Sneakers

Filtre

Kategori

Størrelse

Farve

Pris

Funktionalitet

I alt: 216 varer 216 varer
I alt: 218 varer 218 varer
299,95 DKK
299,95 DKK
299,95 DKK
Nedsat fra 599,95 DKK til 299,97 DKK
3 farver
349,95 DKK
4 farver
Nedsat fra 699,95 DKK til 349,97 DKK
499,95 DKK
Nedsat fra 999,95 DKK til 499,97 DKK
599,95 DKK
2 farver
499,95 DKK
3 farver
349,95 DKK
4 farver
499,95 DKK
4 farver
599,95 DKK
2 farver
499,95 DKK
3 farver
799,95 DKK
1 farve
599,95 DKK
2 farver
599,95 DKK
3 farver

hummel sneakers mænd

Leder du efter et par fede sneakers til herre? Så er du havnet på den helt rigtige side. Hos hummel bestræber vi os på at designe pæne sneakers til mænd, som altid er opdateret til de nyeste trends på markedet. Fælles for vores sneakers, er at de er blevet designet af eksperter indenfor området. Det gælder både vores lette og lidt kraftigere modeller, så du både kan gå sommeren og vinteren i møde med stil. 

Vores modeller kommer i mange forskellige farver, tvistet med en lækker detalje samt et stort fokus på komfort og funktionalitet. Udover sneakers baseret på sæsonens trends, indebærer vores kollektioner også de mere traditionelle og klassiske herresko. Du kan derfor både finde sneakers der går godt til alle dine outfits, eller skille dig ud fra mængden med et unikt par i friske farver.
 

De klassiske hvide sneakers til herrer

Når emnet falder på sneakers til mænd, kan vi ikke komme udenom den klassiske hvide model. De hvide sneakers har vundet stort indpas hos mænd verden over, hvilket naturligvis ikke er uden grund. De klassiske hvide sneakers er nærmest blevet et must-have i garderoben, da den stort set passer til alle outfits og sammensætninger. Sneakerens oprindelse ses først i relation til sport og generelt fysisk aktivitet, hvor det i dag er helt normal at bruge den til hverdagsbehov. Her passer de klassiske hvide sneakers helt perfekt!

Hos hummel har vi flere hvide ikoniske modeller, som eksempelvis den populære Stadil model. Vi har også nyere modeller som ST. Power Play og Baltica, som er helt klassiske hvide sneakers. Hvis de helt hvide sneakers ikke lige er dig, kan du også finde modeller som blot tager udgangspunkt i denne farve. Det kunne være vores Edmonton, som er en 90’er inspireret sneaker. Denne sko er udført i hvidt kernelæder med detaljer i rød og mint.  Den har en formstøbt midtersål i EVA og en ydersål i gummi.
 

hummel HIVE sneakers

hummel HIVE har et større fokus på mode end vores mere klassiske og traditionelle modeller, hvor kollektionerne hertil også indeholder pæne sneakers til mænd. Her finder du et unikt udvalg af forskellige sneakers og skønne nyheder hver eneste sæson.

Diamant er en populær hummel® klassiker og blev første gang lanceret i 70’erne som en sportssko i nyeste moderigtige stil. Diamant BLK har stadig dybe rødder i sportsverdenen, men har nu et endnu tydeligere moderigtigt præg og fortæller en helt ny hummel® historie med sin spændende nye urbane æstetik skabt af hummel HIVE.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedr. hummel sneakers til herre. Vi svarer dig hurtigst muligt, og kan forhåbentlig hjælpe dig videre i processen. Husk at du har 14 dage efter modtagelsen til at returnere varen samt 2 års reklamationsret her hos hummel.