Badetøj

Filtre

Kategori

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

I alt: 10 varer 10 varer
I alt: 10 varer 10 varer
Nedsat fra 149,95 DKK til 89,97 DKK
Nedsat fra 199,95 DKK til 119,97 DKK
4 farver
Nedsat fra 199,95 DKK til 119,97 DKK
4 farver
Nedsat fra 149,95 DKK til 89,97 DKK
Nedsat fra 299,95 DKK til 149,97 DKK
3 farver
Nedsat fra 299,95 DKK til 149,97 DKK
3 farver
Nedsat fra 149,95 DKK til 89,97 DKK
Nedsat fra 249,95 DKK til 124,97 DKK
3 farver
Nedsat fra 249,95 DKK til 124,97 DKK
3 farver
Nedsat fra 249,95 DKK til 124,97 DKK
3 farver

hummel® badetøj til børn

Er du på udkig efter hummel® badetøj til din dreng eller pige?

Sommertid betyder badetøj, solskin og bølgeskvulp. Og på hummel.dk har vi et kæmpe, sommerligt udvalg af badetøj til børn med UV50+ beskyttelse. Vores badetøj er af højeste kvalitet og desuden designet med fokus på bevægelse og komfort.
Materialerne er altid funktionelle, slidstærke og hurtigttørrende, så din lille vandhund uden problemer kan løbe i pendulfart fra vandet til stranden.
 

Badetøj til børn med UV50-beskyttelse

Som en ekstra - og kærkommen - bonus fås alt vores badetøj til børn med UV50+ beskyttelse vævet eller imprægneret ind i stoffet. Beskyttelsen er den højeste på markedet og stoffet skærmer således for solens stærke stråler, så dit barn kan lege ubekymret i pool eller på stranden uden at blive solskoldet. 

Skal dit barns sarte hud beskyttes lidt ekstra kan du med fordel investere i en UV-dragt eller T-shirt, som skærmer 100% for solen, der hvor den dækker og desuden tørrer lynhurtigt, så dit barn aldrig bliver kold og klam efter en lang dag i vandet.
 

hummel® UV-dragt og UV-t-shirt

En hummel® UV-dragt er perfekt til de helt små drenge og piger, da de dækker huden på de mest udsatte steder som skuldre, arme og lår. Vi designer UV-dragter med UV50-beskyttelse, som er vævet direkte ind i stoffet. Det betyder, at du kan være sikker på, at dit barn får fuld solbeskyttelse som ikke forringes over tid, når du vælger en UV-dragt fra hummel®.

Du kan også vælge en hummel® UV t-shirt til din søn eller datter, hvis han eller hun foretrækker at have almindelige badebukser eller badeshorts på under. En UV-t-shirt eller en UV-dragt kan dog også bruges til andet end til poolen eller havet. Vidste du, at mange børn også bruger hummel® UV-badetøj til hverdag? F.eks. til leg i haven i sommerferien eller til en tur ned i byen med mor og far.
 

Badedragt og bikini til piger

Til de lidt større piger har vi et stort udvalg af sporty badedragter og bikinier i aktive pasformer og fede farver. Du finder både den klassiske badedragt med bryderryg til svømning og den klassiske todelte bikini, som også kan bruges til svømmesport. Hvis din pige godt kan lide, at der kommer knald på farverne på badetøjet, finder du også et stort udvalg af de mere fashion-prægede badedragter med flæser eller andre feminine detaljer, som er helt perfekte til en dag på stranden eller poolen. Nogle af de ældre piger foretrækker hipsters eller hotpants så dem designer vi selvfølgelig også.
 

Badebukser og badeshort til drenge

Igen i år finder du et stort udvalg af badebukser og badeshorts til både børn og baby. Du finder både de helt korte badebukser til drengene som er gode at svømme i, og som giver masser af bevægelsesfrihed, men vi har også et bredt udvalg af badeshorts i bermuda look, som er en lidt længere model der både er god til pool, havet, svømmehallen og beachvolley på stranden, når det danske sommervejr viser sig fra den bedste side. Som et ekstra plus kan badebukser og badeshorts til børn tilpasses din drengs livvidde, så han måske endda kan bruge badetøjet igen til næste år.