Baselayer

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 28 varer 28 varer
I alt: 28 varer 28 varer
hummel final sale

SPAR 15 % EKSTRA MED KODEN* EXTRA15

Nedsat fra 279,95 DKK til 209,96 DKK
hummel final sale

SPAR 15 % EKSTRA MED KODEN* EXTRA15

Nedsat fra 279,95 DKK til 209,96 DKK

Baselayer til kvinder

Dyrker du sport, og har du brug for et ekstra lag til at give støtte eller holde dig varm eller nedkølet under træning? Så kan du med fordel iklæde dig sportsundertøj til kvinder fra hummel. Vi har allieret os med professionelle sportsudøvere samt eksperter, så vi kan udvikle det bedst mulige baselayer til damer. Resultatet er funktionelt sportsundertøj til kvinder, som dækker ethvert behov. Uanset om du ønsker ekstra støtte, nedkøling eller regulering af din kropstemperatur, så kan du her på siden finde baselayer, som passer til netop dit behov.

Dyrker du sport under kolde og varme temperaturer, så kan det være en god idé at iklæde dig baselayer under dit normale træningstøj. Selv i kolde temperaturer afgiver kroppen sved, og du kan derfor hurtigt komme til at svede, selvom det er koldt. Træner du derimod under varme temperaturer, risikerer du, at kroppen hurtigt bliver overophedet. Uanset er det vigtigt, at du ikke bare tager dit normale træningstøj på, men at du også tager baselayer indenunder.
 

hummel sportsundertøj til alle situationer

Træner du i dit normale træningstøj i kolde temperaturer, risikerer du, at du hurtig bliver kold og fugtig. Dette kan du undgå ved at vælge baselayer, som kan absorbere sveden og regulere din kropstemperatur samtidig med, at det isolerer. Dermed kan du holde dig varm og tør under træning og opnå maksimal komfort. Træner du indendørs eller under varme temperaturer, er det derimod det modsatte, du skal kigge efter. Nemlig baselayer, som nedkøler og regulerer din kropstemperatur under intens træning. 

Har du derimod brug for fuld muskelstøtte under træning eller kampe, kan du med fordel benytte kompressions baselayer til kvinder. Med et ergonomisk fit, giver kompressions baselayer støtte til musklerne og hjælper samtidig til øget udholdenhed og hurtigt restitution. Hos hummel har du både mulighed for at finde det bedste svedtransporterende undertøj til damer, samt regulerende og støttende modeller til alle situationer. 
 

Funktionelt sportsundertøj til kvinder

Baselayer, som også er kendt under navnet sportsundertøj, har mange forskellige funktionaliteter. For at få det fulde udbytte af baselayer, er det dog vigtigt, at det sidder tæt ind til kroppen. Med et tætsiddende fit, opnår du nemlig maksimal komfort og funktionalitet. Derfor finder du blandt vores kollektion af baselayer til kvinder, faconsyet sportsundertøj, som er designet til kvinders kroppe. Hele kollektionen af baselayer til kvinder er fremstillet af lækre, hurtigtørrende materialer og designet i neutrale farver. Herudover kan du finde seamless styles uden generende sømme. 

Mangler du nyt sportsundertøj til træning eller hverdag? Så kan du her på siden finde vores udvalg af undertøj til kvinder.