PERSONDATABESKYTTELSE

 

  1. Generelle oplysninger

Hos hummel A/S er datasikkerhed og fortrolighed højt prioriteret. Denne politik omhandlende beskyttelse af persondata fastsætter klare retningslinjer for den måde, hvorpå hummel A/S behandler dine persondata. Nedenfor finder du en forklaring på, hvordan vi bruger de persondata, som du efterlader eller oplyser, når du besøger vores websted og bestiller produkter fra vores online forretning. I denne forbindelse vil vi handle som dataansvarlig, og du kan rette henvendelse til os vedrørende behandlingen af dine persondata gennem vores kontaktside eller via vores e-mailadresse, som du finder nedenfor.

 

  1. Den ansvarshavende for dine persondata

Den ansvarshavende for behandlingen af dine persondata:

hummel A/S

Balticagade 20

DK-8000 Århus C

CVR nr.: 81198411

 

Du kan kontakte os på:
Tlf.: +45 87 34 48 00
E-mail:onlinesupportDK@hummel.dk

 

  1. Indsamling af persondata

Når du besøger vores websted eller køber produkter eller melder dig til konkurrencer, nyhedsbreve osv. på hummel.dk, behandler vi de persondata, som du giver os fortroligt, f.eks. dit navn, dine kontaktoplysninger (inklusive adresse, e-mailadresse og telefonnummer) samt dine betalingsoplysninger.

Vi indsamler og analyserer også data om besøgendes brug, trafik og aktivitet på hummel webstedet. Dette omfatter din IP-adresse, browsertype (Chrome, Internet Explorer osv.), dit operativsystem (f.eks. Windows), din interaktion med reklamer (f.eks. ved at klikke på eller sende) og de sider, du besøger. Vi gør det ved hjælp af cookies, og vi kan bruge cookies til at give dig personlige anbefalinger om produkter og tjenester. Når du bruger vores websted, accepterer du vores brug af cookies, således som det fremgår af vores cookiepolitik. Dette indebærer behandling af dine persondata, der foretages på baggrund af dit samtykke. Du kan tilbagetrække dit samtykke når som helst. Du kan læse mere om vores brug af cookies og om, hvordan du tilbagetrækker dit samtykke nedenfor.

 

  1. Formålet med indsamling af dine persondata

De persondata, du oplyser, og som vi indsamler, kan bruges til følgende formål:

  • Levering af aftalte produkter/tjenester
  • Kommunikation med dig i forbindelse med dit køb
  • Individuelle meddelelser og markedsføring af produkter mv., f.eks. via nyhedsbreve
  • Målrettet kommunikation på de sociale medier og gennem andre digitale kanaler
  • Administration af din brugerkonto
  • Undersøgelser, udarbejdelse af statistikker og analyser for at forbedre vores produkter og websteder
  • Optimering og forbedring af din brugeroplevelse på vores websteder
  • Andre markedsføringsinitiativer

 

Husk venligst, at vi kun bruger dine persondata til at sende dig markedsføringsmateriale, såsom nyhedsbreve og tekstbeskeder, hvis du forudgående har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil.

Hvis du har accepteret at modtage markedsføringsmateriale, såsom nyhedsbreve, kan vi bruge din e-mailadresse og dit telefonnummer til at sende nyhedsbreve og markedsføringsmateriale til dig, der er relevante for dig. På denne måde kan vi skræddersy vores tilbud til dig, baseret på de oplysninger, som vi er i besiddelse af, som inkluderer oplysninger om dine tidligere køb og demografiske oplysninger, som f.eks. dit køn, fødselsdato og adresse (profilering). Du kan tilbagetrække dit samtykke når som helst ved at afmelde de nyhedsbreve eller tekstbeskeder, du modtager fra os.

hummel A/S fører statistikker over, hvilke områder brugerne af vores websted besøger, og hvilke produkter brugerne foretrækker. Disse data omfatter ikke personlige oplysninger. Ved hjælp af de data, vi indsamler, kan vi få kendskab til, hvordan brugerne bruger vores websted. Denne information bruges til at forbedre vores websted. Vi bruger data om, hvordan alle vores brugere navigerer på vores websted for at forstå, hvordan vores brugere, som en kollektiv gruppe, bruger hummel webstederne. På dette grundlag stræber vi efter at gøre vores websted endnu bedre. Vi kan ikke se, hvilke sider du ellers besøger online, når du har forladt vores websted.

