THE LAYERING CONCEPT

LAG-PÅ-LAG KONCEPT


Åndbart? Tjek. Varmt? Tjek. Beskyttelse mod vind og regn? Tjek. Velkommen til vores lag-på-lag koncept: En fantastisk 3-lags løsning, der dækker alle behov for udendørsleg, hele dagen, hele året. Konstrueret ved hjælp af funktionelle materialer, teknisk finish og skønne designs, er alle dele fra konceptet beregnet til brug året rundt. Alle styles er desuden lige flotte og funktionelle alene, som de er, når de er lagt i lag. Nedenfor guider vi dig til, hvordan du får børnene i lag til al slags vejr.

BasislagBASISLAGET

Basislaget udgøres af blødt, strækbart uld, som transporterer fugt væk fra kroppen, hvilket sikrer en behagelig og tør fornemmelse for dit barn under leg og bevægelse.


Se alle uld-styles til børn her

Midterlag


MIDTERLAGET

Midterlaget hjælper med at holde på varmen, samtidig med at overskydende varme kan slippe ud. Dette lag er konstrueret af syntetisk fleece med en hurtigttørrende funktion.


Se alle fleece-styles til børn her

Skallag


SKALLAGET

Skal/shell fungerer lidt som et skjold. Det er et ikke-isoleret lag, der beskytter mod vind og regn. Konstrueret med Bionich Finish er tøjet desuden vand- og smudsafvisende.


Se alle skal-styles til børn her

FLERE DETALJER, TAK

Lag-på-lag-konceptet kan bruges til alle årstider og er designet til en aktiv livsstil, der dækker børns behov ved udendørs leg. Vores lag-på-lag-koncept består af de tre ovenstående lag; basislag, midterlag og skal-lag. Få endnu mere at vide om lagene her:


  • Basislagets formål er at transportere fugt væk fra kroppen og sikre en behagelig og tør følelse for dit barn. Det er vigtigt, at dette lag er helt tæt på huden. Vi anbefaler uld som basislag, da vi ser uld som det optimale materiale til at transportere fugt væk fra kroppen og stadig sikre en behagelig, blød og tør fornemmelse. Vi har et bredt udvalg af uld-styles til både babyer og større børn.


  • Formålet med midterlaget er at skabe og fastholde varme - samtidig med at overskydende varme kan slippe ud. Vi anbefaler fleece som midterlag, da det sikrer en let åndbar og hurtigtørrende oplevelse, der skaber en behagelig følelse. Som en ekstra funktion har fleeceen Bionic Finish, som betyder, at vandet preller af. Jakken er designet, så den også kan bruges alene. Bukserne har justerbar talje for at sikre en personlig pasform.


  • Skallaget beskytter mod vind og regn, ofte uden tilføjelse af isolering, og er specielt designet til at holde dit barn tørt og blokere for vinden. Skaljakken og bukserne har hummelTEX waterproof: en teknisk belægning lige under overfladen af skalstoffet. Denne belægning fungerer som et vandtæt og åndbart skjold sammen med vandafvisende Bionic Finish-imprægnering og tapede sømme. Skaljakken kan bruges både som sommer- og forårsjakke - og ved at lægge ekstra lag under den, fungerer den fantastisk også i efteråret og vinteren. Bukserne har justerbare og aftagelige seler og i bunden af bukserne er yderstoffet også inde i bukserne for at sikre øget holdbarhed og beskyttelse mod slitage.

ENDNU FLERE LAG

SHOP REGNTØJ

REGNVEJRSSJOV

SHOP TERMOSÆT

TID TIL TERMO