Mænd / Tøj /

Badetøj

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 7 varer 7 varer
I alt: 7 varer 7 varer
229,95 DKK
1 farve

Hummel badeshorts til mænd

Er du på udkig efter et par nye badeshort eller mangler du et ekstra par til ferien? Så er du landet på den helt rigtige side. Her finder du nemlig alle hummel badeshorts til mænd. Med et par hummel badebukser er du sikker på at være 100% klar til poolen, stranden eller svømmehallen. Vores design-team har nemlig fokus på alle tre situationer, når de designer badeshorts og badebukser til mænd. Her finder du flere forskellige badebukser til herrer, så uanset om du er til det klassiske look med ensfarvede shorts, eller farverige badeshorts i sæsonens mønster, har du mulighed for at finde det i denne kategori. Uanset er du dog sikret et par badebukser i god kvalitet, der tørrer hurtigt, når du kommer op af vandet.

 

hummel badetøj til mænd

Udvalget af badetøj til herrer består af en lang række badeshorts med forskellig benlængde. Badeshorts fra hummel har alle elastik i taljen og bindebånd, så du kan tilpasse pasformen og være sikker på at dine shorts bliver hvor de skal, når du tager hovedspring eller kører på vandrutsjebane i vandland med de små. Derudover er mange af vores badebukser designet med indvendige shorts i mesh, som dækker giver ekstra komfort, men du finder dem også uden. Alle vores badebukser til herre er fremstillet af enten 100% nylon eller 100% polyester og dermed får du et par hurtigttørrende shorts uanset hvilken model du vælger. Blandt vores udvalg finder du også modeller med og uden lommer.

 

Badebukser med surfer-look 

Mange fyre og mænd synes de lidt længere badeshorts er super fede, og dem har vi naturligvis i vores badetøjskollektion. Her finder du nemlig badebukser med forskellig benlængde. Vælger du et par badeshorts med lidt ekstra længere kan du også bruge dem til daglig eller til en omgang strandvolley, når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side. Vil du fuldende dit strand-look, så kan du vælge at hoppe i et par hummel badesandaler, så du hurtigt kan løbe ned langs stranden efter is.