Børn /

Baby str 56-104

Filtre

Category

Produkttype

Materiale

Størrelse

Pris

Farve

Pasform

Køn

I alt: 574 varer 574 varer
I alt: 573 varer 573 varer
299,95 DKK
1 farve
249,95 DKK
2 farver
399,95 DKK
2 farver
229,95 DKK
2 farver
399,95 DKK
2 farver
349,95 DKK
1 farve
269,95 DKK
3 farver
269,95 DKK
3 farver
349,95 DKK
4 farver
349,95 DKK
4 farver
249,95 DKK
1 farve
249,95 DKK
1 farve
249,95 DKK
2 farver
269,95 DKK
3 farver
249,95 DKK
2 farver
249,95 DKK
2 farver

hummel baby

Har du en vaskeægte hummel® baby derhjemme? Babytøj fra hummel® er de senere år blevet meget populært i mange danske hjem, og det er særligt på grund af tre ting. Når vi designer babytøj, har vi nemlig altid fokus på funktionalitet, komfort og slidstærke materialer, og vi designer altid hummel® babytøj i snit og pasformer, som passer perfekt til en aktiv dag. Når du køber vores tøj til baby er du derfor sikker på at få tøj der er behageligt at bevæge sig i, og det kommer med masser af funktionelle detaljer, som gør dagen lidt nemmere for dig og din lille søn eller datter.
 

hummel babytøj – stort udvalg

Vores kollektioner er store, så vi er sikre på at der er noget for alle. Vi har rigtig meget babytøj at vælge mellem, og det er alt sammen designet med din babys velvære og komfort i tankerne, mens det samtidig er både slidstærkt og praktisk. Vi har derfor altid trykknapper mellem benene og ved halsen på bodyer og heldragter, så det er nemt for dig at tage dem af og på, når baby skal skiftes eller når tøjet er blevet beskidt. Samtidig er det altid muligt at fjerne hætten på vores dragter, så baby kan ligge rart og godt uden at blive generet af en hætte. På de mindste babybluser og trøjer er der desuden altid trykknapper ved halsen, så du ikke skal hive trøjen eller blusen ned og babys hoved med skrig og skrål til følge. 
 

Inspiration – babytøj

Vi henter en stor del af vores inspiration til babytøj i vores stolte sportsarv, og lader os derfor ofte inspirere af vores designarkiver fra 80’erne og 90’erne med fokus på retro snit og stærke farver – meget ofte krydret med vores ikoniske vinkler fra sportsverdenen. På babytøj til drenge finder du ofte tallet 23, som symbol for året 1923, hvor hummel® blev grundlagt. Vi har en stolt design arv, men vi følger naturligvis også altid tidens trends og bløde og behagelige materialer til de små i hummel® babytøj. 
 

hummel® baby og verden

Når vi udvikler en ny kollektion tager vi altid hensyn til mennesker, dyr og miljøet. Vi har store forventninger til vores leverandører og lever op til alle standarder.
Netop derfor certificerer vi også størstedelen af vores babytøj efter OEKO-TEX® Standard 100, som er din garanti for, at tøjet er fuldstændig fri for skadelig kemi og allergifremkaldende stoffer.

Desuden bruger vi aldrig dun eller pels i vores produkter, men udvikler i stedet faux materialer, så du og din baby stadig får det autentiske look.  
 

Babytøj i bomuld

Hvis du foretrækker 100% bomuld til din lille hummel® baby, finder du masser af styles her på siden, som kun indeholder blødt og lækkert bomuld. Det er skønt og rart at have på det lader huden ånde. Hvis du bedst kan lide at hummel® tøj til baby kommer med lidt stretch, har vi også masser af tøj til ham eller hende her på siden med lidt elastan i, som giver en strækbar pasform, så tøjet holder faconen vask efter vask.