Hjem /

Børn

Filtre

Kategori

Børn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

Funktionalitet

Køn

I alt: 1.702 varer 1.702 varer
I alt: 1.716 varer 1.716 varer
Nedsat fra 649,95 DKK til 324,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 899,95 DKK til 449,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 649,95 DKK til 324,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 899,95 DKK til 449,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 999,95 DKK til 499,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 749,95 DKK til 374,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 849,95 DKK til 424,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 849,95 DKK til 424,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 1.199,95 DKK til 599,97 DKK
1 farve

HUMMEL BØRN

Har du en flok vaskeægte hummel børn derhjemme? Her på siden finder du et kæmpe udvalg af de nyeste kollektioner af hummel børnetøj til både drenge og piger. Udforsk vores hummel børnekategorier og se sæsonens nyeste styles. Hver eneste sæson tegner vores dygtige designere en helt ny kollektion af hummel børnetøj, som er særligt udviklet til aktive børn som elsker at bevæge sig, hoppe i vandpytter, kravle i træer og give den gas på rutsjebanen på legepladsen. Med andre ord har vi altid fokus på, at vores børnetøj skal være rart at have på, og at det er lavet i materialer og stof som kan tåle noget slid, og at man rører sig i det. 
 

HUMMEL børnetøj TIL DRENGE

hummel børnetøj til drenge har altid fokus på vores stolte sportsarv, og det er derfor udviklet i stærke materialer med masser af sporty referencer. Du kan derfor altid være sikker på at finde masser af vores ikoniske hummel-vinkler, tal og fede prints på børnetøjet til drenge. Særligt tallet 23 går igen på mange styles, som repræsenterer året 1923, hvor hummel blev grundlagt. På børnetøjet til drengene er der knald på farverne og vores dygtige designere har også ofte fokus på de mere retro konstruktioner som raglan-snit i forskellige farver, som tilfører et super sporty look til børnetøjet.
 

HUMMEL børnetøj TIL PIGER

Børnetøj til pigerne findes også med masser af sporty referencer. Derfor har vores dygtige designere fokus på slidstærke stoffer, hummel-vinkler og især hummel-bien, som findes på meget pigetøj fra hummel. Udover sporty tøj til piger laver vi også masser af fashion-tøj. En ting er dog sikkert; vores fashion-tøj er altid designet med komfort og bevægelighed i tankerne, så pigerne sagtens kan give den gas på gyngestativet eller klatre i træer. Farverne er både stærke og sporty, men du finder også masser af børnetøj til piger i de mere sarte nuancer med feminine detaljer eller meleret effekt, som giver et super fint look.
 

HUMMEL KIDS OG VERDEN

I hummel følger vi alle regulativer, og vi stiller derfor meget strenge krav til vores leverandører rundt omkring i verden, når vi designer og producerer børnetøj. Samtidig anvender vi aldrig ægte pels på vores jakker til børn, men bruger i stedet immiteret pels, som giver det autentiske look, de fleste elsker, uden brug af rigtige dyr. Derudover finder du kun fluorfri overtøj blandt vores børnetøj. Mange tekstiler indeholder fluor for at gøre produkterne vand- og smudsafvisende, men da fluor indeholder skadelige stoffer har vi valgt, at alt vores børnetøj skal være 100% fri for fluor. Så uanset om du køber overtøj til børn eller almindeligt hummel børnetøj, kan du være sikker på, at det er fri for fluor. Ud over at være fluorfri er størstedelen af vores børnetøj også OEKO-TEX 100- certificeret, hvilket garanterer at hummel børnetøj generelt ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.