Mænd / Tøj /

Baselayer

Filtre

Category

Produkttype

Størrelse

Anledning

Materiale

Pris

Farve

Pasform

I alt: 72 varer 72 varer
I alt: 72 varer 72 varer
Nedsat fra 349,95 DKK til 157,48 DKK
1 farve
Nedsat fra 279,95 DKK til 167,97 DKK
3 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 174,97 DKK
1 farve
249,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 349,95 DKK til 192,47 DKK
1 farve
249,95 DKK
2 farver
Nedsat fra 399,95 DKK til 239,97 DKK
2 farver
Nedsat fra 249,95 DKK til 149,97 DKK
1 farve
Nedsat fra 349,95 DKK til 174,97 DKK
1 farve

hummel baselayer til herrer

Baselayer eller sportsundertøj til mænd hjælper med at transportere sveden på hudens overflade til materialets overflade, således sveden fordampes på den mest optimale måde. Sveden har en afkølende effekt for huden samt kroppens temperatur generelt, hvor sportsundertøj hjælper med at opretholde den rigtige balance. Uden svedens afkølende virkning kan kroppen opretholde sin temperatur, hvilket især er vigtigt for sportsentusiaster der udøver sportsgrene i koldt vejr.

Sportsundertøj eller kompressions undertøj understøtter musklernes bevægelse, øger udholdenheden samt forudsætter hurtigere restitution. Det hjælper med at holde kropstemperaturen reguleret under træning i koldere temperaturer samt støtter ekstra i form af kompression. Det betyder at sportsundertøj til mænd passer til alle sportsentusiaster, men hvordan virker det egentlig?
 

Hvordan virker hummels sportsundertøj til mænd?

hummels baselayer og sportsundertøj er udstyret med vores egen zone-teknologi. I et smukt svedende samarbejde mellem atleter og specialister, er de forskellige zoner blevet inkorporeret i sportsundertøjet. Det er især de såkaldte Cool- og Fit-Zones, som er yderst vigtige for en optimal præstation.

The Cool-Zone er specialdesignet til at give øget åndbarhed og samtidig en termoregulerende effekt. Gennem forbedret fugtighedsstyring opnår huden den korrekte temperatur, hvor Fit Zone er designet til at sikre en bedre komfort. Hummel baselayer kollektionen er designet til at være perfekt til teamsport, og derfor er de også tilgængelige i seks basis sportsfarver.
 

Sportsundertøj øger præstationen

Vores sportsundertøj til mænd er designet til at øge præstationen, så du har de bedste forudsætninger for optimal træning og kamp. Hos hummel har vi både korte og lange ærmer og ben, samt tæt- og løstsiddende modeller. Modeller som HUMMEL FIRST SEAMLESS SHORT TIGHTS med et strømlinet, superelastisk sort knælangt design, der kombinerer et kækt aerodynamisk snit med et sporty og smart vinkelmotiv samt et strikket hummel® logo. Unikke korte kompressions tights til mænd. 

HUMMEL FIRST SEAMLESS JERSEY L/S med lange ærmer har etelastisk, sømløst og kropsnært design, der sikrer ultimativ komfort. Trøjen er desuden udstyret med et strikket hummel® logo og vinkler på armene. Du har også mulighed for at købe et komplet sæt, som det slanke og sporty HUMMEL COURT TROPHY COMFORT SUIT. Det sorte, todelte sæt har rund hals, lange raglanærmer og en tætsiddende pasform, og sørger for, at du bliver bemærket på gaden. Og som om det ikke var nok, fås det med farvede ærmer og vinkler på benene, plus diskret hummel® branding.