 

  1. Deling af dine persondata

Vi kan dele dine data med vores partnere og andre tilknyttede virksomheder, herunder hummel datterselskaberne, interne medarbejdere i relevante afdelinger hos hummel A/S og vores logistikpartnere, der leverer dine varer til dit hjem. Dette inkluderer også andre databehandlere, som f.eks. udbydere af it-tjenester, udbydere af analyse- og markedsføringstjenester, regnskabsfirmaer, udbydere af betalingstjenester, softwaresystemer til kundeservice, blandt andre samt offentlige myndigheder, hvis det kræves i henhold til den gældende lovgivning.

Hvis vi deler oplysninger om dig med tredjeparter til markedsføringsformål, deler vi kun de generelle oplysninger, som du har lagt på din profil hos hummel.dk eller de oplysninger, vi har indsamlet, baseret på din brugeraktivitet.

I tilfælde af, at vi omorganiserer strukturen i vores virksomhed, eller hvis en del af eller hele vores virksomhed bliver solgt, vil enhver form for overførsel af dine persondata i denne forbindelse blive behandlet i overensstemmelse med den vedkommende gældende lovgivning om behandling af persondata.
 

  1. Overførsel til tredjelande

Vi bruger et e-mailmarketingsystem - Sales Force - til at sende vores nyhedsbreve. Sales Force overholder EU-USA Privacy Shield - den databehandlingspolitik, der er godkendt af EU-Kommissionen. Du kan læse mere om fortrolighedspolitikken her: https://compliance.salesforce.com/en/privacy-shield

 

  1. Sletning af persondata

Vi sletter dine persondata, når vi ikke længere har brug for at behandle dem for at opfylde de formål, der er beskrevet i ovenstående afsnit 4. Dine data kan dog blive behandlet og opbevaret længere i anonymiseret form.

Vi bruger Automate.io til at integrere forskellige cloud marketing systemer (f.eks. Facebook, Mailchimp osv.). Systemet garanterer en automatisk, korrekt og sikker dataudveksling imellem systemerne. Du kan læse mere om deres sikkerhedspolitik her: https://automate.io/privacy-policy
 

  1. Cookies

Vi bruger cookies på vores websted. Du kan læse mere om, hvordan vi bruger cookies i vores cookiepolitik, som du kan se her.

 

  1. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores interne procedurer lever op til de høje standarder i vores sikkerhedspolitik. På denne måde gør vi alt for at beskytte kvaliteten og integriteten af dine persondata.

 

  1. Dine rettigheder

Du har ret til af få adgang til de oplysninger, vi har om dig på et hvilket som helst tidspunkt. Dog findes der visse undtagelser, vedtaget ved lov. Desuden har du ret til at fremsætte indsigelse imod indsamling og videre behandling af dine persondata, som omfatter profilering/automatiseret beslutningstagning. Du har også ret til at foretage rettelse i, samt sletning og blokering af dine persondata i overensstemmelse med de relevante procedurer. Derudover har du også ret til at modtage de oplysninger, som du har givet os om dig, og til at få disse oplysninger overført til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

 

  1. Tilbagetrækning eller ændring af samtykke og data, osv.

Hvis du gerne vil have, at vi opdaterer, ændrer eller sletter dine persondata, hvis du gerne vil tilbagetrække ethvert samtykke, som du har afgivet, eller hvis du gerne vil anmode om adgang til dine persondata, som vi behandler, kan du rette henvendelse til os på onlinesupportDK@hummel.dk eller på +45 87344800. Du kan også skrive til os på følgende e-mailadresse:

hummel A/S
Balticagade 20
DK-8000 Århus C

 

  1. Links til andre websteder osv.

Vores websted kan indeholde links til andre websteder eller integrerede websteder. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på andre virksomheders websteder eller deres praksis for indsamling af persondata. Når du besøger andre websteder, bliver du bedt om at læse virksomhedens politik vedrørende beskyttelse af persondata samt andre relevante politikker.

 

  1. Din klageret

Hvis du gerne vil indgive en klage over vores behandling af dine persondata, kan du kontakte os via e-mail, pr. telefon eller pr. almindelige post, som oplyst i ovenstående afsnit 11. Ligeledes vil vi gerne informere dig om, at du i henhold til den gældende lovgivning har ret til at indgive en klage til Datatilsynet.