC Köln, som skal bære de karakteristiske hummel vinkler i fem år. Aftalen er gældende fra sommeren 2022. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR FEMÅRIG AFTALE MED PREMIER LEAGUE-KLUBBEN SOUTHAMPTON

Det danske sportsbrand hummel har indgået en aftale med Premier League-klubben Southampton, som skal spille i hummel-tøj de næste fem år. Aftalen gælder fra 1. juli 2021 og betyder, at hummel nu leverer tøj til to klubber i verdens stærkeste fodboldliga. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR SAMARBEJDE MED NHF

Det danske sportsbrand hummel har underskrevet en samarbejdsaftale med det norske håndboldforbund, der gælder frem til udgangen af 2026. Læs mere.

 

HUMMEL VENDER TILBAGE TIL PREMIER LEAGUE

Det danske sportsbrand hummel har indgået en sponsoraftale med traditionsklubben Everton. Aftalen træder i kraft fra næste sæson og betyder, at hummel vender tilbage til Premier League efter flere års fravær. Læs mere.

 

 

ASTRALIS GROUP OG HUMMEL I HISTORISK AFTALE

hummel og Astralis Group, som står bag holdene Origen i League of Legends, Future FC i FIFA og Counter-Strike holdet Astralis kan i dag offentliggøre en ny, omfattende sponsoraftale, der ultimativt vil inkludere sponsorater af alle gruppens tre hold. Læs mere.

 

HUMMEL OPKØBER NEWLINE OG HALO

hummel A/S har fra januar 2020 opkøbt aktiviteterne i Performance Group Scandinavia A/S og herunder de to etablerede varemærker Newline og HALO. Læs mere.

 

HUMMEL KÅRET SOM MEST BÆREDYGTIGE TØJBRAND I DANMARK

Midt i en svær tid er vi hos hummel glade og stolte over, at vi netop er blevet kåret som dansk kategorivinder i det årlige SUSTAINABLE BRAND INDEX 2020, der afvikles i Skandinavien og Baltikum. Læs mere.

 

HUMMEL GENTÆNKER ‘PLAYER OF THE MATCH’ AWARD VED IHF WORLD MEN’S HANDBALL CHAMPIONSHIPS

hummel og IHF gentænker nu den traditionelle 'Kampens Spiller'-award ved VM i herrehåndbold. Læs mere.

 

HUMMEL INDGÅR SAMARBEJDE MED NIKLAS LANDIN

Når en af verdens bedste håndboldmålmænd, Niklas Landin Jacobsen, i den kommende sæson stiller op til kamp, bliver han klædt i hummel fra top til tå. Læs mere.

 

FIGHTS THAT MATTER

hummel skærper indsatsen for at ændre verden gennem sport - og donerer nu også 1% af online-omsætning til FIGHTS THAT MATTER. Læs mere.

 

HUMMEL ANNULLERER AFF-SPONSORART

hummel annullerer sponsoraftale og kræver øjeblik fratrædelse af præsidenten for det afghanske fodboldforbund. Læs mere.