Badetøj

Filtre

Kategori

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

Funktionalitet

I alt: 1 varer 1 varer
I alt: 1 varer 1 varer
Nedsat fra 249,95 DKK til 124,97 DKK
1 farve

hummel UV-dragt til baby

En hummel® UV-dragt til baby er det perfekte valg til de helt små, som har ekstra sart hud, og som endnu ikke tåler solen så godt.

UV-dragten til baby dækker arme og ben delvist, så de mest udsatte steder på din babys krop som skuldre, bryst og lår er fuldstændig beskyttet fra solen. 

Alle vores UV-dragter til baby kommer med UV50-beskyttelse som er det højest mulige på markedet. UV-filteret er vævet direkte ind i stoffet, så det styrker UV-filterets holdbarhed og ikke forringes over tid eller ved vask. En UV-dragt til baby er et godt valg til de varme sommermåneder hvor UV-indekset er på sit højeste eller hvis hele familien skal sydpå både i sommer- og vintermånederne.
 

Badebukser og badeshorts til baby

Her på siden finder du også badebukser og badeshorts i størrelse 62 – 98. Badebukser eller badeshorts fra hummel® kommer med tætsiddende pasform, så de sidder godt til og bliver hvor de skal, selvom din lille vandhund plasker rundt i vandet i timevis. Som med alt andet badetøj fra hummel® til baby piger og baby drenge kommer vores badebukser også med UV-50 beskyttelse, så dit barn er godt beskyttet mod solens stærke stråler på de varme og solrige dage.
 

hummel® badedragt til baby

Til baby piger har vi desuden et fint udvalg af flotte og farverige badedragter. Til de helt små piger dækker vores badedragter lidt ekstra, og de kommer oftest med brede stropper og i en pasform, der har fous på bevægelssfrihed. 

Nogle badedragter til baby pige kommer med fine, feminine detaljer som flæser, asymmetriske stropper eller flotte print. En badedragt er rigtig god til svømmehallen, haven eller stranden, hvis der ikke er behov for en UV-dragt den dag.
En hummel® badedragt til baby kommer naturligvis også med UV-50 beskyttelse, så din baby er 100% beskyttet mod solens stærke stråler på de steder, hvor den dækker.
 

Badetøj til baby

Uanset om du er på jagt efter en badedragt, badebukser eller en UV-dragt til din baby finder du det som sagt her på siden.

hummel badetøj til baby er altid udstyret med UV50+ beskyttelse, så du kan være sikker på at din baby er optimalt beskyttet mod solens stærke stråler. Snup noget hummel® badetøj og husk at supplere med solcreme; så er din baby klar til at boltre sig i bølgen blå!