Træningsjakker

Filtre

Kategori

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

Funktionalitet

I alt: 67 varer 67 varer
I alt: 67 varer 67 varer
Nedsat fra 599,95 DKK til 359,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 899,95 DKK til 629,96 DKK
1 farve
Nedsat fra 449,95 DKK til 224,97 DKK
1 farve

Træningsjakke

Sportens og modens verden mødes i hummel training kollektionen. Her finder du lækre træningstoppe, tights og ikke mindst træningsjakker, der både kan anvendes under hård træning og til hverdag for et casual look.

Til kvinder finder du figursyede dame træningsjakker i behagelige materialer som mikrofleece eller blød polyester. Leder du efter en træningsjakke til mænd, har vi et lige så stort udvalg af smarte zip jakker, der kan bruges under opvarmning samt til og fra træning.
 

Skandinavisk design

Er du ude efter et sporty look i et minimalistisk design? Så er du havnet det rette sted. Alle hummel træningsjakker er designet i Danmark og den skandinaviske designtradition ses tydeligt i alle vores træningsjakker.

Denne sæson gør vi brug af colour-blocking, hvilket vil sige at vi udforsker farvepaletten og kombinerer kontrastfarver i samme design. Resultatet er et moderne take på en klassisk løbejakke, der lige så vel fungerer i gadebilledet som i træningscentret.
 

Vælg den rigtige træningsjakke

Nu har du fundet hele vores udvalg af træningsjakker, men hvordan sikrer du dig, at du vælger den rigtige? Vi har hummel træningsjakker til forskellige formål.
 

hummel løbejakke

Leder du efter en hummel løbejakke, bør du gå efter polyesterkvalitet. Polyester er både åndbart, antibakterielt og vandtransporterende, hvilket er altafgørende funktionaliteter i en løbejakke. Derudover får du en slidstærk løbejakke, der holder sæson efter sæson.
 

Gå efter det rigtige materiale

Skal du i stedet bruge en træningsjakke med bevægelsesfrihed, er 100% polyester ikke det rette valg. Gå i stedet efter mere fleksible materialer, som microfleece, hvor der også indgår elastan.

En hummel træningsjakke med elastan er det oplagte valg under opvarmningen, hvor du har brug for at strække din krop. Vælg vores Melanie zip jacket til kvinder, og få en træningsjakke der fremhæver de kvindelige former på smukkeste vis.