hummels julegaveguide

Med denne guide har vi gjort det nemmere for dig at finde de allerbedste gaver - uanset hvem du shopper til. Så udforsk vores samlinger af gavefavoritter til træning, sport og leg eller shop ud fra kategorier og prisniveau. Så har du uden tvivl den perfekte julegave i kurven på ingen tid. Og husk: Vi har forlænget returretten på alle julegaver frem til den 31.01.2024.

Rigtig glædelig jul

SHOP EFTER PRIS

Så er det endelig igen sæson for hygge. Varme tæpper og ild i pejsen. Glitter og glimmer. Godt humør. Og ikke mindst: julegaver! Ja, julesæsonen er over os, og hos hummel er vi her for at hjælpe dig med den vanskelige disciplin, som julegaveshopping kan være. For hvad skal du give til dem, du holder af? Er det nyt sportstøj til fodboldnørden? Behagelige bomulds-styles til livsnyderen? Eller søde og farverige sæt til aktive, små eventyrere?

SHOP NU

TIL TRÆNINGS-ENTUSIASTEN

Shop de nyeste seamless tights, træningstoppe og træningstrøjer - alt sammen med minimalistisk design og i et stort udvalg af farver og fits. En stilfuld gave til danseren, yogien og løberen. SHOP EFTER KATEGORI

SHOP NU

TIL SMÅ KRUDTUGLER


Læg bløde bomuldsstyles, farverige klassikere og hyggelige sweatsuits under træet i år. Lad familiens små krudtugler hoppe, danse og lege på livet løs – alt i mens de ser åh så søde ud.


hummel giftguide kids xmas collection
hummel giftguide kids xmas collection

KIDS XMAS COLLECTION

SHOP NU

TIL FODBOLD-NØRDEN


Vi kender alle typen, der bare ikke kan få nok af fodbold. Kampånden. De glidende tacklinger. Og det fede gear. Forkæl fodbold-fanen med nyt træningstøj, accessories, klubtrøjer og meget mere.


SHOP NU

TIL SPORTS-FREAKEN


Fodbold? Håndbold? Volley? Fitness? Eller noget helt femte? Uanset sportsgren har vi det nyeste udstyr til sportsfreaken.