Velkommen til re.hummel

Velkommen til re.hummel – clubhummels genbrugsunivers. Her kan du give dit brugte hummel-tøj nyt liv og være med til at gøre en forskel. Hos re.hummel samler vi nemlig på brugte hummel-produkter. De brugte hummel-varer vil blive rengjort, om nødvendigt repareret og efterfølgende videresolgt på en online platform hvis muligt. Genstande der ikke kan gensælges grundet dårlig stand, vil blive genanvendt til andre formål i det omfang, det er muligt. Til gengæld kvitterer vi med point til din clubhummel-konto. Antallet af point beregnes ud fra antallet af produkter, du sender retur, samt hvilken produktkategori, disse tilhører. Med re.hummel forlænger du levetiden på dine hummel-produkter, og du sætter et godt eksempel for cirkulær shopping. Så måske det er tid til at få ryddet ud i skabet?

Venligst bemærk: For at benytte re.hummels genbrugsportal skal du være medlem af clubhummel og logget ind med din clubhummel e-mail. Hvis du endnu ikke er medlem af clubhummel kan du blive det her.

3 simple trin

Image without a name

REGISTRER

Udvælg de brugte hummel-varer, som du ønsker at returnere til os. Du kan returnere alle former for hummel-varer købt hvor som helst. Registrer varerne i re.hummel-portalen med et billede. Så snart vi har registreret dine varer, får du en mail med en gratis fragtlabel eller pakkekode.

Image without a name

PAK

Pak dine registrerede hummel-varer godt ind og påsæt den modtagne fragtlabel eller skriv pakkekoden på pakkens front. Sørg for at label eller kode kan ses tydeligt, og at hverken adresse eller stregkoder er dækket til. Send varerne tilbage til os helt uden fragtomkostninger. 

Image without a name

SEND

Aflever pakken på det nærmeste posthus og husk at få en kvittering for din indlevering. Efter modtagelse af dine produkter vil de gennemgå en kategoriserings- og sorteringsproces, hvor vi vurderer hvilke, der kan gensælges, og hvilke der kan genanvendes. Pointene vil være synlige på din clubhummel-konto, så snart vi har modtaget og kategoriseret dine varer.

Ikke medlem eller ikke logget ind?For at benytte re.hummels genbrugsportal skal du være medlem af clubhummel og logget ind med din clubhummel mail. Hvis du endnu ikke er medlem eller ikke logget ind, kan du gøre det nedenfor.
Ikke medlem eller ikke logget ind?For at benytte re.hummels genbrugsportal skal du være medlem af clubhummel og logget ind med din clubhummel mail. Hvis du endnu ikke er medlem eller ikke logget ind, kan du gøre det nedenfor.

Ikke medlem eller ikke logget ind?

For at benytte re.hummels genbrugsportal skal du være medlem af clubhummel og logget ind med din clubhummel mail. Hvis du endnu ikke er medlem eller ikke logget ind, kan du gøre det nedenfor.