Sikre og fair arbejdsforhold

Størstedelen af hummel®s produkter fremstilles i Tyrkiet, Indien, Bangladesh, Pakistan og Kina. hummel® har sine egne sourcingkontorer i Kina samt eget QA-personale i Bangladesh, Pakistan og Kina. Vores medarbejderes primære rolle er at sikre, at det færdige produkt lever op til vores høje standarder, men de er samtidig vores øjne og ører på gulvet hvad angår arbejdsforholdene på de forskellige fabrikker. 


Vores producenter på niveau 1 kan deles op i segment A, B og C ud fra graden af forretningsaktiviteter, vi har med dem. Alle A- og B-leverandører gennemgår en uafhængig social audit såsom BSCI, SA8000 eller SMETA (Sedex) med jævne mellemrum for at sikre, at producenterne overholder hummel®®s etiske adfærdskodeks samt sørge for, at alle medarbejdere på fabrikkerne får en god og retfærdig behandling. 

Alle C-leverandører gennemgår en hummel® audit, som foretages af SGS eller af vores eget hummel® personale, som minimum med regelmæssige intervaller. Derudover har hummel® også underskrevet International Accord. Det er et initiativ i Bangladesh til at sikre fabriksbygninger. Formålet er at garantere, at de bygninger, vores producenter har til huse i, er sikre hvad angår konstruktion, el og brandsikring. 


Det er vores sigte for 2030, at auditkravene på det tidspunkt også omfatter vores leverandører på niveau 2. Til det skal vi som det første opnå fuld synlighed indenfor dette niveau af forsyningskæden og derefter involvere vores leverandører på niveau 1 i dialog med niveau 2.